וואי איזה כיף ../images/Emo13.gif
ביום חמישי הייתה הופעה של מירי מסיקה בבית אריה, לא נלך? אז הלכנו והיה צחוקים ממש.. אחרי זה הלכתי קצת לזוצ' ואז אביש באה והלכנו לסו-קולד-פאב של מוטי ביישוב. חחח היה ערב הזוי ביום שישי בבוקר הייתי בים האהוב עליי עם שירה וזוצ'..היה נחמד אבל חם מדי ולא זורם כזה.. בערב אחרי שכבר התבאסתי מהחייייייים שאין לי מה לעשות ואני נשארת בודדה וגלמודה בערב יום שישי (שאין דבר שיותר מדכא אותי מזה) שירה אמרה לי לבוא אליה, אז אמרתי לאבא שלי שאני הולכת אליה, ברגל, כי אין דלק באוטו. אז הוא שאל אם נלדקה לי הנורה, אמרתי שכן, ואז הוא שאל איפה והסברתי לו בדיוק.... ואז הוא אמר שאני יכולה להגיע ככה עד אילת בערך ואין לי מה להלחץ!!!!!!! (סורי על המליון סימני קריאה, זה פשוט היה ממש דרמטי באותו רגע). אז לקחתי את האוטו (ואת יאיר) ותדלקתי ב100 שקל בתחנה הכי קרובה שיש לפה - ונסענו לצוף!!!!!!!! (הו, הדרמה) אחרי הסתבכות קטנה ומלחיצה בדרך הגענו בערך ב2 למסיבה...מסתבר שכמו שאר העולם - כל מי שהכרנו שם (וזה מלא) הגיע פחות או יותר מתי שאנחנו הגענו. היה אחד הטובים לא היה לח כמו בד"כ ככה שבאמת היה אפשר לרקוד. חוצמזה כל הערב הסתובבתי עם הבחור הכי שווה במדינת ישראל, שד"א כל הזמן הזה היה בשכבה שלי בבצפר ומעולם לא ממש דיברנו. וגם היו עוד אנשים ממש טובים שאני ממש אוהבת, ונורא נורא נהנתי. היום אני לא יודעת מה התכניות עדיין. בעקרון חובה אמרולה, אבל אין שמץ של סיכוי שיהיה לי אוטו היום (אתמול ב3 בלילה באמצע המסיבה האמא המטורפת שלי מתקשרת "ענת!!!!!!!!! למה לקחת את האוטו פעמיים ביום!?!?!?!!? אז מה אם אבא הרשה לך?!!?!?!?!? זה האוטו שלי!!!!!!!!!!1111", "טוב אמא, מה את רוצה שאני אעשה עכשיו?", "לא יודעת ביי") ככה שיש קצת בעיה להגיע.. אבל אני מאוד מקווה שמישהו מהיישוב הזה ייצא אשת חיל ויקח אותי.