סופ"ש חדש :)

little shorty

New member
מגיבה לעצמי. הכי טוב.

היום: חורשת את חיי לתנ"ך. המיקודיםת כזאת שמנה. טוב שיש לי תנך מול העיניים במבחן. שישי: מתכונת בתנ"ך על הבוקר, אני וחברה שלי תיכננו לקפוץ לאכול ארוחת בוקר במסעדה, לחזור לביצפר ב-13:00 לחזרות לריקודים של מסיבת סיום, לעלות הבייתה ולנוח קצת, בערב אולי מסיבה בנהלל ואם לא אז לשכונה לראות קצת חברים ואולי טבח. שבת: ללכת לסבתא, אולי קצת שכונה, להתקשר לקבוע סידור עבודה {
ישש} וכנראה נוסעים לחפש לי בגדים ונעליים לחתונה.

סופ"ש :)

חמישי-בי"ס,ללמוד למתמטיקה,ואולי לכתוב פעולה.. שישי-בי"ס,פעולה,לא יודעת אם יוצאת
באלי גאלה אבל זה ידפוק לי את השבת שבת-חרישה למתמטיקה

SuGaRBabe1

New member
endless story

היום- קמתי ב-10 כזה, לא עשיתי כלום עדיין. אחה"צ נפגשים כל הבנות מהצבא אצל חברה שלי ברמת גן לראות סרטי דיסני, אחר כך נוסעים לתימורים. [אל תשאלו מה הקשר] האמת שאני לא יודעת אם אני אבוא, כי אני בבית כבר מיום שלישי ועדיין לא נפגשתי עם הבננות שלי, אז נראה לי שאני אלך רק לחברה ברמת גן ולא אצטרף לתימורים, ובמקום זה אצא עם הבנות שלי. או שאני לא אלך בכלל, ובמקום אני אלך לבלות קצת זמן איכות עם אמא, שגם אותה עדיין לא ראיתי מאז שחזרתי מהבסיס... מחר - בטח כלום בבוקר. הייתי הולכת לים אבל אמרו שיהיה גשם מחר, ואני גם ככה שרופה רצח מאתמול, אז נוותר. אולי קניון או שינקין אם יהיה עם מי ללכת.. בערב ארוחה טעימה ובטח קצת לישון, ואחרי זה נעןןןןן :) שנים לא הייתי. אני מתגעגעת! שבת - וואללה אין לי מושג. :)

SuGaRBabe1

New member
היה סופ"ש ממצה כזה בסוף...

בחמישי בסוף לא נפגשתי עם הבנות מהבסיס, ובסוף הן גם בכלל לא נסעו לתימורים אז לא הפסדתי הרבה. יצאתי עם הבננות שלי מהבית, הלכנו לבלום בר והרגשתי ממש כאילו אני בי"ב שוב..
ישבנו על בירה והיה נחמד. אחר כך יצאנו החוצה ופתאום נתקפנו בדודה לשייקספרי. אז שתינו שייקספרי והסתובבנו על החוף והיה נחמד :) בשישי קמתי באיזה 11 ולא עשיתי כלום עד הערב, ואז נסענו לדודים שלי במזכרת בתיה, חזרנו הביתה ויצאתי עם חברות לנען. היתה מסיבה די חלשה אבל פגשתי מלא אנשים שהצחיקו אותי אז היה כיף :) היום העירו אותי ב-1 לארוחת צהריים, אכלנו ואז ארזנו את כל הדברים שלנו מהבית של סבתא והעברנו אותם בחזרה לכאן... ואני עכשיו בבית שלייייייי במחשב שלי וממש נחמד לי! :) התגעגעתי לבית... איך שהגענו חברה שלי מתקשרת "חצי שעה אני אצלך, אני אוספת אותך ונוסעים לטל" [חברה שהיתה איתנו בבסיס] אז היא אספה אותי ונסענו לרמה"ש... ישבנו אצלה ואכלנו מלא וראינו קצת טלויזיה והשלמנו פערים... ואז הצטרפה עוד חברה ובסביבות 19:00 כבר חזרתי הביתה. ואז סידרתי את כל החדר שלי והוא ממש נחמד ומסודר :) ועכשיו אני הולכת לקניון לאכול ולקנות קצת שטויות :)

©big smile©

New member
"אקח אותך לשוט איתי באונייה, אתה תהיה שמח.."

חמישי קמתי לפני חצי שעה בערך, ועוד כמה דקות אתחיל ללמוד לאזרחות. ככה כל היום, ואני מקווה שגם ספיר תגיע מתישהו ללמוד איתי, או כל חברה אחרת, כי אני לא אחזיק מעמד לבד ;[. יש לי לחזור על פרק שעשיתי אתמול ולסיים עוד פרק. בערב אני עם יותם, ולא מעניין אותי מה הספקתי ומה לא! בא לי אותו. שישי אני אקום לי באיזה 10 וחצי בערך, אבזבז זמן במחשב כהרגלי ואתחיל ללמוד עוד פרק באזרחות. ב13:30 יש לי חזרות למסיבת סיום, ואם יונית תועיל בטובה להחזיר לי הודעה, אני אדע אם להגיע לפני כדי לדבר איתה או לא. אני משערת שנסיים בסביבות 3 או 4. אני צריכה ללכת לשיר שתלמד אותי מה שאני לא מבינה באזרחות, ולחזור איתה על החומר והכל. בתקווה שיהיה לי גם קצת זמן לישון, ובערב הולכים למסיבת גיוס-הפתעה של ידיד שלי, עם כל החברים של יותם, ואיזה כיף יהיה לי לשתווווווווווווווווווווות :]. שבת לקום מוקדם לא יתאפשר לי, כי אנחנו נחזור לפנות בוקר, אז אני אעשה עסקה עם עצמי, שהכי מאוחר אני אקום ב3, ולא משנה מתי חזרתי [אני הולכת לסבול, נראה לי]. ללמוד, ללמוד, ללמוד. אולי גם אעזר קצת בלי, או סתם אשב ללמוד עם חברות, לא יודעת. העיקר ללמוד ולסיים את הפרק מיום שישי, ולחזור על כל החומר. אה, וצריך לברר מתי המגן מתחיל, ולעשות TO DO LIST לשבוע הבא.

EVE Lights

New member
בלופ בלופ.

מה זה החום הזה איכס. היום - תיכף יוצאת מהבית לישיבה מעפנה בסופרפארם (ממש מקווה שהיא תהיה קצרה כי לא בזין שלי ויש לי דברים יותר טובים לעשות עם הזמן), לפני או אחרי אני צריכה לקפוץ לניו פארם לקנות גלולות כי נגמרו לי, וכשאני אחזור הביתה להכין שיעורי בית עד שיימאס לי. איזה תענוג. בערב שום דבר מיוחד ככל הנראה. מחר - בבוקר אני חושבת שאני אסע קצת לתל אביב ליום כיף (ושופינג) עם עצמי כי הרבה זמן שלא עשיתי את זה ואני מתחילה לאבד שפיות כבר מרוב העומס, וכי אני צריכה להירגע קצת.
מקווה שאני לא אתעצל כמו תמיד.. כי דווקא בא לי. בערב כרגיל עם אביב ובטח נצא לאיזה פאב שכוח אל בתל אביב, נראה כבר... יהיה כיף, זה מה שבטוח
שבת - הוא יילך מכאן בצהריים, יש ארוחת צהריים משפחתית משודרגת עם אחותי הגדולה וסבא וסבתא, זה אומר שיהיה אוכל טעים
אחה"צ כרגיל השלמת שעות שינה והרבהההה שיעורי בית. אולי בלילה אני אראה את גלעדי אחרי הפרק סיום של "מסודרים" אבל לא בטוח, אני צריכה עוד לדבר איתו לגבי זה. סופ"ש כיפי בנות

EVE Lights

New member
מיאוווו.

סיכום סופ"ש קצרצר -- בחמישי יצאתי עם גלעדי לבלאק בר בורגר בסינמה סיטי, כ"א הזמין טוויגי (גאדאמט במוזס הרבה יותר טעים!!) ואני הזמנתי גם קירק דובדבן שזו הבירה ה-כ-י ה-כ-י דוחה שטעמתי בחיים.
היא הייתה פשוט חמוצה. אללי. לפני שיצאתי מהבית הספקתי לריב וגם להשלים עם אביב (וזה היה הריב השני אחרי שביום רביעי גם כן היה קצת מעפן, אבל די באשמתי) אתמול בבוקר נסעתי לת"א לסנטר ולקינג ג'ורג', כאמור השלל היה 3 גופיות, מפיץ ריח, עניבה מנו ניים וגרביונים דנדשים. אחה"צ ראיתי במחשב את "הבועה" ובערב אני ואביב יצאנו לרמת החייל. רצינו בהתחלה אוונגארד אבל יש שם "מינימום של מנה עיקרית לאדם" ומה נראה לכם אז כמובן שהלכנו כרגיל למילי'ס היה מאוד מאוד לא נעים לפני זה כי רבנו ריב של פיצוץ (מס' 3 השבוע) ואשכרה פשוט לא דיברנו שלא לדבר על זה שבמשך איזה 10 דקות ישבנו שם אחד מול השני ושתקנו. רציתי למות. וסתם, זה אני והטמטום שלי. עקרונית זה די נפתר, אין לי כבר כוח לדבר על זה, אין לי כוח לכל האכילת סרטים המטורפת הזאת
שתיתי יין אדום והוא כרגיל עם הסטלה הדוחה שלו, היין דווקא שחרר אותי וזה היה דווקא די טוב רצינו בדרך הביתה לעצור בקרנף החדש שפתחו ברמה"ש אבל היה כבר 2:15 והיה סגור אביב כמעט רצח אותי, אני ממש צריכה לפצות אותו על זה
בצהריים כרגיל כמעט לא נתתי לו ללכת וזהו בערך הייתה לנו פה ארוחה מורחבת ובקושי אכלתי כי הייתי בפוסט דיכאון, מזל שדיברתי בטלפון עם הדר והיא הצליחה קצת להרגיע (ולעודד אותי) עשיתי מקודם שיעורים ואפשר לומר שסיימתי את הכל למחר אז אין לי עוד תוכניות, ויש היום פרק סיום של מסודרים, חוץ מזה כלום הסופ"ש הזה היה ממש ממש לא משו וזה לא כיף ואני מתחילה שבוע חדש חסרת אנרגיות ואוף לי קצת.

שומדבר לא סגור

היום נוסעת עם חברה לקפה בכיכר, קצת קווליטי טיים בין הלחץ מחר- קודם כל יש לנו לסיים עם המתכונות באנגלית ובערב אולי איזה מסיבה אבל אני לא יודעת אם בא לי בכלל

קפה בכיכר משעמם

ואיזה חום ורוח
טוב שלא התעוףף להם אחד האוהלים, המזג אוויר הזה לא אידיאלי בכלל משהו היה חסר לי שם, אווירה רגועה מדי

AnGeL DoLlY

New member
no one notices

איזה יום מגעיל אה? אפילו המורה שלי לאנגלית לא סבלה ת'מזג אוויר אז היא ביטלה את השיעור
היום: עוד קצת במחשב והולכת לחרוש לתנ"ך. בערב אני צריכה להתקשר למורה להיסטוריה לבדוק כמה קיבלתי ב2 המבחנים.. תחזיקו לי אצבעות שלא מתחת ל-80. שישי: חופשת מגן.
קוסמטיקאית בצהריים, ללמוד המון לתנ"ך, בערב ארוחה אצל סבתא ואז אדם בא לאסוף אותי לסינמה סיטי כי הוא הבטיח לי שהוא מזמין אותי לסרט. ממליצות על משהו טוב?.. נראה לי שנלך ל300. שבת: חריש לתנ"ך, ב5 נוסעים להופיע בכפר הנוער 'דוד רזיאל' בהרצליה עם עוד להקה. יהיה כיייייף

דווקא יצא לי לשמוע שהוא משעמם

300 צריך להיות מעולה יצא לי לראות רק חלק ממנו

Queen nuli

New member
300 מעולה!../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

ראיתי אותו בסינמה סיטי ואהבתי מאוד.

הוא לא משעמם,

אני ממש אהבתי. אפילו ההורים שלי הלכו בעקבותיי ואמרו שהיה נחמד [והם לא אומרים את זה הרבה!] יש מלא קטעים כאלה מבהילים, אולי זה רק בגלל המצברוח המקפיץ שהיה לי כשראיתי את הסרט...

למעלה