סופ"ש נושך...

דיאנה1

New member
האמת אני שומעת רק את המוסיקה הקונבנציונלית

לגמרי ברדיו... כן זה בטח בזבוז שאני גרה בסיאטל מהבחינה הזו... אבל אני נהנית מכל הדברים האחרים שיש לסיאטל להציע, בעיקר הנוף המדהים.

בדנתמ

New member
האמת שממה שאני זוכר משם...

המוזיקה ה"קונבנציונלית" ברדיו היא סבבה. מצד שני, אני לא יודע מה הקונבנציונלי שם כי יש המון תחנות וסתם שמעתי את מה שנשמע לי טוב..

בדנתמ

New member
אמרתי אחרת?

מי יודע, אולי יתהפכו עוד כמה דברים, ופתאום בדברים שתלויים במזל בחיים אני ממש אצליח
אולי אני אמצא מתופף ללהקה? (סוג של מזל, לא?) ואולי יהיה לי קל לקום בבוקר
לאאא... על מי אני עובד... זה יהיה קל בערך כמו לרוץ מרתון משולש...

בדנתמ

New member
לא מדויק...

אם גם כשאני עייף מאוד אני פתאום נהיה ערני בלילה ולא נרדם עד לפנות בוקר, אז יהיה לי קשה לקום אחרי שעתיים של שינה מן הסתם
אם אני ישן כמו בנאדם, אז אני אולי לא כזה נמרץ בשעות הערות הראשונות, אבל אני בהחלט מסוגל לקום...

אהבת את הספר? :)

והזוהן זה אחד הסרט היותר מפגרים שיצאו. אני לא מבינה איך כל כך הרבה אנשים התלהבו ממנו... הוא בכלל לא מצחיק.

קרניjack

New member
הייתי בטוחה שמדובר בסרט מצחיק

אבל איכותי, לא הומור מיני דפוק כמו בבוראט...בכלל סרטי בנים חרמנים בקולג' זה לא הטעם שלי
ומאוד אהבתי את הספר! הרבה יותר מTWILIGHT למרות שאת אחד הספויילרים הראשיים קראתי בטעות...בכל אופן צריך להחליף מסן כדי שאני אוכל לחפור איתך עליו- אם לא נמאס לך

עונה...

שיר השבוע שלכם?within tempation-forgiven elvenking-the dividing heart nightwish-7 days to yhe wolves אלבום השבוע?אממ לא יודעת.. ספר/סרט/סדרת השבוע?"שטן מוצץ דם"\כריסטופר מור "עימות המלכים"חלק ב'\ג'.ר.ר מרטין המלצת השבוע?אממ...תשתו המון קוקה קולה! יאמי. משהו טוב שהולך לקרות בשבוע הבא?כלום כלום ועוד פעם כלום. חרא. מבחן במ"מ. מי הולך סופית לאפיקה?לא אני לצערי... מתי מתכננים לקנות את הכרטיס שלכם? (כן נועה)

בדנתמ

New member
הממ...

מבחן במ"מ בהגיה אחרת נשמע כמו משהו צבאי
ואני ממליץ לך לשלוח לי דמות לסיפור בהמשכים פה
זה יהיה מאוד כיף

בדנתמ

New member
לא נורא...פשוט תנסי לקחת...

...על עצמך דמות שתקנית שלא נדחפת תמיד למרכז האקשן. את יכולה לקחת דמות שלא מדברת הרבה ולא לכתוב הרבה על מה שאת עושה אלא יותר על מה שאת אומרת. אם תעשי את הדמות דומה יחסית לאיך שאת במציאות מבחינה מנטלית, אני משוכנע שלא תהיה בעיה... ואני גם משוכנע שהרוב המכריע של המשתתפים לא יהיה ג'ון טולקין בדיוק מבחינת סגנון השפה והתיאורים וזה...

למעלה