סופ"ש

ממ

אמא טסה אז אני עם אחותי... בשישי בערב אבא בבית אז אני הולכת לאבד בתולים P: בנושא מסויים.

chuti

New member
=]]

ברית בערב רופא שיניים עוד מעט ונחים שישי שבת

yaeli87

New member
he was a skaterboy...../images/Emo79.gif../images/Emo13.gif

חמישי- קמתי ב9,הייתי בחדר כושר,התקלחתי!!! אכלתי קצת,ב4 יש תור לפן אח"כ נוסעים למאמי,בערב יוצאים. שישי- לא יודעת אבל בעיקרון יש מסיבת גיוס לאיזה ידיד טוב שלנו...אז נראה... שבת- גם עדיין לא יודעת אבל בערב יש מסיבת פרידה לידיד,אבל נראה... שבת שלום נסיכות

tink 16

New member
../images/Emo203.gif עובדת [כאילו זה חדש..]

חמישי אני בעבודה עד 8 ככה וחוזרת עם אבא לשוהם אולי יהיה לי בייביסיטר או משהו
שישי בעבודה מ10 עד 6 בטח נצא עם ההורים למסעדה או משהו
שבת עובדת מ9 עד 6 הקטן שלי חוזר מאילתתתתתתתתתתתתתתתת

EVE Lights

New member
מרגישה את החיים חוזרים אליי ../images/Emo13.gif

היום - דבר ראשון להעיף מכאן את כללללל הספרים וכל דבר שרק קשור במקצת לפסיכומטרי. היישר לעליית הגג לאיזה חור נידח ושכוח
אח"כ ללכת לישוןןןןןןן כמו שבחיים שלי לא ישנתי, בערב אני הולכת לחגוג את סיום הפסיכומטרי עם מאיה
מחר - בבוקר להתקשר לסניף ולקבוע משמרות
אח"כ בהנחה שיהיה לי כוח אז לנקות פה, אם לא אז לא
אין לי מושג מה אני אעשה אחה"צ, פתאום יש כ"כ הרבה זמן פנוי ולא מנוצל
תענוג! בערב חוגגת עם אביב ב- Lucca במרינה בהרצליה
יום שבת - I don't know and don't care
מה שבא לי, כעיקרון. נראה לאן תנשוב הרוח.

Mrs big

New member
את מוזמנת להעיף הכל אליי

אני מתחילה לפחד שיתנו לנו ממש מעט דברים. אז אני רצינית. אני אשמח.

EVE Lights

New member
אחרי שיגיעו התוצאות,

ובתשלום סמלי, אפשר יהיה לדבר על זה

וע

איך אני שמחה שהסתיים לך, עד מתי ספטמברררררררר
וואי הלוקה זו אחלה מסעדה, לקחתי לשם פעם את האקס
איך הלך..?

EVE Lights

New member
סבבה אגוזים. ../images/Emo13.gif

זהו! מעכשיו לא לשאול איך הלך יותר!!!

כיףכיףכיף

חמישי- עוד שעה ככה נוסעת לאחותי, לעשות בייביסיטר על אחיינתי שלי, אח"כ לא ידוע. מקווה לצאת. שישי- ארוחת צהריים בבית עם המשפחה, חוגגים יומולדת לאחיינית שלי, בערב עם ידיד שלי ואוליאולי ים בצהריים עם הילה. שבת- ארוע משפחתי שכזה במסעדה לכבוד הולדת בן דוד חדש, בערב נוסעת למבשרת לכמה ימים של כיף אצל אחותי. שיהיה סופ"ש נפלא

PennyLaneM

New member
.....

חמישי - לא יודעת...אולי סתם יושבת עם חברים. שותים מעשנים ונהנים. שישי - אני ויוגב היינו אמורים ללכת לסימפסונס,אבל בסוף לא :( ויוצאת לצוף על המים... שבת - לא יודעת,נראה

אם לא הייתה לך מציאות אחרת,../images/Emo71.gif

אם לא היית בשלך.
חמישי- קמתי אצל טלצ',הלכתי להתארגן בבית, נסענו לנאקו ועשינו שם הרבה כלום,אכלנו צהריים וחזרתי הביתה. עכשיו אני פה ואלך לישון צהריים תכף ואחרי זה לעשות קצת סדר. נראלי שהבנים באים לפה ב11 ככה. שישי- הולכת להירשם לסטודיו בבוקר-צהריים, בערב מסיבת פיג'מות וורודה ונחמדה אצל דנהלה.
שבת - חוזרת מדנה צהריים-אחה"צ, בערב בטח נלך לבקר דודים./לבקר את עדידוש שחוזרת מאנגליה!!11 נחמד.:)

josie1986

New member
לא כ"כ ברור..

היום בערב אני הולכת לעם חבר שלי לבר מצווה של קרוב משפחה (שלו), אח"כ בטח נישן אצלו. מחר... אולי ים! בא לי. אם לא אז או להנתחל בקניון או סתם בבית במזגן. בערב אני מקווה לפגוש חברה שלא ראיתי כבר מספיק זמן. שבת - בתקווה "משפחת סימפסון - הסרט". ואולי לסיים את התכנון של הטיול. שששששבת שלום.

moruush

New member
../images/Emo15.gifקולולוללולוו

חמישי קמתי מוקדם בגלל העוזרת הלכתי עם אמא ואח לקניון ערים ואח"כ לרננים :) אחה"צ חזרות לכרמיאל וכנראה שבערב מסעדה שישי לצעוד בבוקר מוקדם משהולחברה שיש לה יומלדת
בערב יש לנו ארוחה עם המשפוחס לכבודי ולעשות ועד משהו לחברה :) שבת יש לי יום הולדת!!
אין לי מושג עדיין כלום

s h a r o n 7

New member
../images/Emo121.gif הזמן עובר כ"כ"כ מהההר ../images/Emo126.gif

חמישי סידורים למתנה לאמא יום עבודה + שיבוצים לקורס מסכם בייבסיטר שישי גבות בבוקר ב"ה סידורים אחרונים למתנה לאמא בערב ארוחה משפחתית שבת אולי אולי אולי ים לסדר את התיק לקורס מסכם (!!) לייייישון המון המון המון

סופ"ש יומולדת!!~ ../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

וזה בנוסף לרבעוש + ראשון בבית, כי לקחתי חופש.
היום
וואלה לא יודעת. אולי סרט, אולי סתם לשבת אצל חברה. לא כזה משנה.
יום שישי
חוגגת בdiamond bar בתל אביב, עם 20-25 חברים. (טפוטפוטפו, שלא יהיו תקלות) יהיה כיף, הלוואי. :)
יום שבת
קמה יקיצה טבעית, ובערב הולכת לחגוג עם המשפוחה ת'יומיולדת + הגיוס של אחי. ובטח בהלך היום יבואו אליי חברות וכאלה. :) הכל יהיה בסדר, הכל יהיה פנאן.

מחר צפונבורי!!!!!!!!!!!!! :):):)

חמישי-הכנות לצפונבורי-כל היום! שישי-5 בבוקר בשבט,יוצאים ב5:30 לכיוון היער!!! ואז צפונבוריייייי עד יום שבת הבא :)

למעלה