סופ"ש

Lost Lullaby

New member
אין לי מושג

גם אין לי כוח לצאת או כוח להרים לחברםי טלפון שיבואו לפה אבל העיקר בית!!!

אין לי שמץ בתכלס

או שאולי כן? חמישי לא היה לי כח אז נשארתי בבית שישי, כנראה לחברה יש בית ריק שבת- מסיבת גיוס? אה נו מילא

little shorty

New member
אני עומדת להתפרק.

היום בערב - לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן וסקס אם אפשר. שבת - אולי יהיה לי כוח וניסע קצת לבריכה, ללכת לסבתא, וזהו.

GoOni

New member
סתם

חברה שלי מהוד"ש פה כבר מיום חמישי. אתמול יצאנו עם חברים מכאן אבל היה קצת מעפן, ועכשיו היא ישנה ואין לי מושג מה נעשה כשהיא תתעורר. בערב אני נוסעת לבן ואני מניחה גם שנצא לאנשהו.

אני ../images/Emo13.gif

חמישי - הייתי ברפסודיה בצופים (מיום רביעי) ככה שחזרתי ב-12 בלילה הביתה אז לא עשיתי הרבה.. שישי - סבא וסבתא היו אצלנו מיום חמישי אז הייתי איתם, על המחשב וסתם נסעתי עם אמא וסבא וסבתא לקנות כמה דברים.. שבת - סבא וסבתא נסעו והגיעו הסבא והסבתא מהצד השני..
אני מניחה שאני פשוט אהיה איתם כי לא ראיתי אותם מלאמלא ואולי אני אצא בערב עם חברה לסרט או משהו...=]

DIE kvar

New member
וואי איזה כיף ../images/Emo13.gif

ביום חמישי הייתה הופעה של מירי מסיקה בבית אריה, לא נלך? אז הלכנו והיה צחוקים ממש.. אחרי זה הלכתי קצת לזוצ' ואז אביש באה והלכנו לסו-קולד-פאב של מוטי ביישוב. חחח היה ערב הזוי ביום שישי בבוקר הייתי בים האהוב עליי עם שירה וזוצ'..היה נחמד אבל חם מדי ולא זורם כזה.. בערב אחרי שכבר התבאסתי מהחייייייים שאין לי מה לעשות ואני נשארת בודדה וגלמודה בערב יום שישי (שאין דבר שיותר מדכא אותי מזה) שירה אמרה לי לבוא אליה, אז אמרתי לאבא שלי שאני הולכת אליה, ברגל, כי אין דלק באוטו. אז הוא שאל אם נלדקה לי הנורה, אמרתי שכן, ואז הוא שאל איפה והסברתי לו בדיוק.... ואז הוא אמר שאני יכולה להגיע ככה עד אילת בערך ואין לי מה להלחץ!!!!!!! (סורי על המליון סימני קריאה, זה פשוט היה ממש דרמטי באותו רגע). אז לקחתי את האוטו (ואת יאיר) ותדלקתי ב100 שקל בתחנה הכי קרובה שיש לפה - ונסענו לצוף!!!!!!!! (הו, הדרמה) אחרי הסתבכות קטנה ומלחיצה בדרך הגענו בערך ב2 למסיבה...מסתבר שכמו שאר העולם - כל מי שהכרנו שם (וזה מלא) הגיע פחות או יותר מתי שאנחנו הגענו. היה אחד הטובים לא היה לח כמו בד"כ ככה שבאמת היה אפשר לרקוד. חוצמזה כל הערב הסתובבתי עם הבחור הכי שווה במדינת ישראל, שד"א כל הזמן הזה היה בשכבה שלי בבצפר ומעולם לא ממש דיברנו. וגם היו עוד אנשים ממש טובים שאני ממש אוהבת, ונורא נורא נהנתי. היום אני לא יודעת מה התכניות עדיין. בעקרון חובה אמרולה, אבל אין שמץ של סיכוי שיהיה לי אוטו היום (אתמול ב3 בלילה באמצע המסיבה האמא המטורפת שלי מתקשרת "ענת!!!!!!!!! למה לקחת את האוטו פעמיים ביום!?!?!?!!? אז מה אם אבא הרשה לך?!!?!?!?!? זה האוטו שלי!!!!!!!!!!1111", "טוב אמא, מה את רוצה שאני אעשה עכשיו?", "לא יודעת ביי") ככה שיש קצת בעיה להגיע.. אבל אני מאוד מקווה שמישהו מהיישוב הזה ייצא אשת חיל ויקח אותי.

OverSharing

New member
פסדר, אני לא יוצאת לשם.../images/Emo103.gif

אבל זה עשר דקות מהבית!! תבקרוווו

DIE kvar

New member
מה השתגעת

בכמה חודשים האחרונים אני שם כל שבת.. ד"א יעלי לגבי המוזיקה, הדיג'יי הקבוע שם (אני לא יודעת איך במהלך השבוע, אבל כל שבת בוודאות) הוא אחד מהיישוב שלי. אה ושחר יש איתי אחד בצבא מרעות שמכיר את אחיך

OverSharing

New member
תבואי עוד שנה../images/Emo103.gif

אני טבח אצא לשם גם:) ואמ.. חח מגניב:p מי זה?

DIE kvar

New member
שני 'מי-זה'אים שונים:

ללא שמות משפחה, אם אתן רוצות תשאלו אותי לא במחשב שחר: שמו יפתח. רמז: הוא סלב, חפשי בעיתון ספורט שירול: אלירן הבן של מלי

greeneye

New member
יאוווו חבל שלא אתמול!

[אמרולה] אתמול ישבנו שם כמה אנשים..

Miss Tika

New member
../images/Emo13.gif

איזה סופ"ש מאמי!! גם אילת ברביעי שהיה אדיר, גם חמישי הגעתי מוקדם, היתי קצת אצל אמא ואחה"צ נסענו לבית אריה.. העברתי סופ"ש רגוע וכיפיייי כ"כ בישוב. הרבה זמן לא היתי רצוף כזה בבית אריה... אניוואי, בחנמישי היתה הופעה של מירי מסיקה בישוב (לרגל חגיגות 25 שנה) ומיני פגישת מחזור של השכבה שלנו, היה מזה אדיר לראות את כולם. אח"כ עומר וסושי באו אליי והיה כיף. בשישי הייתי בים עם תתי וזוצ', והשתזפתי יפהה
, בערב לילוש באה אליי והיה כ"כ כיף. התגעגעתי אליה כמו החיים. הרבה זמן לא באמת בילינו זמן איכות ביחד. היתה ארוחה משפחתית ממש טובה בשישי, והיה אוכל הכי מעולה בעולםםם. ואז יותר מאוחר רביד, איה, אורטל ועמית באו אליי, ועשינו פארטיה בבית חח. שניייים לא עשיתי את זה וזה גיוון ממש נחמד מלצאת כל הזמן... היה כיפי ורגוע. בדיוק מה שהיתי צריכה. היום ישנו הרבה, ואכלנו המווווווווון וראינו את מרול החמודול, וגם עשינו שיחת נפש שהייתי זקוקה לה מאוד, ואז נסענו ליהוד ועכשיו אני מחכה לסמיר העדין הקלמנטין שנצא לאיזה בירה... ומחר, יום אדיר!!! יום כיפי בת"א עם נגר, בערב סרט עם אמא, בקיצור סופ"ש ל-י-ג-ת על!!!
שבוע טוב נשמות.

למעלה