סופ"ש נעים

amitk80

New member
נעים מאד

שם: עמית גיל: 25 מקום מגורים: חיפה מוסד לימודים: אוניברסיטת ביר זית (אוניברסיטת חיפה). תחום לימודים: להתעסק עם מספרים ולכתוב תוכניות מחשב הרסניות. מערכת יחסים: עדין לא. תחביב: להאזין למוסיקה, ללכת לחדר כושר. משקה אהוב: קוקה קולה מאכל אהוב: שניצלים, ציפס חטיף מועדף: ביסלי גריל, במבה, שוקולד פרה מקום בילוי אהוב: פאבים, מסעדות טובות, בתי קולנוע. תוכנית שאני לא אפספס: 24 ברור לא? האם מכור לפייסבוק: רק כשאין מה לעשות אני נכנס לשם צבע אהוב: ירוק היכן טיילתי בעולם. וואו תשמעו זה ארוך. לאן הייתי רוצה לטוס: לקריבים שוב איפה אני רואה עצמי גר: אני משער שבחיפה. מי שמעוניינת בתמונה שתפנה = הקובץ גדול מלעלות אותו לפה שבת שלום

bella87

New member
גם אני רוצה :)

שלום לכולם! שם: בלה מקום מגורים: ב"ש מוסד לימודים: מתחילה ללמוד בבן גוריון

bella87

New member
זה מפגר ושלח לפני שסיימתי...

תחום הלימודים: מדעי המחשב במערכת יחסים: לא תחביב: להכין סושי משקה אהוב: גינס מאכל אהוב: סושי חטיף מועדף: פרינגלס תוכנית/סדרה שאני לא מפספסת: האנטומיה של גריי האם את ממכורי הפייסבוק?: כן צבע אהוב: ורוד וירוק היכן בעולם טיילתי?: אירופה להיכן הייתי רוצה לטוס?: תאילנד היכן אני רואה את עצמי גרה בעוד 10 שנים: מושב כלשהו באיזור המרכז

תרווד

New member
מצטרף...../images/Emo13.gif

שם: אסף גיל: כמעט 21 מקום מגורים: תל אביב מוסד הלימודים: מתחיל ללמוד בטכניון בנובמבר תחום הלימודים: הנדסת תעשייה וניהול במערכת יחסים - כן תחביב: לא ממש אדם של תחביבים משקה אהוב: דיאטים למינהם.. מאכל אהוב: בעיקר ג'אנק חטיף מועדף: במבה נוגט בימים אלו מקום בילוי אהוב: הבית תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: כרגע אין ממש האם את/ה ממכורי הפייסבוק? יש לי, אבל לא צבע אהוב: כחול נראה לי היכן בעולם טיילת? אירופה וארה"ב בשלל נסיעות עם המשפחה ואחת עם האקסית ללונדון להיכן היית רוצה לטוס? עוד אירופה היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? איפה שהיום, רק בדירה משלי ועם משפחה משלי...

בוקר טוב

שם: אלכס גיל: 23 מקום מגורים: קריות מוסד הלימודים: את"א תחום הלימודים: מדעי המחשב במערכת יחסים - כן/לא לא תחביב: היו לי פעם הרבה. משום מה הם כבר לא ממש תחביבים
משקה אהוב: מיץ תפוחים!
מאכל אהוב: לא יודע... משהו עם בשר. חטיף מועדף: אין כזה מקום בילוי אהוב: שאלה טובה. בית קפה? חוף הים? תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: בטלסטאר גלקטיקה האם את/ה ממכורי הפייסבוק? יש לי, אבל לא מכור. צבע אהוב: צהוב היכן בעולם טיילת? לא טיילתי בעולם
להיכן היית רוצה לטוס? קובה, קניה. היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? בארץ.

חם לי! כוסאומו! ../images/Emo42.gif

שם: הגר גיל: עוד מעט 24 מקום מגורים: רמת גן/ חור נידח אי שם בצפון מוסד הלימודים: שנקר תחום הלימודים: עיצוב גרפי במערכת יחסים - כן/לא: רווקה תל אביבית הוללת..נו מה? תחביב: כרגע? בעיקר בריחה מהחוק. משקה אהוב: מיץ גזר מאכל אהוב: סושי חטיף מועדף: במבה מקום בילוי אהוב: כל מקום שמוכר אלכוהול/ספרייי שחור תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: כרגע התמכרתי לדקסטר
האם את/ה ממכורי הפייסבוק? הו יה... צבע אהוב: ירוק היכן בעולם טיילת? אירופה- כלמיני, ארה"ב להיכן היית רוצה לטוס? ליפן היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים: בניו יורק..

ChilD SouL

New member
../images/Emo13.gif

גיל: 22 מקום מגורים: צפון. מוסד הלימודים: אונ' חיפה. תחום הלימודים: מדעי הדשא. במערכת יחסים - כן/לא נראה שכן
. תחביב: ספורט. משקה אהוב: נסטי אפרסק. מאכל אהוב: שניצל תירס ! חטיף מועדף: פרינגלס חריף. מקום בילוי אהוב: תלוי במצב רוח
. תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: האוס
. האם את/ה ממכורי הפייסבוק? אין לי. צבע אהוב: שחור. היכן בעולם טיילת? אירופה. להיכן היית רוצה לטוס? אוסטרליה, ארצות הברית. היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? אי שם. הודגש באמצעות מדגישומטיק

שבת נפלאה לכולם!

שם: אלי גיל: 25 מקום מגורים: ירושלים מוסד הלימודים: האוניברסיטה העברית תחום הלימודים: לשון עברית, בלשנות במערכת יחסים - לא תחביב: שירה משקה אהוב: מיץ רימונים מאכל אהוב: סטייק אנטריקוט חטיף מועדף: במבה מקום בילוי אהוב: פאבים תוכנית/סדרה שאינך מפספס: האולימפיאדה (רוב הסיכויים אבל שהשנה אצפה הרבה פחות ממה שהיה בפעמים קודמות) האם אתה ממכורי הפייסבוק: לרוב אני קופץ כל יום לשם לביקור קצר, זה נחשב? צבע אהוב: סגול כהה היכן בעולם טיילת? אנגליה, צרפת להיכן היית רוצה לטוס? לרוב המדינות בעולם היכן אתה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? קשה להגיד, בכל מקרה צריכה להיות סיבה ממשית כדי שאני אעזוב את הארץ

עונה במקום ללמוד

שם: יאיר גיל: 24 מקום מגורים: הוד השרון מוסד הלימודים: בר אילן תחום הלימודים: כלכלה וחשבונאות במערכת יחסים - לא תחביב: בזבוז זמן על האינטרנט... משקה אהוב: אין מועדף. מאכל אהוב: גבינות טובות ושוקולד מעולה. חטיף מועדף: כל דבר עם שוקולד אבל סניקרס הוא אחד המועדפים מקום בילוי אהוב: כל מקום שבו אפשר לפגוש אנשים וגם לרקוד תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: אבודים, ורוניקה מארס בזמנו האם את/ה ממכורי הפייסבוק? ככה ככה צבע אהוב: אדום היכן בעולם טיילת? ארה"ב לונדון, פולין להיכן היית רוצה לטוס? אמריקה שוב, לונדון שוב. היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? דירת גן מפוארת באזור המרכז... תמונה יש בפרופיל

לופרקאל

New member
חדש פה!

שם: לופרקאל, אבל ההורים לי קוראים לי ישראל גיל: 20+ מקום מגורים: כרגע באיזור הצפון. מחפש משהו קרוב לאונ' בר-אילן מוסד הלימודים: עוד מעט אונ' בר-אילן תחום הלימודים: לימודים קלאסיים והיסטוריה כללית במערכת יחסים: עד לפני שבוע וחצי כן. עכשיו לא. מחר אולי. תחביב: קילוף תפוחי אדמה. בשיא הרצינות, אני לא צוחק! אפילו העלתי וידאו קליפ שלי ליו-טיוב מקלף תפו"א במהירות שיא של 10 שניות בערך! משקה אהוב: מילק שייק יוטבתה מאכל אהוב: כל מה שמכיל תפו"א: פירה, צ'יפס, מה שבא. חטיף אהוב: תפוצ'יפס בטעם גריל מקסיקני מקום בילוי אהוב: קזינו רויאל באטלנטיק סיטי תכנית שאינני מפספס: דו קרב סכינים בערוץ 10 האם אני ממכורי פייסבוק? ממש לא. אני אפילו לא רשום שם צבע אהוב: צהוב היכן טיילתי בעולם? 28 מדינות בארה"ב, 3 מחוזות בקנדה, אמריקה המרכזית, רוב מדינות אירופה, וירדן להיכן הייתי רוצה לטוס? לאטלנטה, ג'ורג'יה. יש שם אחלה צ'יפס! היכן אני רואה עצמי בעוד 10 שנים? ממשיך לענות על שאלונים מסוג זה, אבל בברזיל

אני חייבת לציין..

שיש פה יותר קוראים סמויים ממה שחשבתי. חבל שלא שומעים אותם! יהודים טובים! כיתבו בפורום! אל תתביישו!

יוקאס

New member
ימי השאלונים העליזים הגיעו! יש!

שם: נורית גיל: 21 מקום מגורים: רמת גן מוסד הלימודים: בר אילן תחום הלימודים: אנגלית במערכת יחסים - כן/לא נה אה. זה אומר שלא - למי שמעוניין לדרוך על פצעיי המתבוססים בדמם האדום והחם והטרי שכרגע משפריץ מהם! תחביב: לכתוב תשובות נורא ארוכות (ויש לומר גם דוחות במקצת) לשאלות של כן ולא. משקה אהוב: תה
מאכל אהוב: האוכל של אמא
בתנאי שזה לא קישואים :-{ חטיף מועדף: אפרופו! יאם יאם מקום בילוי אהוב: ספריה
(במיוחד המדף של הספרים הישנים ישנים ישנים עם הריח של ספרים ישנים עם דפים כתומים מרוב שהם ישנים) תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: שידורים חוזרים של בנות גילמור וקלטות ישנות של משמרת שלישית. האם את/ה ממכורי הפייסבוק? אני בגמילה איטית וכושלת. צבע אהוב: כחול היכן בעולם טיילת? פה בארץ, בארה"ב, ובקטעים מאוד ספציפיים במערב אירופה. הייתי רוצה לומר גם בחלל אבל יש לי פחד גבהים. להיכן היית רוצה לטוס? כרגע? למולדת הישנה (ארה"ב) היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? בניו יורק, למורת רוחם של הוריי שקיוו שמתישהו הבת שלהם תשלים עם מיקומה הגיאוגרפי...

למעלה