סופ"ש

טרלהלה ../images/Emo42.gif

חמישי בערב יש מסיבת גיוס ויומולדת לחבר של הבסטפרינד והבחור שלי, אז אני מצטרפת אליהם. אם יהיה חלש אז בטח נקפוץ לבורגוס בר [זה אמור להיות קרוב] כדי שהיקרים שלי יוכלו למלא את בטנם באיזה המבורגר [הבסטפרינד כבר מדברת איתי על זה מאז הבוקר...] שישי בבוקר אני אמורה לעשות יוםכיף עם אבא ואז בערב אין עוד תוכניות, אבל אני מניחה שלא משנה מה יהיו התוכניות זה יהיה עם כל החברים :) שבת מקווה שלנהוג קצת עם ההורים בשעות הבוקר/צהריים [שבוע הבא נגמר המלווה!] ובערב יש לי "השתלמות" לקראת העבודה החדשה בבית קפה [אחלו לי בהצלחה
] סופ"ש נהדר שיהיה לכולכן, יקירותיי.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנמפ

היום- קמתי ב7, הלכתי לעבוד וחזרתי ב3.. היום בלילה, לילה לבן עם חברות שישי- מסעדה עם עוד 3 בנות :) חיכיתי לזהD: שבת- שומדבר לא מתוכנן, אולי ים ^________^ סופ"ש נעים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהו איך שכחתי !!!

בשבת אני הולכת לקרוא הרבהרבהרבה הארי

"אם בא לכם להיות חברים שלו בזמן הקרוב..."../images/Emo79.gif

הוא יעשה לכם טוב ..." אז... האמת? סופשבוע כייפי כזה, יום חמישי-> ענבלית ישנה אצלי והיה מצחיק D: הלכנו עם אחותי לחפש בגדים בנאקו ולא מצאנו אח"כ נרשמנו באוטובוס ואז הלכנו לאכול שוארמה לצהריים ואז חפרו לי בשכל וזה היה מצחיד ובערב הולכת להילו'ש עם ענבל ואני ישנה אצלה :]] יום שישי-> חוזרת מהילו'ש , מחשב, טלויזיה, מיטה, ניקיונות של אמא מקלחת הורדת שערות :S ובערב, למסיבת פיג'מות ורודה תכלתית, ולבנה אצל דנדו'ש עם המון המון בנות שאני רוצה לשוב ולדבר איתן המוןןן כבר שכחתי כמה אני צריכה אותן 33> יום שבת-> חוזרת מדנה, אחרי הצהרים אני מניחה עוד פעם באלגנים של טלויזיה מחשב, אולי לקרוא קצת ת'ספר "מישהו לרוץ איתו" [להמשיך כמובן, כבר התחלתי אותו] זה ספר שצריך לגמור אותו ועוד אחד עד סיום החופש. [יופי טל] ואז הולכת לישון אצל דנדו'ש גם עם חברות ועושות מסיבה כזאת לחברה שהיה לה יומולדת במחנה קיך ולא הספקנו לחגוג. וביום ראשון?! ל-י-ם !!! כל כךך ליםם1 איתן
עם המושלמותת שהיו במסיבה ^^ אוהבת אותכן3> קיצור, סופשבוע חברותי למדי :) מי שקראה:
וגם למי שלא P:

AnGeL DoLlY

New member
לא הכי מתוכנן

היום: עבדתי עד 4 וחצי, הייתי עם חברה אצל הקוסמטיקאית ועכשיו יש לי גבות יפות
עוד מעט אולי לשבת עם אבא אמא ושגיא איפשהו באיזור. יותר מאוחר אולי לראות את הבננות. שישי- בבוקר-צהריים יום כיףףףףף עם אמא וסבתא :) עוד לא הוחלט לגמרי היכן, מה שבטוח זה שאני מחליטה
בערב ארוחה משפחתית אצלנו כנראה, על האש עם דגים וזה..יהיה טוב. יותר מאוחר לא ממש ידוע מה התוכניות, נראה.. בא לי על המסיבה בלגונה ביץ'. שבת- אם לאבא יהיה כוח אז ניסע לאיקאה בערב, או באמצע שבוע הבא.

MaddyD

New member
בנננזונהההה

אתמול הפתיעו אותי. זה נחשב סופש נו. מ2 עד שש וחצי מתחת לבית שליץ היה. כיף. היום חוגגים את סיום הפסיכומטרי למאמי הקטנה מכולם.. קודם הולכים לפתיחה של איזה מקום חדש - אנערףףף למי אכפת.. אחרי זה סאקייה או קלרה. נראה כבר מחר אני לא ממש רוצה לצאת.. אולי לברזילי בכח רב שבת עובדת נו תענוג

paperdoll16

New member
הופעות הופעות הופעות!../images/Emo54.gif

חמישי (היום)- התכנון היה לצאת עם חברה מהצבא לאיזה פאב בירושלים. נראה מה יצא מזה. שישי- נוסעת בבוקר לשושה. בצהריים נוסעים לתל אביב (הופעה של ליידי D בבלום בר), אחרכך הולכים לארוחת ערב אצל סבתא של שושה ובערב בטח מסיבה או משהו.. שבת- בטח נישן במהלך היום. בערב שילה פרבר בתמונע. אחרכך פאשן עד אור הבוקר.

וואוייי

היום קמתי סידרתי ת'חדר עשיתי כביסה, הלכתי לספרייה. לא משהו מיוחד. ואז היה לנו ישבצ אחרון. והיה הכייי מדהים בעולם. אני מתה על הצוות ועל הראשגדית שלי וחבל שהכל נגמררר ]; אני וידיד יזמנו מין מעגל אמון שכזה שכל אחד אומר ת'אמת הכי כואבת בפרצוף [במקום לצאת מגעילים ולרכל אחד על השני כמו כל העולם] וזה היה הכי חזקק בארץ. גם אם קצת כאב. עוד כמה דק' אני יוצאת לפגוש חברים [אם לא ארדם וזה]. שישי- אתעורר, נראה לי יש פיקניק משפחתי .אם כן- בפנאן. אם לא- אתחיל להתארגן לטיסה. ובערב נראה לי "משפחת סימפסונס הסרט" נשמע אחד הגדוליםף אז נלך כזה החברים יהיה בצחוקים. ששבת- אני אלך לסבתאלה כי לא ראיתי אותה יבלות והיא מציקה לי כל יום. אתארגן לטיסה, בערב חברה באה לישון אצלי. ובבוקר יום ראשון אני טסה. שלום תודה ולהתראות

נו, נראה

שישי מסיבת פיג'מות עם מלא בננות אצל דנה. יהיה הכי כיף בעולם! כל כך מחכה לזה!
שבת נקום אצל דנה, נתפנק קצת. נלך הביתה, ובבית בערב אני מצפה מעצמי לעשות הליכה על ההליכון, כי טחנתי השבוע. הגיע הזמן למלא את האמפי4 באביב, וקדימה!

e l u l a

New member
לא מיוחד מדי../images/Emo153.gif

חמישי- לא עשיתי כמעט כלום, לקחנו את אחותי לשדה תעופה כי היא טסה למשלחת, ואני תיכף הולכת למור ואז אנחנו הולכות להפגש עם חברות. שישי- בבוקר נוסעת עם אבא לשילת. אני צריכה כל מיני דברים לקייטנה- שלוקים, צבעים וכאלה.. ואני אנצל את זה גם לקניות של עפרון שחור, שעווה וכו'. להתקשר לנעם להגיד לה מזל טוב. אמ וזהו, אמא, אחותי[לא זאת שטסה אתמול חח] וסבתא חוזרות מברלין. בערב ארוחת ערב ולצאת. בטח עוד דברים יכנסו כאן אבל כרגע אין לי מושג. שבת- להתקשר להגיד מזל טוב לגל ואם אני אהיה מוזמנת למה שיעשו לה אז גם ללכת לזה, אבל אני צריכה לראות כי היא לא עד כדי כך חברה טובה שלי. בשאר היום לא יודעת.. להכין דברים לקייטנה בטח. בערב אני לא יוצאת כי ביום ראשון אני מתחילה עם הקייטנה.

love love../images/Emo23.gif

חמישי - עבודה מ12 עד10 ורוב היום רצוף בגעגועים מטורפיםםםםם!!! ואז יצאנו לרחובות, חזרתי לפני שעה בערך ודיברתי עם בוב איזה חצי שעה, הוא בכינרת עד מחר בבוקר
שישי - בוב בא אלי בבוקר עד הצהריים ככה בטח, אחר כך הפסקה קצת ואז בערב יום הולדת למיכה, מסיבה בפלמחים שבת - אולי עמרי ישן אצלי אז נהיה כל היום ביחד :) סופ"ש מעולה בנות :)

OverSharing

New member
ישנהההה../images/Emo103.gif

היום- קמתי בשלוש, התארגנתי וב1550 יצאתי להסעה לקייטרינג. חזרתי לפני 50 דקות כזה. מחר- לישון, לעשות את המחברות צוות, לסדר את החדר, בערב בטח לטלוש שבת- כל היום לא יודעת, בערב אני מאמינה שלטלוש. [עמרי במחנ"ק. אווווופי:(]

SomebodyElse

New member
משעמם

אתמול לא עשיתי כלום היום קמתי בשעה לא הגיונית בעליל [לפני איזה 20 דקות], עוד מעט נפגשת עם חברה בקניון בפ"ת, אחרי זה אסע לחבר נראה לי ואשאר אצלו מחר אחזור אחה"צ מהחבר, בערב אולי אצא עם חברה, לא יודעת

תופס אותה חזק על הרצפה, תפילת הדרך לא עזרהההה

טוב אז אתמול (חמישי) התעררתי בבית של ליצי ואמא שלה הקפיצה אותי הביתה וסתם בזבזתי זמן כזה, אח"כ יצאתי עם אמא לקניון גבעתיים וקנינו לי שתי חולצות יפהפיות. משם נסענו לרביבה וסיליה ואכלנו סלט חלומי ולזניה חלומית גם כן והיה ממש כיף.אח"כ היא הקפיצה אותי לכפ"ס, להופעה של יוני עם ניר, נדיה, יואב, אייל, מעיין, נועה, רווית, ברי, אוליביה וכל מיני. היה ענק פשוט, כמה השתוללתי. היום אני מתכננת לרבוץ כמו שצריך, לקרוא מוספי סופ"ש וכאלה. בערב אוליאולי רוקי עם יהוני (הלואי, לא הייתי טריליון שנה), ואם לא- נועה תבוא לפה וניקח איזה סרט ויהיה נחמד מאד מאד. מחר אין לי מושג.

אעעע

לא משו, חוץ מהשיער P: - חזייה סגולה - גופיה שחורה - ג'ינס מתרחב, אחד האהובים עליי - יחפה - הצמיד הקבוע על יד ימין - פן + פסים בשיער :] בונא, לארגן יומולדת זה פרויקט שלם

Daylight robbery.

מסיבת דראם נ' בייס, אח"כ ים- אם יהיה כח, מחר ערב להקות צעירות מקומיות ומעפנות, או משהו.

למעלה