"אקח אותך לשוט איתי באונייה, אתה תהיה שמח.."
חמישי קמתי לפני חצי שעה בערך, ועוד כמה דקות אתחיל ללמוד לאזרחות. ככה כל היום, ואני מקווה שגם ספיר תגיע מתישהו ללמוד איתי, או כל חברה אחרת, כי אני לא אחזיק מעמד לבד ;[. יש לי לחזור על פרק שעשיתי אתמול ולסיים עוד פרק. בערב אני עם יותם, ולא מעניין אותי מה הספקתי ומה לא! בא לי אותו. שישי אני אקום לי באיזה 10 וחצי בערך, אבזבז זמן במחשב כהרגלי ואתחיל ללמוד עוד פרק באזרחות. ב13:30 יש לי חזרות למסיבת סיום, ואם יונית תועיל בטובה להחזיר לי הודעה, אני אדע אם להגיע לפני כדי לדבר איתה או לא. אני משערת שנסיים בסביבות 3 או 4. אני צריכה ללכת לשיר שתלמד אותי מה שאני לא מבינה באזרחות, ולחזור איתה על החומר והכל. בתקווה שיהיה לי גם קצת זמן לישון, ובערב הולכים למסיבת גיוס-הפתעה של ידיד שלי, עם כל החברים של יותם, ואיזה כיף יהיה לי לשתווווווווווווווווווווות :]. שבת לקום מוקדם לא יתאפשר לי, כי אנחנו נחזור לפנות בוקר, אז אני אעשה עסקה עם עצמי, שהכי מאוחר אני אקום ב3, ולא משנה מתי חזרתי [אני הולכת לסבול, נראה לי]. ללמוד, ללמוד, ללמוד. אולי גם אעזר קצת בלי, או סתם אשב ללמוד עם חברות, לא יודעת. העיקר ללמוד ולסיים את הפרק מיום שישי, ולחזור על כל החומר. אה, וצריך לברר מתי המגן מתחיל, ולעשות TO DO LIST לשבוע הבא.