סופ"ש

Tears Dont Fall

New member
במקרה

חמישי התייצבתי שוב בלשכת גיוס, היה נחמד. אחכ עזריאלי ונתב"ג עם ליאורי ואביטל גם זה היה מגניב, רק חבל שהיה לי פיפי כמעט כל עשר דקות ;[ שישבת רוב הסיכויים שאצל מיכל, חברה של אחותי בבית. בחורה הכי סטלנית בארץ, מקווה שתביא לי עוד סיבוב על האופנוע שלה. מקווה שיהיה מצחיק חח.

THE ronch

New member
יהיה טוב!

אני (כהרגלי אה?...
) בדירה של חברה של אמא בצפון אבן גבירול. (שומרת לה על הכלב, נו) אז אתמול היינו פה (אודליה, שרה, סיון ואני) וסתם היה ממש נחמד. היום בבוקר קמתי והלכתי לעבודה, הייתה משמרת משעממת ביותר ועכשיו חזרתי והורדתי את הכלב. מרתק. בקיצור, עוד מעט סיון (שגרה שני בניינים לידי פריטי מאץ'...) תבוא לקפה. בלילה אני פוגשת את בנג'ו כשהוא מסיים לעבוד (1 or so...) ואז הביתה לישון. מחר בבוקר, שוב מתעוררת פה בדירה, ב8 יש לי בי"ס
ב9 וחצי מסיימת והולכת עם סיון לסיבוב קניות קצר+קפה בסאקוואלה.. (כרגיל מסורת שישי בבוקר). אחרי זה אנחנו חוזרות לפה, בטח נכין צהריים. בלילה אין תכניות אבל אני רוצה לראות את שרה, אולי אסף יבוא לישון פה. יום שבת- בטלה. (ו/או ים עם סיון).

RainbowL

New member
בקושי יש תוכניות

אבא ואחי נסעו לסופ"ש ברומניה אז לא נראה לי שיהיה פה יותר מדי שמח. היום: קמתי ב-1, קניון עם אמא ואחותי הקטנה. אני חייבת למצוא שמלה לחתונה כבר!! בערב ערב תרבות ואולי אחר כך למוזס שישי: כלום אני חושבת. אולי נצא לאנשהו בערב. שבת: גם כלום, חוזרים ללימודים בראשון?

חרא.

חמישי-קמתי ב12 ומשהו.. קצת התארגנות לטיול.. התפרקות רצינית ואולי בערב נלך לאנשהו שישישבת-טיול פתיחת קורס כל כך אין לי כוח

../images/Emo203.gifסופ"ש כייייפי

חמישי- בבוקר הייתי אצל האורטודנט והורידו לי את הגשר. זהו!!!1 וזה כזה יפה... אחר כך הייתי כ-ל היום אצל חברה עד עכשיו וראינו אבודים (עוד חמש פרקים אני גומרת עונה שנייה) והמורדים וסתם לא עשינו כלום והיה ממש כייף. שישי- בבוקר יש לי פעולה בשמוצ, בלילה יוני בלוך בצוללת ואולי עיר אחר כך. שבת- חחח שום דבר מיוחד ובלילה שלום חנוך במעבדה.
שתי הופעות בסופ"ש זה ממש חלום

אילתתתתת!

חמישי - עבדתי מ9 עד 9 וחצי ]::: ועכשיו החלפתי לפיג'מה ואני הולכת להתכרבל עם היפיוף שלי במיטה ולישון עמוקות שישי - נוסעים לאילתתתת!!!! פעם ראשונה עם החתיך שלי באילת.. יהיה מעניין
וכמובן עם אופיר ומחזירים את לירז הביתה שבת - נסתובב קצת, אני אנסה לראות חברות מאילת... ובערב הביתוס..

יש לי קרמבויים בבית! ../images/Emo215.gif../images/Emo9.gif

חמישי- חזרתי הביתה אחה"צ, התקלחתי, נכנסתי למיטה ישנתי קצת, קמתי ושתיתי מרק, קצת מחשב, וקפוא פה כאילו אין מחר אז אני אשאר לי בבית ואראה הר ברוקבק. שישי- נראה לי שכל הבנות חזרו מהצבא אז בטח נהיה כולנו ביחד, אין לי מושג מה ואיפה בדיוק. אה אולי מחר בבוקר לרדת לאנשהו לקנות נעליים, אני רוצה מגפי גומי וקשה למצוא משהו חמוד וסביר במחיר ]: שבת- כנ"ל

and when i close my eyes its you i see../images/Emo71.gif

חמישי- ביצפר מ10:00 עד 12:00[
!!!!אחחח] בשלוש הלכתי לאכול עם אמא ואחי צהריים בלמון גראס
היה טעייים. סתם התבטלתי,הכנתי שיעורים באנגלית והייתי בטל' עם ברק איזה שעה, ב..8 ככה קפצתי לדנה וחזרתי ב10 וחצי. עד עכשיו התקלחתי,הכנתי מערכת סידרתי קצת וחפרתי לאלמוג. הגיע הזמן שאני אלך לישון. שישי- ביצפר 8:00-12:00 אחהצ לוידעת..לראות מה נסגר עם עדידוש. בערב רוצים לעשות מפגש כל המשצים+לישון כולם אצל הבנאדם,רק שעוד לא מצאנו את מי לסנג'ר.אז נראה מה ייצא מזה.אם לא אולי לצאת עם הבנות לאנשהו. שבת- ללללללללייייייייישששששששששוווווווווווווןןןןןןןן!!!!!!!!111111 אולי נבקר את כפיתוש?נערף :) סופש נפלא בננות:)

אורקעע

New member
הולך להיות הסופ"ש הכי מדהים בעולם!!

סוף סוף אני רואה אותו(
) אחרי שבוע שלם שלא ראיתי אותו, ואני ישנה אצלו יומיים... :):):) אז הסופ"ש שלי מסתכם אצלו. ואני לא צריכה יותר מזה... רק את החיבוק והנשיקה שלו כדי לחזור לעצמי.. 3> ד"א, אני דיי חדשה, אז למה שלא מכירה- אור :) בת 17 משוהם...\ תמונה>>

LimiMimi

New member
@$)%*@$

חמישי - היו מלא תכנונים, בסוף מה שיצא זה שעבדתי מארבע עד עשר וחצי ככה והלכנו לבית של חברה. ראינו פלאנט טרור והיה מגניב. שישי - צריכה להפגש עם הבנות, בארבע עובדת עד חצות ונזרום שבת - בחמש עובדת בבלוק כזה לא משמעותי יאק

EROTOMANIA

New member
אה, כן, אני יודעת

בטח יבריזו לי שוב נהדר אתן יודעות מה? אפילו שהבריזו לי מיליון פעם בעבר, זה כואב. כל פאקינג פעם מחדש.

אוי לא.. סופ"ש מעאפן

אני מאוהבת בחורף, אבל שכחתי שכ"כ מדכא לצאת בו!! ]: אתמול - הייתי בוינגייט עד 17:00 אז יוז'אל, כשחזרתי קפצתי לבקר את אחיין שלי המאמי. הוא מצונן. הבאתי לו בלונים וקרמבו ושטויות והוא קצת התעודד וכשבאתי לצאת הוא אמר "מיכל אל תלך!" פשושלינשמהטהורהתמימהומתוקה קבענו לצאת עם קווין וחברים שלו למיזוארי ובסוף ביטלנו כי נזכרנו שאנחנו עובדות היום. באמצע הלילה רינת שלחה לי סמס אם אני רוצה לבוא לסרט אצל לירון וכמובן שאמרתי לא. עזבו את זה שכבר הייתי עמוק בשינה, אני לא אלך לשבת אצלו ולתת לו להתלבט ביננו. יש גבול לפאתטיוּת. היום - עובדת במיתוס עד שעה לא ידועה (אבל אני בכל מקרה חותכת לפני כניסת שבת:]) בערב ארוחה משפחתית ובע"ה בית כנסת. מלאאא זמן לא הייתי. מחר - ביום עצמו מין הסתם שבת... אין הרבה מה לעשות. בערב כנראה ללכת לבקר את דניאל בעבודה ואח"כ לא יודעת. הרצליה עם יקיר ויניב? ת"א עם גל? חיפה עם לירן? הכל פתוח:p

tink 16

New member
../images/Emo203.gif "העולם מתמוטט מרוב אמביציות.." אח שלמה

שישי מתבטת [מלשון בטטה
] לי בבית,קריר פה.. צריכה לעשות שיעורים לשיעור הפרטי יותר מאוחר... אולי אני אקפוץ לחבר ב1 ככה ואז משם אני אלך? לא יודעת בערב ארוחת ערב אצל סבא וסבתא בתל אביב, יום הולדת לחברה ואולי לישון אצלו
שבת שומדבר לא מתוכנן
אולי גליגל תבוא אחה"צ לעבוד על הפרוג'קט כי באמת לא עשינו כלום!!! בערב אולי עם הבנות... נזרום

למעלה