סופ"ש

svety

New member
../images/Emo41.gifקאמבק מטורף../images/Emo41.gif../images/Emo190.gif

סוף סוף חיברו לנו אינטרנט בדירה
מממ אתמול עשיתי סיבוב פאבים עם איזה בחור. דייט שני שלנו. נראה לאן זורם... היום בטברנה בחולון, יש יומולדת לידיד ממש טוב שלי [אנדרי
] מחר בטח האנגאובר בבוקר
, בצהריים הורים שלי יבואו לבקר ואח"כ נזרום...

סופש מגניב

חמישי - בצפר עד 12, הלכתי בערב לדנה למפגש עם כמה בנים ובנות והיה נחמד, לא יותר מזה. שישי - בצפר עד 12, בערב... או לצאת, או... שואפת להיפגש איתו. שבת - בבוקר-צהריים אל דוד שלי, לקנות בגדים גם, וגם סתם ביקור משפחתי נחמד. בערב במסעדה עם המשפחה שלי.

yaeli87

New member
ורק בגללי הוא האבא שלי כי הבטיח הוא לי שהוא

רק שלי
חמישי-הייתי בבסיס,היו קצת בלאגנים,נסעתי למאמי ישר אחרי,אכלנו,ראינו טלויזיה,קבענו לצאת עם עוד זוג חברים רק שבטעות נרדמתי ב9 וחצי
אז ישנו :] שישי- הגעתי הביתה לפני שעה,הספקתי ללמוד את ג' ועד אמצע ד',בערב א.ערב אצלנו ויותר מאוחר אני לא יודעת... שבת- לא יודעת...

AnGeL DoLlY

New member
יאו איזה מהר עבר לא נורמלי

אתמול היה יום עמוס וטוב. על הבוקר הלכתי להיפגש עם הבמאי של הסרט, היינו אצל דודים שלו ישבנו על תסריט צילומים שיצא ממש מגניב. עשינו את הרוב אבל עוד לא סיימנו אז קבענו גם ליום שבת. חזרתי לשעה שעתיים הביתה ויצאתי שוב לתיכון לחזרה ממש ארוכה עם הלהקה. חזרת כוריאוגרפיה שנייה+סיימנו את מחרוזת שירי ילדים לקראת ההקלטות, אנד גס וואטט? קיבלתי עוד סולו:)) חח היא ממש הופכת אותי לסטאר השנה. טוב בתכלס מגיע לי אחרי שנה של קיפוח בכיתה י'! ;) חזרתי הביתה בסביבות 9, הקלדתי את התסריט, ראיתי סרט הזוי ועפתי לישוון. היום- קמתי ב11, עכשיו עושה את השאלת חקר שלי בביוטופ (שיעמום צרוף יואו), בערב ברמת אפעל אצל סבא וסבתא וכנראה שלאחרמכן דייט נאמבר 2
עם מישהו שהחלטתי לתת לו סקנד צ'אנס. מקווה שיהיה כיף כי גם ממש בא לי לצאת היווווום ואם בסוף לא יצא אז עם הבנות משהו כי בכל מקרה אני חייבת לראות אותן. שבת- יושבים בצהריים על תסריט צילומים, ושומדבר מתוכנן כרגע חוץ מזה.

טוב

הבוקר חזרתי מהבסיס, דפקתי שינה, אחכ סתם כלום, עוד מעט סרט ואחכ אולי אשדוד להפגש עם ידיד[: מחר לא ברור עדיין ,בערב בטח נצא לאן שהוא.[:

TiKi PooH

New member
:)

חמישי- התעוררתי מלילה נהדר שהרבה זמן לא היה כמותו. ממש ישנתי טוב, עם שתי שמיכות פוך, שקט וחושך מוחלט. התעוררתי בשמונ וחצי. מאחרוהיה כל כך נעים להתעורר ככה החלטתי שלצאת מהמיטה להתלבש ולהגיע לבית ספר באיחור של שעה זה בכלל בזבוז זמן משווע, אז נשארתי בבית. שיחקתי בבצק סוכר כל היום. בצהריים זיו הגיע להחזיר לי ארנק ששכחתי באוטו שלו ונשאר להכין ארוחה טעימה; ערב אבא אסף אותי לבית של דוד יאיר בהרצליה. הסתבר שיאיר בכלל לא היה בבית, וכל יתר המשפחה פשוט ניצלה את הבית הנוח ועמוס המזון לצורך התנחלות. התארגנו על כל מני עניינים בירוקרטיים לקראת היום הולדת של סבתא, היה כייף כל הביחד הזה משומקום. בערך באחת עשרה ורד הקפיצה אותי לזיו. שישי- בוקר שישי טיפוסי אצל זיו, אינקלודינג: גלידת שוקולד לבן על הבוקר, התקשקשות מרנינה ומבדרת( על אף היותה חסרת תוכן לחלוטין) עם רועי (אחשלו שבא לישון אצלו סופ"ש), מפגש בוקר חפוז עם גאיה ( שלקחה עמה את רועי), ובסופו של דבר לאחר שהתעורר הנסיך הנרדמת- מצאנו עצמנו צועדים כהרגלנו בקודש לפיתה-עם-דרוזית. מנהג טעים משהו- משהו. ישנתי את שני האוטבוסים הביתה, הכנתי עוגיות ( עליתי על גימיק חדש, משהו חמוד. מונות בהמשך מתישהו) מאוחר יותר איטן אמורה לאסוף אותי, לא ברור עדיין לאן. כשזיו יסיים בעבודה הוא מתוכנן להצטרף אלינו ( ואולי גם רועי, אללה וואכבר), ישנים בדירולה. שבת- לא ברור. הכרחי: לקשט קצת עוגיות, לעשות עבודה באמנות, לבקר את סבתא לילי, לבקר קצת משפחה שלי. רצוי: למצוא זמן להשחיל רכיבה. או להצטרף לזוג השותפים והחברה-של לטיול באנערף. שבתשלום :)

הפי הפי

חמישי בערב אחרי העבודה נסעתי עם נעם (רכז ההדרכה של הפנימיה) חברה שלו ואלינור ומופע העשור של אינפקטד בת"א... היה מעוללללללה [: שישי בבוקר- השכמה ]: ליווי (ההסעות של החניכים בפנימיה הביתה) חיפה-קריות-עכו-נהריה. הגעתי הביתה, אכלתי צהרייה והלכתי לישון כמה שעות (הייתי גמורה) קמתי, אכלתי ארוחת ערב (אבא קנה לי ולו אנריקוט 500 גרם... היה טעים) ואז נסעתי לשירה לשעה חצי וממנה המשכתי למסיבת גיוס לחברה שלי, היה חמוד, ראיתי אנשים שלא ראיתי מאז תחילת השנת שירות בערך (וואו מעגל החברים כל כך מצטמצם כשיש רק ימויים בשבועיים לראות אנשים) והלכתי לישון. קמתי לא מזמן, אכלתי קצת, עכשיו אני יוצאת עם אבא לשוק ואחה"צ אני ושירה נוסעות לחמת גדר (WTF.) ויהיה כיף [: החלטנו שאנחנו צריכות קצת זמן איכות רחוק מהכל. זהוווווווווווווווווווו

ThE uVa

New member
בדיעבד?../images/Emo60.gif

חמישי ערב רגוע בבית. שישי בבוקר היה כינור. אחר כך התבטלות והכנת עוגיות. ערב בנות עם הבנות מהבצפר החדש. היום בבוקר חזרתי. ומאז אני מתבטלת. היום בערב יומולדת למישהו מהבצפר. האמת שאין לי ממש כוח לנסוע שוב לכפר סבא, אבל נו.

MaddyD

New member
מאמי

שישי - נחתתי ממיאמי בבוקר, הלכתי לאכול עם אבא ואחותי, הלכתי לישון. החבר בא בערב, הלכנו לאיזה מסיבה של חברים שלו.. אחרי זה לברקפסט לקצרה אחרי זה לדאדא, אחרי זה לאוטו שלו לריב מזעזע אחרי זה אלי עד תשע בבוקר שבת - אני בג'ט לג מהגיהנום, חבל שהלכתי לישון בעשר בבוקר . קמתי בשלוש .. התקלחתי פקה פקה.. לא יודעת אני צריכה להפגש עם חברה לארוחה במרינה ולהפגש עם אחרת סתם ככה ובערב פאב .. לא יודעת מה ייצא מכל התוכניות, אני קצת נכה עכשיו זהו מחר צבא. איכס שבוע אחרון

למעלה