סופ"ש נעים

Lir האחת

New member
סופ"ש נעים../images/Emo20.gif

למען מצטרפים חדשים, צופים מהצד וכותבי הפורום הקבועים - בואו נכיר קצת אחד את השניה
שם: גיל: מקום מגורים: מוסד הלימודים: תחום הלימודים: במערכת יחסים - כן/לא תחביב: משקה אהוב: מאכל אהוב: חטיף מועדף: מקום בילוי אהוב: תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: האם את/ה ממכורי הפייסבוק? צבע אהוב: היכן בעולם טיילת? להיכן היית רוצה לטוס? היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? מי שבא לו יכול לצרף תמונה שלו או כל תמונה אחרת שהוא אוהב

אהלן :)

שם: תרז גיל: 19 מקום מגורים: בינתיים קרית שמונה באוקטובר עושה מעבר חד לכפר הסטודנטים בג'רוסלם מוסד הלימודים: האונ' העברית תחום הלימודים: מדעי המדינה ולימודי האסלאם והמזהת במערכת יחסים - כלא תחביב: קריאה משקה אהוב: נסטי אפרסק מאכל אהוב: רביולי גבינה בשמנת פטריות חטיף מועדף: במבה נוגט מקום בילוי אהוב: בר נחמד כלשהו תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: האנטומיה של גריי האם את/ה ממכורי הפייסבוק? כמובן צבע אהוב: שחור היכן בעולם טיילת? קנדה, פולין להיכן היית רוצה לטוס? אוסטרליה היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? עושה בג-פקינג באוסטרליה, ברזיל והולנד

Dizen

New member
יאיי, שאלון!

סוג של שריטה
שם: יעל
מקום מגורים: חיפה
מוסד הלימודים: טכניון
תחום הלימודים: הנדסת ביוטכנולוגיה (ומזון)
במערכת יחסים - כן/לא לא
תחביב: ספרים, והרבה.
משקה אהוב: קפה
מאכל אהוב: שוקולד
חטיף מועדף: חטיף שמכיל שוקולד
מקום בילוי אהוב: אין אחד כזה ממש
תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: לא רואה טלויזיה
האם את/ה ממכורי הפייסבוק? אכן
צבע אהוב: שחור
היכן בעולם טיילת? כל מיני
להיכן היית רוצה לטוס? אוסטרליה, יפן, מרכז אמריקה, ספרד
היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? בתקווה עם תואר
עובדת בתחום איפשהו.

עידוdee

New member
סוף סוף סופשבוע.

שם: עידו
מקום מגורים: כרגע, תל אביב, בקרוב בירושלים.
מוסד לימודים: האוניברסיטה העברית
תחום לימודים: משפטים
במערכת יחסים: לא
תחביב: לקרוא ספרים, לטייל עם חברים, לשמוע מוזיקה, ים
משקה אהוב: אייס-טי תה ירוק לימון
מאכל אהוב: סושי
חטיף מועדף: תפוצ'יפס שמנת ובצל
מקום בילוי אהוב: הים, ללא ספק
תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: סאות'פארק
האם את/ה ממכורי הפייסבוק? ממש לא
צבע אהוב: כחול בהיר (לא תכלת)
היכן בעולם טיילת? אירופה בעיקר
להיכן היית רוצה לטוס? לברזיל
היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? אממ, תל אביב?

Lir האחת

New member
קדימה ../images/Emo45.gif

שם: לירון. גיל: 26. מקום מגורים: ראשון לציון. מוסד הלימודים: אוני' חיפה. תחום הלימודים: עבודה סוציאלית. במערכת יחסים - כן/לא - לא. תחביב: להאזין למוזיקה. משקה אהוב: שוקו חח מאכל אהוב: מממ... חטיף מועדף: יש כמה.. הפעם נרשום 'פסק זמן'
מקום בילוי אהוב: פאב, דאנס בר. תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: לאחרונה אין כזאת. האם את/ה ממכורי הפייסבוק? נפלתי
צבע אהוב: סגול, תכלת היכן בעולם טיילת? ארה"ב (בחלק של פלורידה, וקצת מניו יורק) להיכן היית רוצה לטוס? אירופה (לונדון, אמסטרדם..) היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? כרגע אני רואה את עצמי גרה בעתיד באזור השרון.

סופ"ש נעים!

שם: אביטל גיל: 21.8 מקום מגורים:ראשל"צ שולטת! מוסד הלימודים: מכללת לוינסקי תחום הלימודים: הוראת מתמטיקה לעל יסודי במערכת יחסים - כן/לא: כן תחביב: לישון... משקה אהוב: פאנטה מאכל אהוב: קוסקוס חטיף מועדף: מקופלת לבנה מקום בילוי אהוב: קינג גורג' תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: ימי חיינו/חשופים האם את/ה ממכורי הפייסבוק? סייייייי צבע אהוב: ורוד היכן בעולם טיילת? אממ... בשום מקום לצערי:( להיכן היית רוצה לטוס? מרמריס, בודרום... היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? בווילה חחחח סופ"ש נעים לכולם!!!!! מי שבא לו יכול לצרף תמונה שלו או כל תמונה אחרת שהוא אוהב

W o o D

New member
סופ"ש טוב לכולם

שם: אור גיל: 21 מקום מגורים: אלפי מנשה מוסד הלימודים: מתחיל בירושלים באוקטובר תחום הלימודים: חשבונאות וכלכלה במערכת יחסים - לא תחביב: חדר כושר משקה אהוב: בירה על כל סוגיה מאכל אהוב: בשר על כל סוגיו חטיף מועדף: ציטוס גבינה מקום בילוי אהוב: The local pub תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: כרגע זה top gear האם את/ה ממכורי הפייסבוק? קצת צבע אהוב: כחול היכן בעולם טיילת? עם ההורים\בית ספר בהרבה מקומות, לבד עדיין לא. עוד שבועיים טס לאירלנד וסקוטלנד להיכן היית רוצה לטוס? ניוזילנד היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? על האי הפרטי שלי נהנה מהשמש :)

Lir האחת

New member
בירה ../images/Emo72.gif

באיזו בירה יש יחסית הרבה אחוזי אלכוהול? אני מזמינה בד"כ לף בלונד וקורונה.

W o o D

New member
אני לא בררן

אני לא "מבין בבירה" אני פשוט אוהב לשתות אותה
אז אין לי יותר מידי מושג במה יש יותר או פחות אלכוהול אני לרוב מזמין גינס , למרות שאם יש הוגרדן אני מזמין כי אני ממש אוהב אותה

idanshaf2

New member
קורונה בכלל חלשה...

יש בירה שנקראת מרדסוס... היא 10% והיא גם באה בטעמי פירות לבחורות שבנינו...

idanshaf2

New member
במקום ללמוד לחדוא ../images/Emo13.gif

שם:עידן גיל: 24 (לא מדברים על זה
) מקום מגורים:במקור מכפר שמואל..כרגע חיפה מוסד הלימודים:הטכניון תחום הלימודים:הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון במערכת יחסים - כן/לא כן תחביב: כרגע אין לי תחביבים... אין זמן
משקה אהוב: גינס מאכל אהוב:שניצל של אמא חטיף מועדף:ביסלי גריל מקום בילוי אהוב: פאבים שקטים ונחמדים (עדיף איריים) תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת:אבודים האם את/ה ממכורי הפייסבוק? אכן כן צבע אהוב: כחול היכן בעולם טיילת? דרום אמריקה להיכן היית רוצה לטוס? מרכז אמריקה,אוסטרליה,ניו זילנד וכו' היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? בקיבוץ ברמת הגולן

ebi83

New member
על עצמי ידעתי לספר../images/Emo8.gif

שם: אביתר גיל: 24 מקום מגורים: מיתר,,ישוב קטן ליד באר שבע מוסד הלימודים: אוניברסיטת בן גוריון תחום הלימודים: מדעי ההתנהגות במערכת יחסים - כן/לא: לא תחביב: צילום משקה אהוב: בירה(עדיפות לכהה) או קולה. מאכל אהוב: סטייק, או תפו"א מוקרם. חטיף מועדף: ממתקי הגומי למיניהם מקום בילוי אהוב: כל עוד יש חבר'ה ומוזיקה לא רעה אז זה סבבה (משמע לא מסיבות עם מוזיקת חפירות
) תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: יש כמה וכמה, תודה לאל על יס מקס
(למשל, היחידה, מחשבות פליליות, האנטומיה של גריי ועוד...) האם את/ה ממכורי הפייסבוק? משתמש, לא מכור. צבע אהוב: כחול היכן בעולם טיילת? אירלנד וברצלונה להיכן היית רוצה לטוס? אוסטרליה וניו זילנד, לטיול כדורגל באנגליה, או לחזור לאירלנד אבל עם בת זוג ורכב... היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? אין לדעת מה יוליד יום, אבל לא בעיר. וזו הכלבה שלי, אנג'י בתמונה דנדשה ממסיבת הגיוס של אחי אתמול.

נעים להכיר

שם: פרבולה גיל: 21 מוסד הלימודים: החל מנובמבר- טכניון
תחום הלימודים: ביוטכנולוגיה ומזון במערכת יחסים לא תחביב: פאזלים
משקה אהוב: גינס מאכל אהוב: סושי
חטיף מועדף: המ...מארס מקום בילוי אהוב: מקום בו מגישים גינס תוכנית/סדרה שאינך מפספס/ת: בנות גילמור האם את/ה ממכורי הפייסבוק? ברור... צבע אהוב: המ...בורדו היכן בעולם טיילת? גרמניה, פולין, ברצלונה. להיכן היית רוצה לטוס? דרום אמריקה היכן את/ה רואה את עצמך גר בעוד 10 שנים? איי פה...

למעלה