סופ"ש נעים

elena20

New member
תשובות

שם: ילנה גיל: 23 מקום מגורים: צפון תחום הלימודים: קרימינולוגיה במערכת יחסים - כן. משקה אהוב: ספרייט, אבל בעיקר שדותה רק מים. מאכל אהוב: פיצה. חטיף מועדף: ביסלי מקום בילוי אהוב: קולנוע. תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: "אבודים", "עקרות בית נואשות". האם את/ה ממכורי הפייסבוק? ממש לא. צבע אהוב: תכלת. להיכן היית רוצה לטוס? אוסטרליה היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? ת"א או ר"ג.

IrIsH BaBe

New member
אתם יודעים מה, גם לי בא להצטרף

שם: גיל: מקום מגורים: עיירת פיתוח לא מפותחת כלשהי מוסד הלימודים: אב"ג תחום הלימודים: מתחילה השנה מזרחנות ופילוסופיה במערכת יחסים - בעיקר עם הכרית לאחרונה תחביב: יש לי הרבה משקה אהוב: נביעות תפוח מאכל אהוב:שווארמה
חטיף מועדף: נשנושים בטעם שמנת בצל של בייגל בייגל מקום בילוי אהוב: שירותים תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: מנסה להגמל האם את/ה ממכורי הפייסבוק? פחח ממש לא צבע אהוב: סגול [אבל אין לי שום פריט לבוש בצבע הזה. מוזרה] היכן בעולם טיילת? בעזה נחשב?
להיכן היית רוצה לטוס? דרא"מ היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? לוקחת קורסי בישול
ראיתי פה מלא כינויים מוכרים, אז היי לכולם
ותגידו, יבגני עוד לא היה פה? אתם לא יודעים מה אתם מפסידים. אחד הדברים הכי מצחיקים שקרו לתפוז D:

שבוע טוב! ../images/Emo13.gif

גיל: 21 מקום מגורים: חיפה מוסד הלימודים+ תחום: בינתיים עדיין בטכניון, אבל משנה כיוון מהנדסת חשמל להוראה של מתמטיקה ופיסיקה, באוניברסיטת חיפה (קמפוס אורנים). במערכת יחסים? לא. תחביב: בעיקר טיולים. משקה אהוב: מים. לעיתים רחוקות מיץ תפוזים
חטיף מועדף: ביסלי מקום בילוי אהוב: על ראש פסגה או ליד מעיין. תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: אין כזאת. האם את/ה ממכורי הפייסבוק? לא. צבע אהוב: כחול היכן בעולם טיילת? סקנדינביה, מרכז אפריקה, קפריסין. להיכן היית רוצה לטוס? ניו-זילנד, אפריקה, נפאל. אבל הכי טוב לי בארץ
היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? יישוב בנגב או בגולן.

יוקאס

New member
גם לי יש את הבעיה הזאת!

אבל עם חולצות בצבע ורוד תינוק! וורוד אפילו לא הצבע האהוב עלי! אין לי מושג איך הגעתי למצב הזה... (אני שומעת הד מההודעה הקודמת שלי על הקפה הקר...)

gilad269

New member
הכרה

שם:גלעד גיל:33 מקום מגורים:חיפה מוסד הלימודים:מכללה למנהל תחום הלימודים:חשבונאות במערכת יחסים - כן/לא-לא תחביב:ספורט,מוסיקה,תרבות משקה אהוב:ספרייט מאכל אהוב:פיצה,בורקס חטיף מועדף:אפרופו מקום בילוי אהוב:דאנס בר,פאב תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת:בעבר זה היה חברים,היום צעירים חסרי מנוח האם את/ה ממכורי הפייסבוק?לצערי נפלתי כמו כולם צבע אהוב:כחול היכן בעולם טיילת?יוון להיכן היית רוצה לטוס?לאירופה היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים?בזוגיות,עם מקצוע שאשמח לעסוק בו

zebrafish

New member
גם אני

אמנם לא כותבת כאן הרבה, אבל שיהיה
מוסד הלימודים: טכניון עד סוף הסמסטר הזה (תואר ראשון), אוניברסיטת חיפה החל מסמסטר חורף הקרוב (תואר שני), בע"ה
תחום הלימודים: מסיימת ביולוגיה, אתחיל נוירוביולוגיה במערכת יחסים - לא
תחביב: מוזיקה, נגינה, קריאה, צפיה בסרטים, שינה, שירה בציבור (אני מיושנת
), בתי קפה, סלסה ועוד משקה אהוב: ספרייט ומילקשייק מאכל אהוב: הכל חוץ מקוסקוס, משום מה, ומדברים חריפים שגורמים לי להראות אדומה
חטיף מועדף: מלוח- אפרופו, מתוק- כל מה שקשור, איכשהוא, לשוקולד (כמובן
) מקום בילוי אהוב: סלסה תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: הממ... אני תמיד מפספסת, אין סדרה שראיתי ממש באדיקות האם את/ה ממכורי הפייסבוק? כן צבע אהוב: כחול היכן בעולם טיילת? אנגליה, איטליה, צרפת, טורקיה (וזה היה לפני שנים רבות מאד
) להיכן היית רוצה לטוס? ארה"ב, קרואטיה-סלובניה, ועוד היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? אין לי מושג שיהיה לכולם המשך יום נפלא

זכוכיות

New member
תשובותי

שם: דנה גיל: 23 מקום מגורים: ב"ש- ת"א מוסד הלימודים: תחום הלימודים: כרגע פסיכולוגיה באת"א, אבל כנראה שבשנה הבאה זה יהיה הנדסה באב"ג. במערכת יחסים - כן תחביב: משחקי לוח זה הלהיט של הקיץ... משקה אהוב: מים! מאכל אהוב: סושי חטיף מועדף: פרינגלס צ'דר, וצ'יטוס גבינה! מקום בילוי אהוב: מי מבלה? תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: אין כזה דבר... יש כל מני שאני מורידה וראיתי/ רואה מההתחלה ועד הסוף. אבל בדיליי מטורף... לרוב. בעצם, אולי סטארגייט אטלנטיס, זה עדין משודר... האם את/ה ממכורי הפייסבוק? לא מכורה, משתמשת.. צבע אהוב: ירוק ובורדו היכן בעולם טיילת? לא נסעתי לחו"ל מגיל 12. לפני זה הייתי בדי הרבה מקומות. להיכן היית רוצה לטוס? יפן נשמעת מעניינת. היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? סביר להניח- תל אביב...

M o n a L i s a

New member
לא חדשה, אבל מזמן מזמן לא הייתי...../images/Emo13.gif

שם: מונהליזה גיל: 23 מקום מגורים: בעיקרון ליד חיפה, אבל שנה אחרונה במעונות של בר אילן, ברמת גן מוסד הלימודים: בר אילן תחום הלימודים: כימיה תרופתית במערכת יחסים - כן/לא תחביב: לראות סרטים בכמויות, משחקי מחשב, ספרים... משקה אהוב: לימונדה מאכל אהוב: סטייק חטיף מועדף: אפרופו מקום בילוי אהוב: הבית של חבריקו, פאב תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: אני רואה פרקים רנדומליים מכל מיני סדרות פה ושם... האם את/ה ממכורי הפייסבוק? בהחלט! צבע אהוב: סגול כהה היכן בעולם טיילת? בהרבה מדינות באירופה, אבל כשהייתי קטנה להיכן היית רוצה לטוס? אירלנד, ניו-זילנד, קובה... היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? פרופסורית באוניברסיטה/ ראש צוות בחברת ביוטק/ 2 ילדים, בית בכפר, גולדן רטריוור וגדר לבנה
. נעים מאוד!

reut170

New member
מצטרפת

בד"כ אני קוראת פה בלבד, אבל מתחשק לי גם :) שם: רעות גיל: 23 :/ מקום מגורים: אורנית מוסד הלימודים: מכללת אריאל תחום הלימודים: מדעי ההתנהגות במערכת יחסים - כן/לא- כן :) תחביב: לצאת עם החבר/חברות משקה אהוב: מים בטעם לימון מאכל אהוב: כרגע מכורה לאוכל סיני חטיף מועדף: אגוזי מקום בילוי אהוב: אוהבת לעשות קניות :) אבל בעיקרון- סרט, באולינג, בית קפה, או סתם סיבוב בקניון. תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: חברים. שילכו לעזאזל "ביפ" שהורידו את חברים!! :/ האם את/ה ממכורי הפייסבוק? אכן מתעדכנת מספר פעמים ביום באתר :) צבע אהוב: כחול היכן בעולם טיילת? איטליה, טורקיה, צרפת ואנגליה. ופולין, אם זה נחשב. להיכן היית רוצה לטוס? לכל מקום רחוק וירוק! היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? ישוב קטן ונחמד במרכז, בעז"ה.

FalseAngel

New member
גם אני

אז גמאני בין המצטרפים שם: פאלס גיל: 23 מקום מגורים: אזור תל אביב מוסד הלימודים: שנקר (מתחילה השנה..) תחום הלימודים: תעשיה וניהול במערכת יחסים - כן/לא- כן תחביב: ספרים משקה אהוב: בירה מאכל אהוב: אבטיח
חטיף מועדף: במבה מקום בילוי אהוב: פלורנטין תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: האנטומיה של גריי האם את/ה ממכורי הפייסבוק?- לגמרי צבע אהוב: קשה להחליט היכן בעולם טיילת? תאילנד, איטליה ובא לי עוד להיכן היית רוצה לטוס? ארה"ב היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? לגמרי בארץ.

למעלה