סופ"ש..:)

sAp14

New member
.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום!!,טיול עם הבננות=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..בהחלט היום וכמה דברים ביום חמישי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היום התעצבתי מעט כי.. לא עמדתי בהסכמים התעצבנתי על.. נועם אבל בסוף סלחתי כי ..מתעלמת מזה....איףף התאכזבתי מ... כי...אפחדד בכיתי מעצב/אושר כי.. מרוב צחוק!,היום....פפפ אנשים שרוטיםםם! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היוםם=]] וההפנה ביום רביעי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..הממ היו כלמיני-"זה לא אבו גוש,זה אבו ג'וק!","איזה יום אחד אבנר נכנס לכיתה,מדבר איתנו והכל ופתאום הוא מסתובב ללוח וכולם מתפוצצים מצחוק...נתקע לו נייר טואלט על לברך" LOL מה שנסיעה של 3 שעות יכולה לעשותתתת
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. יצאתי בסופו של דבר... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... איףף לטייל היום הסרט הכי טוב שראיתי..מממ...ראיתי אתמול סיבסקיט... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..דרוםםםםם משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..השבוע=]]] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..קורין,דנדה,תאש,=]] התודה שלי השבוע היא ל..^^ פינקתי את עצמי השבוע עם..שטויותתת מאכל השבוע שהיה הוא.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אנג'לס של רובי וויליאמס אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום ראשון הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..כבר היה... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כולםם השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבות....לקנות דברים,להירשם,עבודה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיהיה טוב:]] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

(כמה זמן לא רשמתי פה...)../images/Emo107.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי, שיעור רכיבה מעולה על סירנה, ובכלל היה לי כיף בחווה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיעור רכיבה, לגלות איפה אלפרד נמצא. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לראות שיש אנשים שעדיין אכפת להם ממני. התעצבתי מעט כי.. לא רצו לתת לי גימלים אחרי שפתחתי את כל השפה בערך ושלחו אותי לחדר מיון בגלל זה (סיפור ארוך). התעצבנתי על.. הרס"ר, הרופא האידיוט בחדר מיון ועל הרבה אנשים אחרים בבסיס... אבל בסוף סלחתי כי .. מי אמר שסלחתי?
התאכזבתי מ... כי... המפקד שלי. אני מרגישה שהוא לא יודע להעריך אותי מספיק.
בכיתי מעצב/אושר כי.. היה לי חרא של שבוע. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. המ"פ.
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. --- הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לשרוד את השבוע הזה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות שמירות של 4-4 (4 שעות שמירה, 4 שעות מנוחה) יום שלם, בלי לאכול כמעט כלום ולהישאר ערה.... הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום?
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. סירנה, אנשים מהחווה, המ"פ שלי, 2 חברות מהבסיס. וזהו בערך. התודה שלי השבוע היא ל.. חברות שלי, למ"פ ולסוסים, שהצליחו לרומם לי קצת את המצברוח. פינקתי את עצמי השבוע עם.. רכיבה על סירנה?
מאכל השבוע שהיה הוא.. ביג אפל פיצה. טעים! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? נאחס? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..--- אלבום השבוע שהיה..--- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..--- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כולו, חוץ מיום שישי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשאר בבית. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ראו סעיף "התודה שלי השבוע היא ל...". השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיגיע הסופ"ש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אוכל לבקר את אלפרד. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. חברות מהבסיס, חווה. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מתגעגעת...

SNTQ

New member
חורףףףףף../images/Emo99.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יוםחמישי כי אימון טוב בסטודיו,מאיו חזרה הביתה,לכת (שהכי נהניתי בעולם) וכו'.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע היה שחברה הכי טובה חזרה לחמשו"ש הביתה:] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע הוו.. שיחה מאיתמר:) התעצבתי מעט כי הוא בארה"ב ואני מתגעגעת
התעצבנתי על רענניסט אדיוט (ידיד לשעבר) אבל בסוף סלחתי כי ? לא סלחתי:p התאכזבתי מאקס כי עשה סצנות (פשוט לא מוכן להתבגר.) בכיתי מגעגועים אפשרי?! כי הוא בארה"ב. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע היה הרצון להתקשר לורדה "תשמעי,לא משנה מה הוא לא יורד" (
בהמה זוכרת?!) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי לא נשברתי למרות הכל :] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לראות אותו. הסרט הכי טוב שראיתי היה "רק כלבים רצים חופשי" (סרט חובה!!!) המקום הכי טוב שאליו יצאתי לכת בחמישי והיום סינמה סיטי משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע הוא רתם,הבנות שלי,אופיר,גיא,דות,עומר והבהמה.. התודה שלי השבוע היא ל הנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם רכיבות:] מאכל השבוע שהיה הוא שוקולד מריר
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הו.. "התמודדות" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה הוא When you're gone של אבריל משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה הוא "All I ever wanted was for you to know Everything I do I give my heart and soul I can hardly breathe I need to feel you here with me When youre gone The pieces of my heart are missing you I Miss you" הייתי מוחקת מהשבוע הזה את הדמעות. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אהיה עם הבנות כמה שיותר-
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא אותם אלה שפירטתי למעלה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אימונים,רכיבות,לכת,לראות את הבנות מהטירונות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אימון ברייק טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אופירי לכתתתתתתתתתתתת-->

SILVER LADY

New member
אפילו שכבר יום ראשון ..../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. הכי היה שבת =] אבל גם רביעי חמישי שישי כי..שבת כי תחרות מושלמת =] ונסיעות כיפיות ושכולם היו ביחד וזה =] היה ממש כייף. והשאר כי היו צחוקים לא נורמלים חחח היה כייף בעיקר בחווה =] וגם שאני ופופו היינו אצל נויקה בשישי
איי איי איי -_-" הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..תחרות דפנטלי =] ושיחות למינהן =] וקצת שתייה למינהם חחחח
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. תחרות =] התעצבתי מעט כי.. זה כבר לא היה מעטט התעצבנתי על.. יודע מי שצריך לדעת. אבל אנשים כאלה לא שווים את זה
אבל בסוף סלחתי כי .. שום סליחה ושום נעליים התאכזבתי מ...ג'וקי =[ כי... שלא באו לתחרות =[ 33> בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב =[ כי תות..ממש =\ ומצחוק בתחרות ובחווה חחחח אוי היה כייף =] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חחחחחחחח כ"כ הרבה דבריםם אבל הכי היה שמורקה אומר לאוריקה "לפי הרמת השכלה פה המצב נהייה רע..ההיא הולכת לשיעור היסטורה והיא לומדת על יהודים קטולים"
חחחח וגם שמורקה אמר לי שהצבע שואב לי את כל האייקיו חחחחחחחחחחח
היהה סופ"ש קורע במיוחד הנסיעות =] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..מחמאות על שייני =] וממורקה..הכי =] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי להירגע ולקחת הכל באיזי והיה מושלם בתחרותתת =] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... אחרי שינה של 4 שעותת לקום ליום אחד המעייפיםם =] הסרט הכי טוב שראיתי..איזה סרט ואיזה נעליים
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה ונירדה =] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אוו מלא200 למגנים חדשים מאנהלה=]380 לקסדה, 150 למקצה +בורגרקינג בחזור
חחחח בהמהה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורקה, זורקה, דנילה, נויקה, כל הבננות מהחווה, שייניקיטה ופופוווו3> התודה שלי השבוע היא ל..^^ כ"כככ פינקתי את עצמי השבוע עם..תחרות מושלמת =] מאכל השבוע שהיה הוא..בורגר קינגגג.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?טירוףף שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Rise up..תורידו =] אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אין משו מיוחד
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..תחילתו נראה לי חח הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..עשיתי מה שרציתי ולא יכולתי לבקש יותר טוב =] חוץ מלראות את ג'וקי!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כל מי שאני אזכור לטובה=]
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעורים..חחח שהשביתה תמשיך..זה בא לי בטוב
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..^^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל מי שבא ברוך הבא :) סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): תחרות שעברה
כי אין מאתמול =[ חחח לאנורא =] (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה הודגש באמצעות מדגישומטיק

זאת מאיה ../images/Emo3.gif אמ הפלה..ואחד המסולים הטוביםם =]

עם הזמן הכי מהיר חחחח מטורפת שלי מתי רואים אותך?

Lulinelo

New member
אין אבל פשוט אין!!!!!

מישהי בעולם כולו שאני אוהבת
יותר ממך את יודעת את זה?!!?! את החיים שלי פשוט ככה!!!!!
שלמות בהתגלמותה
!

shirli0811

New member
../images/Emo192.gif שיהיה.....

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. כל השבועע-התנחלות בחוווה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כל יום לרכוב על השמנה, וההתקדמות העצומה שהייתה לנו בשבוע האחרון הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה עם לאון וניב.... התעצבתי מעט כי.. השיחה עם לאון התעצבנתי על.. גפן ולאון אבל בסוף סלחתי כי .. אני חולה על שניהם
התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי הפסקתי רכיבה בגלל כאבי מחזור :|| בכיתי מעצב/אושר כי.. -- הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מממ בחווה היו כל מיני קטעים מצחיקים, מכות עם נמרוד, ומוצ"ש :) מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את הילדה שלי.." "את צריכה חבר.."
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלכתי כל יום לחווה ולא הברזתי לנמרוד לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ^^^ הסרט הכי טוב שראיתי.. "שלום לך סיגל"
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שוט קפיצות משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. לאון, ניב, ביג'ו, אמא ואופק, יאיר בתיה ואורפז התודה שלי השבוע היא ל.. ^^ פינקתי את עצמי השבוע עם.. פיצה ושוקולד מאכל השבוע שהיה הוא.. שוקולד אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "פפפפף" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "כמה חסר" -איציק שמלי, מעליות אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "כמה חסר לי החיוך שלך, כמה חסר לי החיבוק שלך, אני נשבע לך שבכל יום אני זוכר.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שלא יצאנו לתחרות הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. הייתי מתחרה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ^^^^^^^^^ השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות והרבה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לא יודעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ניבב סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

shirli0811

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אני באתי להביא לו בירכית
חחחחחחחח הוא אמר לאמא שלי שאני מפריעה בשיעוריים הרג אותי מצחוק חחחח ואמר לי שאני צריכה חבר
הוא כזה מלך, הכי צחוקים כשאני והוא ביחד בשיעורר

ram ram

New member
כן כן אני יודעת שכבר יום ראשון [או שני.?]

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שבת, כי חזרנו הביתה.!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הרכיבות ביום שני..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שמצה בא איתי לחווה..!!
התעצבתי מעט כי.. כי רכבתי רק ביום שני..
התעצבנתי על.. על זה שרכבתי רק ביום שני.!
אבל בסוף סלחתי כי .. מי סלח.?!
התאכזבתי מ... כי... מזה שלא הייתי בחווה בכלל..
בכיתי מעצב/אושר כי.. --
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אממ.. וואי שגלעד ואני הצקנו לשירלי..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. מממ... "משמנת אוכפים מקצועית! בנוסף לכל המקצועות שכבר יש לך פה בחווה..
]
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שלא התלוננתי.. [לא הרבה לפחות!]
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בבוקר...
הסרט הכי טוב שראיתי.. "סיביסקיט" אחלה סרט!!!
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אילת! ולחווה..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. בגד ים.?
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמא, אבא, גלעד, שירלי..
התודה שלי השבוע היא ל.. לעצמי..
שלא רבתי עם כל העולם ואישתו!
פינקתי את עצמי השבוע עם.. חופשה באילת..
0
מאכל השבוע שהיה הוא.. מממ... שאלה קשה...
|אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? עזבו אותכם מסרט...
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. סאמר לאב- ג'סטין טימברלייק.
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. ממ.. וואן מור צ'אנס..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אממ... כל מיני..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהנה באילת..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השמש, הברקים, לא הכי משנה..
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות רכיבות רכיבות!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור שיעור שיעור!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אממ... הרבה אנשים..
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אולי לכם נמאס מהתמונות האלה... לי לא..
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו

einkid

New member
עונה!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום חמישי .. כי.. פשוט היה יום טוב
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קניתי בגדים חדשים סוף סוף.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא היה משו כזה.. התעצבתי מעט כי.. פיספסתי שיעור..:( התעצבנתי על.. לא משנה.. אבל בסוף סלחתי כי .. הוא יצא ממש חמוד בסוף! התאכזבתי מ...הדפוקים שעשו את השביתה!! כי... הבי"X שלנולא שובת (כי אין בו תיכון..) וגם ביטלו לנו את המשחק כדורסל כי שאר הבי"ס כן שובתים! בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שיחקתי עם אריאל כדורסל XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "נשרף לאבא שלי המפעל אז נסענו לטיול ג'יפים" אל תדאגו לא לאבא שלי.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלך לי אחלה אימון לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... אממ לא יודעת.. הסרט הכי טוב שראיתי.. יום שישי ההפוך.. סרט ישן אבל אחלה סרט! המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לקניון? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. סווצ'ר מפוקס שנקרע לי תוך שניה אבל הוא ממש יפה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את הפונדו של אמא שלי התודה שלי השבוע היא ל.. יעל (לא יעל מהפורום..) פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? יהיה טוב! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. כל יום שאת.. אלבום השבוע שהיה.. אין.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "עכשיו טוב.."
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום. שבוע פשוט מוווווושלם. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אממממממממממ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אריאל
פשוט מצחיק. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. התוצאות של הפסיכו.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה לי אחלה ציון בפסיכו! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. היועצת- בשביל התוצאות של הפסיכו.. (כן אני יודעת שאני קצת אובססיבית בקשר לזה.. זה פשוט ממש חשוב..) ואין לי כוח להעלות תמונה סופש טוב לכולם..

למעלה