סופ"ש בפורום ( . )( . )

Deep Blue Sky

New member
לורד אוף דה דאנס ../images/Emo45.gif

למרות שאני מעדיפה את הריוורדאנס
. אבל הכי מוזיקה אירית מסורתית.

Deep Blue Sky

New member
בעצם מבחינת פסקול

עדיף את לורד אוף דה דאנס... אבל בכלליות עדיף ריוורדאנס.

Ice Queen 7

New member
ריברדאנס ../images/Emo99.gif

עוד יש לי קלטת עם הופעה שלהם ששידרו לפני מליון שנה בערך בערוץ 1.. מדהים
גם המוזיקה וגם הריקודים ובעיקר השילוב

Ice Queen 7

New member
../images/Emo15.gif

שיר השבוע של וויתין: The Dance, The Promise שיר השבוע לא של ווית'ין: Nightwish - She Is My Sin אלבום השבוע: הרבה. אפילו אחד של אמה שפלן להקת השבוע: ווית'ינייטוויש המלצת השבוע: אל תבריזו משיעורים, זה ידפוק אתכם מאוחר יותר סרט/סדרה/ספר השבוע: באפי דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: זוער גדלה בשנה D: וגם הצלחתי להכין עוגת יומולדת קטנה לאבא שלי שלא יצאה מגעיל
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: חםםםםםםםםםםםםםםםם אני שונאת קיץ משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ישארו שבועיים למפגשציצולדת ציטוט השבוע: היו לי כמה ושכחתי אתר השבוע: אין קליפ[במידה ויש] השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=hUCpCimC2f4 תמונת השבוע: http://icequeen77.deviantart.com/art/Sunburn-90520383 - חידדתי קצת את הצבעים בפיינטשופ וזה הבליט לי את הנמשים ואיכ. וגרם לזה להיראות כאילו יש לי דלקת או משהו
אבל אני בכל זאת אוהבת את זה אחר: מה אתם שומעים עכשיו: רעשי מחשב

העין שלך ממש מגניבה בתמונה המקורית *_*

והאישון קטן יחסית לכרגיל
ניהי... עלע... הריסים שלך צהובים! ++

אה והקליפ D:

פנטזיה *-* (למרות שאני בקושי זוכרת מה יש שם... :X יש לנו קלטת. או קלטות, או משהו.) אני זוכרת את הקטע שמיקי כזה מדבר עם המנצח D: וזה הזכיר לי ציטוט ++ "I could look up a jaunty self cleaning incantation. It’ll be like Fantasia!" "And we all know how splendid that turned out for Mickey."

Ice Queen 7

New member
כן זה בשתי קלטות

זה הסרט היחיד של דיסני שאמא שלי לא מסרה לילדים אחרים :{ הציטוט
מאיפה זה? עוד אחד מבאפי? P:

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifיש לך עין מדהימה !

במקומך הייתי משתמשת במברשת ההיסטוריה מסביב לעין, וככה לא היו נמשים וסימנים P:

Ice Queen 7

New member
אין לי פוטושופ, יש פיינט שופ

אני אבדוק אם גם שם יש משהו כזה, תודה ^^

אביעד, די להעתיק מנייטוויש את השאלון!

זה משעמם, צריך לגוון קצת.
שיר השבוע של וויתין: -
שיר השבוע לא של וויתי'ין: -
אלבום השבוע: Carmine Meo - Emma Shapplin (סוף סוף העתקתי למחשב!)
להקת השבוע: Emma Shapplin
המלצת השבוע: -
סרט/סדרה/ספר השבוע: אוויר לנשימה/באפי+המומינים/הסיפור בהמשכים החדש בשציצ נחשב? XD
דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: יום הולדת, חברה ישנה אצלי לכבוד יום ההולדת שלנו, בגרות אחרונה.
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: להורים שלי יש תחביב חדש - לצעוק עליי על דברים שלא באשמתי. >_> ועוד אי אפשר להשיג באפי 16 למרות שזה יצא שלשוםםםם
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מצפה לסיים סופית עם ביה"ס להשנה (תעודות).
ציטוט השבוע: אין :{
אתר השבוע: -
קליפ[במידה ויש] השבוע: -
תמונת השבוע: סתם האייקון של הארגז הזכיר לי אותה עכשיו. (זה כבר קרה פעם... XD) אני ממש אוהבת אותה, זה כזה חמודי.
אחר: הוערתי היום ב10 ומשהו כי יש מנקה.
שחוץ מזה שזה מעפן, זה מעצבן גם כי תמיד את אח שלי מעירים כמה זמן אחריי, ונותנים לו להמשיך לישון בחדר של ההורים שנוקה כבר. כאילו מה, שעות השינה שלו יותר חשובות משלי?! היום במקרה הוא היה בבגרות אז זה לא היה ככה. >< ווווווואני צריכה להאכיל את דג. כשרציתי לפני שעה בערך המנקה שטף את המדרגות אז לא יכולתי. אני אלך תכף.
מה אתם שומעים עכשיו: Chop Suey - SOAD
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה