סופ"ש נעים

idanshaf2

New member
היייי

ביוטכנולוגיה ברעל!!! אם בא לך לשמוע קצת חוויות/עצות זה המקום... אני עכשיו שנה ראשונה שם....

עלית עליי ../images/Emo9.gif

האמת - התוכנית היחידה שלא הייתי מפספסת... אולי חוץ מ"מרחק נגיעה". ורק לידע כללי: יש שידורים חוזרים בהולמארק לכל המעוניין
פרבולה

Musi© Gi®l

New member
ייתכן, אבל הסדרה עצמה

שודרה עד הסוף כבר מזמן.. אני זוכרת כי הייתי מורידה אותה תמיד ורואה אחרי שהפרקים שודרו בארה"ב, ואני כבר מזמן לא עושה את זה לצערי מחוסר זמן/עיניין בסדרות חדשות.. אז מבחינתי גילמור נגמר מזמן...

Sole Survivor

New member
עונה

שם: מתחיל ב-ג גיל: עשרים + בין זקני עוני השאלון אבל לא הכי זקנה... מוסד הלימודים: מסיימת תואר בהנדסה בשנקר, אבל עדיין מחשיבה את עצמי סטודנטית ומתכוונת ללמוד תואר שני בעוד שנה. תחום הלימודים: תעשייה וניהול במערכת יחסים לא תחביב: כרגע אין הרבה זמן אבל פעם אהבתי לצייר ואוהבת לקרא מתי שרק אפשר וללכת לחוג אירובי מתי שיכולה משקה אהוב: קולה מאכל אהוב: סושי או המבורגר עסיסי חטיף מועדף: המ...יש הרבה כל פעם משהו אחר לגיוון מקום בילוי אהוב: בריכה תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: הישרדות , מירוץ למליון האם את/ה ממכורי הפייסבוק? ברור... אבל לא לכל האפליקציות.... צבע אהוב: סגול היכן בעולם טיילת? הולנד, בלגיה צרפת, ניו-יורק להיכן היית רוצה לטוס? ניו זילנד היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? בתקווה בני-ויורק

d e m o sthenes

New member
טוב נו...

שם: חיים גיל: 24 מקום מגורים: הרצליה מוסד הלימודים: בר אילן תחום הלימודים: קרימינולוגיה וביולוגיה כימיה. במערכת יחסים - כן/לא וואלה לא יודע. תחביב: טניס משקה אהוב: ספרייט מאכל אהוב: המבורגר חטיף מועדף: שוקולד מקום בילוי אהוב: מסיבות תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: CSI האם את/ה ממכורי הפייסבוק? בקטנה צבע אהוב: כחול היכן בעולם טיילת? ברזיל, ארצות הברית, אירופה. להיכן היית רוצה לטוס? ארצות הברית שוב פעם היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? הרצליה/רעננה/כפר סבא

M o n a L i s a

New member
רק עכשיו שמתי לב...

איך אתה מספיק ללמוד קרימינולוגיה וביולוגיה כימיה?? אני רק השתגעתי רק מכימיה!

d e m o sthenes

New member
חחחחחח, אני רק עכשיו שמתי לב שהגבת לי בכלל.

אמממ, איך? וואל הלא יודע. אני לומד מדעי החיים משני, ז"א קצת ביולוגיה וקצת כימיה הראשי שלי זה קרימינולוגיה. אז אצלי זה לא בכזאת רמה גבוהה ולא כזה הרבה קורסים. אבל בכיף את יכולה להמשיך לתפוס ממני

M o n a L i s a

New member
חחח הרסת לעצמך את הגדלות ../images/Emo3.gif

חשבתי שאתה משלב הכל ביחד, אבל ראשי ומשני זה כבר יותר הגיוני...כי כימיה זה מטורף לחלוטין...

d e m o sthenes

New member
אני בינתיים לומד קורס אחד רק של ביוכימיה

עם המרצה הכי זקנה נראה לי בכל המוסדות האקדמאיים בארץ. כזאת חמודה.

סוף סוף סופ"ש(וגם שיחרור שבוע הבא)

שם: מעדיף להישאר פלוני אלמוני גיל:21.5 מקום מגורים:ירושלים מוסד הלימודים:האוניברסיטה העברית(מתחיל בשנה"ל הקרובה) תחום הלימודים:מדעי הרפואה במערכת יחסים - לא תחביב: לישון משקה אהוב: בירה(בעדיפות גולדסטאר) מאכל אהוב: אין משהו ספציפי חטיף מועדף: דברים מלוחים(ביסלי, בייגלה, כיפלי וכו') מקום בילוי אהוב: אין אחד ספציפי תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: אין כזאת האם את/ה ממכורי הפייסבוק? משתמש, לא כ"כ מכור צבע אהוב: אין כזה היכן בעולם טיילת? הרבה מקומות: רוסיה, מזרח ארה"ב, ברצלונה, פראג, איי יוון וכו' וכו' להיכן היית רוצה לטוס? נראה לי שמיתשהו לדרום אמריקה היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? לא יודע, בעיקרון תלוי בעבודה שתהיה לי אבל בעדיפות בישראל.

שבת שלום../images/Emo20.gif

שם:אנה גיל:21 מקום מגורים:אריאל מוסד הלימודים:מכללת אריאל תחום הלימודים: מדעי החברה במערכת יחסים - כן/לא לא
תחביב: לישון ושופינג משקה אהוב: מים בטעמים [אפרסק], ופאנטה אדומה מאכל אהוב: סושי חטיף מועדף: במבה נוגט
מקום בילוי אהוב: דאנסברים תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: הצלצול הגואל, ובנות גילמור האם את/ה ממכורי הפייסבוק? אי דו
צבע אהוב: ממ תכלת. היכן בעולם טיילת?אירופה להיכן היית רוצה לטוס?ניו זילנד ותאילנד היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10שנים? בשאיפה שבאירופה..הולנד בלגיה או אנגליה.ואולי ארה"ב..מי יודע. בכל מקרה-זה מתוכנן ל-אחרי התואר...אז קודם צריך לסיים אותו
אחלה סופש לכולם

Dreaming In Red

New member
נראה לי שאצטרף לפורום בהזדמנות זו :)

שם: אירנה גיל: 20 מקום מגורים: מודיעין מוסד הלימודים: אוניברסיטת ת"א (החל מנובמבר) תחום הלימודים: הנדסה ביו-רפואית במערכת יחסים - כן/לא: כן תחביב: אמממ... אני נורא אוהבת לקרוא
משקה אהוב: שוופס אפרסק מאכל אהוב: סושי
חטיף מועדף: קינדר בואנו/ happy hippo מקום בילוי אהוב: אין לי מושג
תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: אין האם את/ה ממכורי הפייסבוק? בהחלט. צבע אהוב: כחול כהה היכן בעולם טיילת? צ'כיה (פראג), גרמניה, יוון, תורכיה ובקרוב כנראה איטליה :) להיכן היית רוצה לטוס? לונדון היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? מודיעין

לגוטל

New member
צופה מהצד זו הגדרה טובה...

שם: טל גיל: 24 מקום מגורים: ראשל"צ מוסד הלימודים: אונ' ת"א תחום הלימודים: גיאואינפורמטיקה במערכת יחסים: לא שידוע לי תחביב: קריאה משקה אהוב: קולה מאכל אהוב: לזניה חטיף מועדף: ביסלי גריל מקום בילוי אהוב: פאבים... אם אירים אז יותר טוב תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: סטארגייט בימים אלו האם את/ה ממכורי הפייסבוק? משהו באמצע צבע אהוב: וואלה אין, זורם עם כולם... היכן בעולם טיילת? מערב אירופה בעיקר... הכי אוהב את אנגליה, סקוטלנד ואירלנד להיכן היית רוצה לטוס? אוסטרליה וניו-זילנד יעדים מפתים בהחלט היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? לא יודע איפה אני אגור עוד שנה, אז בטח שלא עוד 10 שנים

למעלה