סופ"ש נושך...

:] הוהו~ אני!

שיר השבוע שלכם? Kat Tingey - Undone אלבום השבוע? אין >: ספר/סרט/סדרת השבוע? שנות ה70 XD~ המלצת השבוע? מממ... תחגגו הלוואין. זה משעשע P: משהו טוב שהולך לקרות בשבוע הבא? לא שאני יודעת עליו ם.ם... מי הולך סופית לאפיקה? לא אני ._. מתי מתכננים לקנות את הכרטיס שלכם? (כן נועה) .__.

כמה פוטושופ../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם? פישמאסטר, נייטוויש אלבום השבוע? MWS וכל אפיקה ספר/סרט/סדרת השבוע? ספר: גאווה ודעה קדומה - גיי'ן אוסטן. אירופה אירופה - שלמה פרל. The Host - Stephenie Meyer. המלצת השבוע? תשקיעו בחברים שלכם :) משהו טוב שהולך לקרות בשבוע הבא? הופעה! מנהיגות, פעולות, חברים ועוד ועוד. מי הולך סופית לאפיקה? עוד לא יודעת. כנראה שמצאתי מישהי שתבוא איתי (אבל קודם צריך להכיר לה את אפיקה) ואז נקנה כרטיסים. אם לא אז... בעיה לבוא.

דיאנה1

New member
גם את עם אוסטן השבוע? ../images/Emo13.gif אני עם על תבונה

ורגישות. איזה כיף, פשוט תענוג. ואפילו יש שם אדוארד

אוסטן פשוט מדהימה.

הספר כתוב בשפה גבוהה (הוא בכל זאת נכתב לפני למעלה מ-200 שנה
), אבל הוא קליל וכייפי לקריאה הרבה יותר מהצפוי. אליזבת מקסימה, ומר דארסי כובש. כשאסיים את רשימת ה"לקרוא" שלי אקרא גם את השאר.

קרניjack

New member
אהבתי את המבט הזדוני שיש לו בפוסטר

אבל וואה, אם באמת היה מישהו שצריך לגלם את אדוארד בחיצוניותו הוא היה הרבה מעבר לרוברט (?) הזה. בלה לדעתי נראת כמו שהיא מורגשת בספר.

כמובן, אדוארד צריך להיות הרבה יותר יפה

אבל אין לי בעיה עם רוברט, הוא שחקן יחסית טוב ואני מקווה שהוא יעביר את מה שהוא אמור להעביר בסרט. בהתחלה חשבתי כמוך בנוגע לבלה, אבל אחר כך הגעתי למסקנה שבלה פשוט יפה מדי (אגב, גם מלבישים אותה בצורה הרבה יותר "מהודרת" מאשר בספרים).

קרניjack

New member
נכון...

היא אמורה להיות נערה פשוטה במראה, אבל עדיף יפה בסרט מאשר פחות יפה מהספר

ShAhArnavonXD

New member
עונה....

שיר השבוע שלכם?אין משהו ספציפי.. אלבום השבוע?אממ..אין.. ספר/סרט/סדרת השבוע?ראיתי השבוע את הסרט "החבר'ה הטובים",וואו! סרט אדיר! (עוד מישהו ראה אותו?) המלצת השבוע?לא ללמוד מתמטיקה! (סיפור ארוך...) משהו טוב שהולך לקרות בשבוע הבא?לא שידוע לי..אבל יש הפתעות בחיים..
מי הולך סופית לאפיקה? אין מי שיבוא איתי...הם לא שומעים את אפיקה..אני אוותר,
מתי מתכננים לקנות את הכרטיס שלכם?

בדנתמ

New member
../images/Emo207.gif תחליף לאייקון עטלף:

בגלל שכולנו מתוסכלים מהיעדרו של האייקון הזה, שהיה יכול להיות ממש שימושי, קבלו: (\(\(\~^^~/)/)/) או בגדול: _____^~^______ ),, ,, ,--,**,--, ,, ,,( \י '' ' V ' '' '/

בדנתמ

New member
כן, חשבתי על זה במקרה...

בהודעה שכתבתי באיזה פורום אחר לא מזמן.

למעלה