סופ"ש חדש :)

אע ../images/Emo71.gif

חמישי : הייתי בטיול עד שבע,חזרתי הביתה מקלחתאוכל עדכונים בטל' ועפתי לישון בתשע שישי: קמתי ב11,אכלתי השתעממתי והחלטתי לבוא לפה.בהמשך אני אקח שיעורים,אעשה אותם,אלמד קצת למדעים כי אין לי מושג מהחייםםםםם...בערב אולי אני אצא?מי יודע D: שבת : כלוםכלוםכלום.אולי פגישה לעבודה בספרות כבר!!ומדעים

המנמנ

חמישי- הלכתי מאוחר לביצפר, ריכוז מת' ואחרי זה חזרתי הביתה ונרדמתי
הלכתי לניתאי ללמוד מת' קצת [אני פאקינג לא יודעת כלום] ומשם לגל, היה כיף ממש ממש [: שיחת נפש מדהימה איתו [הוא כ-ז-ה חמוד] וקושקוש באה אחרי זה והיה כייייייייף ועשיתי כמה שטויות מטומטמות.. אבל לא מדברים על זה. ב-6 בבוקר הקפצתי את צחי הביתה וקושקוש ואני עשינו סיבוב אוטו ודיברנו ואז הלכנו הביתה לישון [לשעתיים] [בכ]יות] והיה כיף [: שישי- אחרי שהקפצתי את קושקוש לצומת להסעה חזרתי לישון עכשיו קמתי ויותר מאוחר נאי הולכת לשבט, פעולה, אחרי זה נלך ללוי קצת ולישון מוקדם. שבת- מתמטיקה אול דיי לונג

the mush

New member
../images/Emo9.gif

חמישי: לידיד היה יומולדת. אז הלכנו לחגוג לו במסעדה. ואני הייתי שמה הבת היחידה [
] אז זאת מסדעה כזאתי עם קריוקי אז הם שרו מלא. המסעדה הייתה בקצה השני של העיר אז כולנו הלכנו ברגל ביחד, ואז ממש התחשק לי לשתות, אז שתינו קיצר. ובקיצור, אין לי כוח לספר כל כך כי זה המון, אבל היה ערב מצחיייייייייק, סיפרתי דברים הזויים לגבי שלא חשבתי שאני אי פעם אספר [תשאלו את ה' למה, אבל שיחקנו אמת או חובה חחח] שישי: כנראה הולכת אליו. למרות שלא רוצה. בא לי לראות את כל האנשים שראיתי אתמול ולהכיר יותר לעומק בןאדם ספציפי שהכרתי אתמול. שבת: נוסעים לצפון, ובעקיר לנוח לקראת שבוע מ-ל-א חרישות!

KarenTheGoddess

New member
איזה סופשבוע מדהים.

יום רביעי;23:50;שיחת טלפון לחבר המון בכי, כולי נסערת. לא רוצה לאכזב אותו, רק שיהיה לו את היומלדת הכי מדהים בעולם ובאמצע כל זה בדיוק ב00:00- 'אה ו.. אריאל..', 'מה?', 'יומלדת שמח' בקול חצי בוכה אבל מלא חיוך. ואז לשמוע אותו מחויך ומאושר.. גם יום חמישי היה מאכזב. התכנון המקורי התפקשש בדיוק כשעמדתי לצאת מהבית אליו. בסוף לקחתי אוטובוס לראשון, בערב ופגשתי אותו שם. חיבוק ענק ענק, קצת-הרבה אוכל ואז הביתה. בבית הבאתי לו את מה שהכנתי. המון המון תמונות, שהוא אפילו לא ידע שצולמו ומכתב א-ר-ו-ך אחד. 'זו המתנה הכי טובה שהייתי יכול לקבל ממך'. הוא מאושר היה ממש חם בלילה, אז אמא שלו נידבה את המיטה שלה, והיא ישנה בסלון התרגלתי כולכך לישון לידו ביום שישי עשיתי לו הפתעה יחד עם אבא שלו ואשתו של אבא שלו. הוא חשב שאני מורידה אותו למטה כדי שחבורה של כושים יכניסו אותו לואן מסחרית. הוא ממש לא ציפה את זה. אחיו וכולם קפצו עליו ואז נסענו לאכול במסעדה סינית. הבעיה שאחר כך היינו צריכים לאכול עוד אצל סבתא שלו, אבל הסתדרנו ובלסנו המון. טוב, הוא.. לא אני. P= היתה אחלה עוגה דווקא. הוא רצה שנלך עם חברים שלו לשבת ואני הייתי סחוטה, אז חזרתי עם אמא שלו הביתה בסוף נרדמתי בחדר שלו. הוא הגיע בלילה, ולפי מה שהוא סיפר בבוקר הוא העיר אותי בעדינות. מתוך שינה הבאתי לו חיבוק ונשיקה והלכנו לישון בחדר של דליה אלוהים, זה הרגיש כמו איזה זוג נשוי. ת'כלס.. זה בדיוק מה שיהיה אם נהיה ביחד בעתיד. הוא יצא ואני אשן מוקדם בבית :) ביום שבת שוב אכלנו(זה היה המוטיב של הסופשבוע S=), וסתם היינו בבית המון. כשהגעתי הביתה והגיע הזמן לישון היה לי מוזר לישון כשהוא לא לצידי אבל בסוף נרדמתי, לא לדאוג :) אחלה סופשבוע.

MC SammY

New member
אתם כאלה מתוקים ביחד..

ואני סתומה ששכחתי להגיד לו מזלטוב

KarenTheGoddess

New member
שטויות, תגידי עכשיו P=

אגב ממש מומלץ לבקר בשוק העתיקות בדיזנגוף בימי שישי ושלישי יש המון דיסקים, פוסטרים, ונילים וכל מיני שטויות אחרות שם. אפשר למצוא מציאות אם קצת חופרים :)

למעלה