סופ"ש נושך...

קרניjack

New member
סופ"ש נושך...../images/Emo29.gif

שיר השבוע שלכם?
אלבום השבוע?
ספר/סרט/סדרת השבוע?
המלצת השבוע?
משהו טוב שהולך לקרות בשבוע הבא?
מי הולך סופית לאפיקה? מתי מתכננים לקנות את הכרטיס שלכם? (כן נועה
)

נממ

שיר השבוע שלכם? Avantasia - Farewell אלבום השבוע? לא'דעת ספר/סרט/סדרת השבוע? פאנטום האופרה/-/how I met you're mother המלצת השבוע? לא לסוע ב601
משהו טוב שהולך לקרות בשבוע הבא? אולי הופעה של טאריה, נפגשת יום שני עם עופר וורד
ועוד כל מיני דברים שכרגע בסימן שאלה. מי הולך סופית לאפיקה? אני
מתי מתכננים לקנות את הכרטיס שלכם? (כן נועה) כבר קניתי

בדנתמ

New member
../images/Emo187.gif shrooms!!!

שיר השבוע שלכם? ואו... אצלי תמיד יש הרבה שירי השבוע... wooden staff / amaseffer the sacrifice / symphony x revelation / symphony x טוב, נו, כל השירים מהאלבום paradise lost של symphony x וזהו
וגם השיר evolution... hide away / stevie ray vaughan lamento eroico / rhapsody wait for sleep / dream theater home / dream theater stigmata*addiction / marty friedman precious jerusalem / blind guardian mark of cain / therion schwartzalbenheim / therion ושיר פרוג-מטאל אוריינטלי שהתחלתי לכתוב
ויש עוד הרבה, אבל אני אחסוך לכם...
אלבום השבוע? paradise lost / symphony x slaves for life / amaseffer
ספר/סרט/סדרת השבוע? הסמויה. איזו סדרה מעולה!
המלצת השבוע? לנגן הרבה
משהו טוב שהולך לקרות בשבוע הבא? אני מקווה שאני אנגן הרבה
ומי יודע, אולי אני אפילו אמצא עבודה
מי הולך סופית לאפיקה? אני!
הזמנתי אפילו כרטיס... עכשיו אני מקווה שגם איזה חבר מהצבא יוכל בסוף ללכת ואז יהיה בכלל אדיר

קרניjack

New member
^ עונה../images/Emo13.gif^

שיר השבוע שלכם? dark empire- norhern sky אלבום השבוע? distant tides של dark empire להקת פאוור-מלודית דת' מאוד חביבה the divine conspiracy של אפיקה ספר/סרט/סדרת השבוע? ספר- סיימתי לקרוא את NEW MOON והתחלתי את אקליפס!
סרט- ראיתי את "אל תתעסקו עם הזוהן" והפסקתי באמצע, הומור כזה מפגר שאני לא סובלת.. סדרה- התאכזבתי לאחרונה מהירוז ועל טבעי אז שום דבר. המלצת השבוע? לעשות ספורט
כי שוקולד זה אולי לא משמין בעין, אבל כן על המשקל
משהו טוב שהולך לקרות בשבוע הבא? בתקווה לקחת חופש ולחהיפגש עם חברה שלא ראיתי הרבה זמן מי הולך סופית לאפיקה? מתי מתכננים לקנות את הכרטיס שלכם? מקווה לקנות את הכרטיס שלי השבוע
זה הולך להיות יום כזה מתיש וכייפי.. פוגשים אתכם שם?

בדנתמ

New member
כמה אנשים כבר נכנסים לבארבי?...

אני מניח שבהחלט סביר לפגוש אותי שם, זה לא הופעת ענק באצטדיון טדי או משהו

קרניjack

New member
מקווה שלא יכניסו יותר מ900...

חוץ מזה בטח החבר'ה מפורום נייטוויש יתקבצו איפשהו (או לפחות חלקם) אז תצטרף

בדנתמ

New member
איזה 900?

נראה לי שמבחינה רשמית זה מקום ל600-700, ובהופעות גדולות ודחוסות במיוחד הם מכניסים 800, אבל קשה לי להאמין שיותר מזה... לפחות בהשוואה בזיכרון לצוללת בירושלים, שלשם אפשר להכניס 300...

קרניjack

New member
בהופעה אחת של אורפנד לנד אמרו היו יותר מאלף

לא הייתי, אבל אנשים אמרו שלא היה מקום לנשום..

בדנתמ

New member
לא יודע מי אמר...

אבל כנראה שבגלל שהאנשים שהיו שם זזו הרבה וגם 800 וקצת איש זה צפוף, הוא לקה במגזימיטיס מקסימוס
אבל מצד שני, אין לי מושג...

ההגבלה הרישמית היא 500.

בהופעה הראשונה של אפיקה היו 650 איש והיה דיי לחוץ, אבל אם משווים את זה להופעה האחרונה של אורפנד שהיה כל כך צפוף שבאמת אי אפשר היה לנשום... אני לא אתפלא אם היו שם בסביבות האלף.

בדנתמ

New member
ואו אז אם קראתי על הופעה שהייתי בה...

שהיו בערך 700, אז כנראה שהיה שם ממש צפוף
זה היה איזה מופע הארנבות של ד"ר קספר אם אני לא טועה וגם ככה הייתי ממש ליד הבמה אז לא שמתי לב לצפיפות כ"כ... בכל מקרה, ממש כל הכבוד להם שהם באים עד לכאן בשביל הופעה מול 650 איש
כמו שצריך

זה היה ב2006, עכשיו הם הרבה יותר מפורסמים :]

ממש הפתיע אותי שעשו את זה שוב בבארבי. אני רואה הרבה אנשים שיתקעו בחוץ בלי כרטיס ויתבאסו :/

בדנתמ

New member
אז יהיה צפוף... או במלים אחרות:

אפילו שזה באמצע דצמבר, כדאי לי לבוא עם קצרים וגופיה

קרניjack

New member
בסבאטון אמרו שהיו 800, אבל אני מאמינה שהיו

פחות...היה צפוף, אבל נוח.

דיאנה1

New member
גם אני ראיתי את זוהאן השבוע

והוא אכן מקבל את התואר הסרט הכי מפגר שראיתי (עוקף בסיבוב את בוראט, אמריקן פאי ונפוליאון דינמיט). ובכל זאת ראיתי עד הסוף, לא יודעת למה... נוסטלגיה?....

אני היחידה שאהבתי? :S

זה סרט מטומטם, אבל הוא לא מתיימר להיות חכם. גם סרטים מטומטמים יכולים להיות חכמים בדרכם
הם הצליחו להעביר סרט עם נושא מאוד מאוד בעייתי ורגיש ולעבור את זה בשלום בצורה כזאת שאף אחד לא יפגע וכולם יצחקו מהעניין, שזה חתיכת אתגר. גם המסר בסוף עם כמה שהוא קיטצ'י ודפוק וכה אמריקאי הוא לפחות משרה אווירה טובה ואופטימית.

דיאנה1

New member
כמה שאני נאיבית הסוף היה נאיבי מדי

אפילו בשבילי
אבל בסוד אני אגלה שאפילו הזלתי דמעה. הלוואי שזה היה כל כך פשוט.

קרניjack

New member
לא נשארתי עד לסוף הסרט

ראיתי עד החלק שהוא מקציף את הזקנות במספרה ופרשתי:S הומור פשוט וברברי מדיי, אבל מצד שני גם ציפיתי לסרט מצחיק אבל יותר עם סטייל
אפשר לסווג את הסרט הזה כאחרי בוראט.

בדנתמ

New member
אה את גרה בסיאטל?

מגניב לך. אח שלי גר בסיאטל
אחלה מוזיקה בטח יש לך שם עם כל להקות הגראנג'

למעלה