סופ"ש חדש :)

Lost Lullaby

New member
פצ, פצ

היום עבדתי בוקר וכשבאתי השלמתי שעות שינה מחר לא יודעת [אולי אני אלך ל3 שעות מתמטיקהץ אולי לאOס לא רוצה לדעת על כמה מגישים אותי] שבת כנל לא יודעת. אולי אסע לוינגייט עם ההורים אם לא יהיה חם מדי. אם אשאר בבית אתחיל לסכם בשביל העבודת גמר!@%#$,

OriginalMe

New member
אמ

חמישי-להתבטט ולהתבטל בבית שישי-משתיים עד 7 חזרות גנרליות למופע בתאטרון ואז חברה מרחוק באה לישון שבת-הופעת תאטרון, אמאלה תאחלו לי בהצלחוס :)

וואע יצאתי היום מאוחר מהבסיס..

יצאתי ב17:00, סעמק! לאנורא הגעתי הביתה לפני שעה וחצי בערך, ואני חותכת לישון כי בשלושה לילות האחרונים בקושי ישנתי אבל היה שווה את זה:) שישבת - צריך להיות טוב, לא רוצה לפתוח פה.. :)

../images/Emo203.gif ../images/Emo13.gif

חוגגים 5 חודשים
נוסעים לתל אביב,לא ידוע לאן בנתיים...נזרום
שבת- חזרות בבוקר ואז ה-י-ס-ט-ו-ר-י-ה!!!!!! סופ"ש מעולה בנות

s h a r o n 7

New member
סוף סוף סופשבועעעעע ../images/Emo20.gif../images/Emo126.gif

היום: שיעור פרטי, אירובי, שיחה ממש ממש טובה עם חברה
יום שישי: בצפר, צופים, בערב או סרט או לחברה שלי שיש לה יומולדתת יום שבת: ללמוד לתנ"ך, צופים תכלס סופ"ש משעמם אבל הרבה לייייישון

יאללה, שלא יחכה ../images/Emo3.gif

[חח מזל שהוא יוצא מת"א רק עכשיו.. אין לי כוח להזיז את עצמי למקלחת.] אממ היום - יוצאת עם איזה בחור.. לא הכי יודעת מה הולך איתנו ואם בא לי עליו בכללי, אבל נזרום. תאחלו לי בהצלחה? ^^ שישי - אזכרה לסבא בבוקר /: בערב לא ברור עדיין, אבל כנראה עם הבנות. שבת - בבוקר אצל חנצ'יקק
חסר לה שלא ובערב אני אצא רק כדי להתאוורר..

MaddyD

New member
בלעי

היום - חזרתי מהצבא באיזה תשע, סתם ראיתי טלויזיה, אני הולכת לאיזה פאב עם חברה, אולי ללבונטין כי מאמי שם מחר- עובדת עד שבע אז הולכת לדודה ובערב כנראה דאדא.. שבת - עובדת בערב, לפני כן חדכ, אולי ים? בא לי לישון

MaddyD

New member
האמת שהיה כיף ממש

בסוף סתם לא עשיתי כלום עד חצות ואז חברה צלצלה ונסעתי אליה והיינו שלוש בנות באיזה פאב ממש חמוד בשם דה לובי בבאזל ואז הלכנו לבית ועשינו כל מיני דברים וחזרתי בחמש הביתה ישנתי קצת והלכתי לעבודה \אני הכי עייפה וחותכת למיטה תכף מחר אני אוכלת צהרים עם חברה איפשהו על הים ובערב שוב עובדת

e l u l a

New member
לא כזה מעניין..../images/Emo153.gif

חמישי-בי"ס, שיעור פרטי באנגלית, מיונים לקורס מסכם שאחריהם ישבתי קצת עם ניצן וגל בפיצה ושתינו אייסקפה
. קצת מתמטיקה אח"כ.. שישי-בי"ס[יש מבחן ריצה בספורט
איזה מצחיק שקבעו לזה תאריך], לחרוש למתמטיקה, בערב אנחנו נפגשות ה-20 בנות לדבר על אילת:). שבת-מתמטיקהמתמטיקהמתמטיקה. הלוואי שאני אצליח ביום ראשון:/.

e l u l a

New member
המחנה קיץ שלנו זה המחזור הראשון../images/Emo153.gif

החלוץ מתחיל ב-3.7 ואני פול רוצה:).

Shusho

New member
סופ"ש!!!!!!!!!!!!111111

נציין עובדה אחת: אני במחזור ולכן המצבי רוח שלי משתנים בצורה מטורפת ככה שיכול להיות שאחליט שלא בא לי כלום ואסתגר בחדר. כמו אתמול למשל. בכל מקרה: היום נסעתי עם אמא לדודה שלי אבל האוטו התחרפן בדרך והזמנו גרר. היה מעניין, הנהג של הגרר לא סתם את הפה לשניההההה כל הדרך מחדרה לפתח תקווה. מחר בבוקר אני מנקה את הבית, ובערב.. אה... חח לא יודעת
חבר של עידן הזמין אותנו למסיבת טוגה
כאילו אני צריכה לבוא עם סדין עלי או משהו. אוח רעיונות של אנשים מהרצליה פיתוח. אינ חושבת שצחקתי במשך חמש דקות רצופות... ואין לי סדין לבן!!!!
ואז אני ישנה אצל הבחוריקו שלי, אחרי שלא ראיתי אותו מראשון (וגם זה לשעה). בשבת.. לא יודעת, נתבטט כמו שצריך? צריך קצתזמן איכות אחד עם השני, היה שבוע לא קל.

Shusho

New member
אוקיי, היה ממש, אבל ממש כיף ../images/Emo6.gif

תדמיינו חבורת אנשים בגילאי צבא/אחרי צבא לבושים בסדינים

Shusho

New member
צילמו מלא אנשים,

צריך לחכות שיעלו את זה לאינטרנט. תקבלי לינק כשיהיה :)

למעלה