סופ"ש בפורום ( . )( . )

TheImpactBoy

New member
סופ"ש בפורום ( . )( . )

שיר השבוע של וויתין: שיר השבוע לא של וויתי'ין: אלבום השבוע: להקת השבוע: המלצת השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: דבר רע במיוחד שקרה השבוע: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ציטוט השבוע: אתר השבוע: קליפ[במידה ויש] השבוע: תמונת השבוע: אחר: מה אתם שומעים עכשיו:

TheImpactBoy

New member
TOP 10

(39) Liquid Dreams (45) Amir Noy (48) Xx Imaginary xX (54) Brombit (58) bachner1 (103) Ice Queen 7 (105) TheImpactBoy
(112) אטומיק בייגל
(115) מגרש השוודים
(171) ZuLi90

TheImpactBoy

New member
חביבי הפורום:

(19) Jilian איפה אתה?! (22) Shadows will rise (23) Lily SonataArctica (26) It Snow In Hell (28) Cry For The Moon בושה! (30) A t a s h i (31) Fairywitch (32) Nights Unseen (33) אזירפאל (36) Learn To Fly

TheImpactBoy

New member
מאכזבי הפורום:

וואי וואי מאכזבים (5) feel the revenge (5) METALHEART1 (6) הנהלת הפורומים
(6) SheWillBeLoved (6) Old Loves Die Hard (7) yael627 (8) s u c a r i a (12) Euterpe מה זה! (12) The Girl Who Lived (19) Up To No Good

Jilian

New member
../images/Emo6.gif עכשיו אני מבטיח לכתוב יותר../images/Emo70.gif

ZuLi90

New member
לא מקובל עליי הנרקיסיזם שלך ../images/Emo98.gif

אתה צריך להתאמץ יותר בשביל לקבל יותר כתרים ממני :|

Ice Queen 7

New member
איך הגעתי למקום חמישי ../images/Emo7.gif

ליאור, כנראה שלא הקשבת (או קראת
) בפעם הקודמת אז שוב.. די לדבר עם עצמך

Up To No Good

New member
../images/Emo150.gif

שיר השבוע של ווית'ין: שיר השבוע לא של ווית'ין: weird al yankovic - amish paradise epica - solitary ground אלבום השבוע: להקת השבוע: המלצת השבוע: בליסטקס! |סוגדת| סרט/סדרה/ספר השבוע: הר ברוקבק, גאווה ודעה קדומה, קליק, אל תתעסקו עם הזוהן, good will hunting / המומינים D: / התחלתי לקרוא את הר ברוקבק ~אובססיבית~ דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: הייתי אצל אליס, הדרכון החדש הגיע, התחלתי ציור ויצא נחמדי :] דבר רע במיוחד שקרה השבוע: השפתיים שלי יבשות ומתקלפות והבליסטקס עוד מעט נגמר X_X ואני מפחדת להמשיך את הציור כי אני לא רוצה להרוס משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא יודעת ציטוט השבוע: אתר השבוע: יוטיוב קליפ[במידה ויש] השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=GsfVw9xxoNY תמונת השבוע: הציור שאני עכשיו מתלהבת ממנו P: (וכמה הערות עליו: תתעלמו מהקו באמצע האף ומזה שהשפתיים דקות נורא P: ) אחר: עוד 28 ימיםםםםםםםםםם (+שעתיים ) מה אתם שומעים עכשיו: muse - ruled by secrecy והתחלף עכשיו ל alice cooper - little by little

Fairywitch

New member
שה ליי ליי../images/Emo79.gif

שיר השבוע של ווית'ין: לראשונה מזה חודישם - אין
שיר השבוע לא של ווית'ין: Epica - Never enough; Tarja - Die alive אלבום השבוע:Lord of the dance להקת השבוע:Nightwish המלצת השבוע:Lord of the dance
סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר - אני ממשיכה עם "גנבת הספרים", "עימות המלכים", ו"הארי פוטר וחדר הסודות". דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:מפגש קהילת הארי פוטר לבוגרים שהיה הערב בחיפה
דבר רע במיוחד שקרה השבוע:הפיגוע בי-ם, מן הסתם. היה מזעזע. והיום גם ביקר בספריה בנאדם עם כלב, שעבר אירוע מוחי בגלל פאשלה של וטרינר
ועכשיו הוא פשוט מסכן- הוא איבד אוריינטציה לחלוטין, אי אפשר להשאיר אותו בבית כי הוא נתקע בקירות- כאלה דברים. הלב שלי פשוט נקרע
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
ציטוט השבוע:I solemnly swear that I'm up to no good אתר השבוע:http://hpotter.org.il/ קליפ[במידה ויש] השבוע:
תמונת השבוע:יצירת פוטושופ טרייה שלי
אחר:
מה אתם שומעים עכשיו:"החיים זה לא הכל" ברקע. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה