סופ"ש

שיה7

New member
"יש לי סיכוי להינצל אני יודע"

חמישי היה סמינר יחד בחברה בביצפר כל היום. שישיפעולה למופרעים האלו , בערב יומולדת לבת דודה. שבתאולי נוסעת אל...

SNoopY 26

New member
איך פיספסתי אתמול את אינפקטדדדדדדדד איךךךךך

כמו מסכנה הייתי אתמול בבית וראיתי תהופעה בערוץ 24 ;( אז אתמול, שומדבר מיוחד..חברות בעיקר. בשלב מסויים הלכתי עם חברה לאכול סושי (פתחו באיזור משו חדש וזולל וטעים נורא) אח"כ הלכתי לישון כי היום הייתי צריכה לקום מוקדם. קמתי מוקדם, עשיתי בייביסיטר. ו התיכנון היה ללכת לסטודיו בי לעשות קיקבוקסינג אבל יורד גשם אז לא רוצה לסוע באוטובוס, כי עד שאני אגיע לתחנה אני אהיה רטובה לגמרי. ואמא לא יכולה לקחת אותי היום כי היא הולכת ישר מאיפה שהיא לא נמצאת. לא נורא היום בערב.. אני בקטע של לעשות משהו. נראה. אולי לישון אצל חברה כי אמרתי לה שאני אבוא. מחר על הבוקר בבית של אותה חברה יש על האש והיא הזמינה אותי. זהו לבנתיים.:) סוףשבוע נעים לכן

SNoopY 26

New member
ממש צמוד לקניון קריית אונו

קוראים לזה 'אצה' זה לא ממש מסעדה זה יותר משו קטן וחמוד כזה עם סושי טעמים וזול. לא יודעת אם את מכירה אבל יש משהו שמזכיר את זה בפינה בשנקין

Bitch47Percents

New member
שבוע ראשון כאשת קבע נגמר ../images/Emo3.gif

חמישי- יצאנו מהמשרד מוקדם [1 וחצי] וב4 כבר הייתי בבית, הלכתי לסרט של 7 וחצי עם אחותי [מכושפת] ואז קצת טלפון עם הבחור ולישון שישי- קמתי לא מזמן, קצת זמן איכות עם אמא על כוס קפה ולאישה, בערב בטח כלום, קר לי מידי שבת- לארגן תיק לירושלים, לחפש גופיות ארוכות נורמליות

SuGaRBabe1

New member
אוף סופ"ש מעאפן

אני שונאת את החורף הזה! חמישי - קמתי מוקדם כרגיל.. לא יודעת מה נדפק עם השינה שלי... בצהריים קפצתי עם חברה לקניון לאיזה שעה, אחר כך חזרתי הביתה, לא עשיתי כלום וישנתי איזה 3 שעות... הייתי אמורה לצאת עם שתי חברות, אבל בסוף לא. אז נשארתי בבית והרגשתי ממש סבתא :( כזה בזבוז של יום חמישי. שישי - קמתי באיזה 9 וחצי... לא עשיתי כלום... עכשיו אני מכינה לי אוכל ותכף נראה לי שאני אחזור לישון או סתם להתכרבל בפוך מול הטלויזיה... בערב ארוחה אצל סבתא, ובלילה חוגגים יומולדת לחברה, כנראה איפשהו בכפר סבא.... אני מקווה שיהיה כיף כי אני מוותרת על נען בשביל זה :( שבת - וואללה לא יודעת. בטח יהיה קר ומגעיל ומשעמם כל היום... בערב אולי אני אקפוץ לקניון או לקפה עם חברה... ואולי בערב אני אפגש עם החברות מהצבא שאני כל שבוע מבטיחה להן שניפגש וזה אף פעם לא יוצא
הכל כמובן תלוי אם יהיה גשם או לא... כי למי יש כוח לצאת בגשם... זהו... אני שונאת את החורף הזה הוא הורס את כל התוכניות :(

MC SammY

New member
I miss him

והוא הלך כולה לפני שעה... חמישי-עבדתי ערב ואז טינקרבל. בערך ב2 וחצי חתכנו לג'י ספוט...מזמן לא הייתי שם, אבל גם 3 צ'ייסרים של אבסינט לא הצליחו להעלים את העובדה שמומי לוי פשוט על הפנים. לפחות הוא שם את כל השירים שרשמתי לו בפלאפון
שישי-המ..אחרי המסיבה [בספונטניות מוחלטת!] נדב בא לישון אצלי, הלך לפני שעה...עוד לא יודעת מה אני עושה היום בערב, אם בכלל. שבת-לעבוד. יש לי לכתוב כתבה ליום ראשון ובערב אני עובדת בחנות... שיהיה אחלה סופ"ש לכולן

MC SammY

New member
אה, וקרן

חבל שלא היית כדי לרקוד את הסולג'ה בויייי
[אשכרה עשינו את זה.]

aYaLoLy

New member
זה היה הערב הכי מטורף בחיים שלי!

כמה כמה כמה אדרנלין! זה פשוט לא נורמלי!! הרגשתי כלכך חיהו כלכך מאושרת וכלכך פאאאאאאקינג מסריחה אבל לא היה אכפת ולאף אחד לא היה אכפפת וזה היה פשוט אדירררררררררררררררר עוד חודשיים עודפעם!! היום בערב מסיבה לחברה ואחרכך אולי נחתוך ליזה בר לפגוש את מר מ' וחבריו

OverSharing

New member
סופש מיטה../images/Emo103.gif

אתמול- מיונים לש"ש בכנות היום-חזרתי קודם, התקחלתי ועכשיו אני מחזיקה את העיניים פתוחות בכוווווווח. משהו נוראי. ב1400 ישב"צ שאני מקווה שגמר מהר מאוד. אח"כ לקרוס למיטה בהיסטריה. אם אתעורר לפני מחר אז בנות/עמרי וגם להפגש עם מיכלי לסיים את האלבום לחבר שלה, אם לא אז לישון. שבת- אם לא נפגשתי עם מיכלי היום אז מחר. שיעורים במתמטיקה, 1930 משמרת שבטח תסתיים ב0000 כזה..

OverSharing

New member
חח כן היו אלףףף מקיבוצים בצפון../images/Emo103.gif

היה ממש כיף אבל- אין לי מושג מה הם מחפשים ולכן אין לי מושג איך היה לי מבחינת מיונים מה שכן לפני כן ממש רציתי להתקבל לשם ועכשיו אני פשוט מתתתתתתתתתתתתה להתקבל אני אבכה ממש אם לאP:

K a y a 1989

New member
לא רק צפון

היו גם מצובה כמה לא? בכל מקרה כן תמיד המיונים עושים לך עוד יותר חשק להתקבל..

OverSharing

New member
כן../images/Emo103.gif

מה זו התאחדות הקיבוצים הזו "בנעורים, בנעורים.." מ-------ה זה נעורים!!!!! [חח כבר הסבירו לי אבל איזה גוש קיבוצניקים מטורף]

למעלה