סופ"ש בפורום ( . )( . )

אזירפאל

New member
שלום אנשים

מה נשמע? מקווה שהשבוע שלכם עבר בצורה טובה.
שיר השבוע של וויתין: The Promise. זמזמתי את כל ME במהלך אחת השמירות (אחלה דרך להעביר אותן, אגב. פשוט לבחור אלבום כלשהו ולזמזם את כולו
). שיר השבוע לא של וויתי'ין: בעיקר Porcupine Tree - Anensthetize
אלבום השבוע: Fear of A Blank Planet של פורקיופיין טרי ו-In Rainbows של רדיוהד. להקת השבוע: פורקיופיין. המלצת השבוע: לא יודע סרט/סדרה/ספר השבוע: כמובן שלא ממש קראתי/צפיתי במשהו... אבל ראיתי היום Weeds וקיבלתי את הספר השני של אשר קרביץ
דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: היו לי אחלה תוצאות במטווחים. דבר רע במיוחד שקרה השבוע: סתם קטעים מעצבנים בטירונות. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מצד אחד שבוע אחרון בטירונות אז סבבה, מצד שני זה עצוב, וגם יש את כל המבחני סוף שאין לי כוח אליהם (למרות שהם בטח יהיו קלים). ציטוט השבוע: וואי, היו המון ציטוטים טובים אבל משום מה שום דבר לא עולה לי לראש עכשיו. אתר השבוע: אין. קליפ[במידה ויש] השבוע: אין. תמונת השבוע: ... אחר: מה אתם שומעים עכשיו: My Ashes של פורקיופיין. סופ"ש מצויין לכולם

גם אני הייתי עושה את זה../images/Emo6.gif

ופעם אחת גם שמרתי עם מישהי שגם שומעת מטאל אז עשינו שירה בציבור ב4 בבוקר
והמבחנים זה הדבר הכי קל שיש... הוצאתי 97

Jilian

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של וויתין:, The Other Half Of ME ,Towards The End
שיר השבוע לא של וויתי'ין:| Evanescence-Anywhere,Missing,
TLSIWOY ,Imaginary
אלבום השבוע:Origin-Evanescence להקת השבוע:Evanescence|
, המלצת השבוע:אל תשתו מים! דגים עשו שם סקס
סרט/סדרה/ספר השבוע: הנסיך ואני, דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:כבר בקושי יש לימודים
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: מתכונת בלשון משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא מצפה לבגרות בלשון
ציטוט השבוע:
אתר השבוע: יוטיוב קליפ[במידה ויש] השבוע: של Indica תמונת השבוע:
מוסרת נשיקה אחר: מה אתם שומעים עכשיו: הדמו של גייטקיפר

Jilian

New member
הם כן עושים, הם פשוט פחות נהנים מזה ../images/Emo3.gif

זה חיצוני לא חודרני XD

Jilian

New member
גם בני אדם מפרישים../images/Emo70.gif XD זו הדרך שלהם לעשות

אהבה

Brombit

New member
אבל הדגים לא נוגעים אחד בשני בשביל זה ../images/Emo115.gif

אז זה לא נחשב

היויו

New member
זה לא מדוייק...

תלו ימאוד לאילו סוגי דגים את מתכוונת. קודם כל - כל היונקים הימיים כן עושים סקס. לכל עניין ודבר. סקס של דולפינים למשל הוא דבר מאוד יפה. גם בקרב דגים, יש סוגים שבהם באמת ההפריה היא חוץ גופית לחלוטין, כלומר הנקבה מטילה ביצים במקום כלשהו והזכר/ים עובר/ים מעל האיזור ומפרישים תאי זרע. יש לעומת זאת דגים שבהם אמנם לא עושים סקס (במובן שאנחנו מכירים) אבל יש בהם הפריה תוך גופית בה (כמו בציפורים) הדג מעביר את ,צינור הפליטה" שלו צמוד לזה של הנקבה ומפריש לתוכה את תאי הזרע ורק אחר כך היא מפרישה את הביצים שלה. בנוסף, יש מיני דגים (גופים למשל) שבהם בנוסף לכל יש לא הטלה כי אם השרצה של ולדות חיים. גם כרישים ,ד"א,נמנים עם המינים הללו, וכך גם סוסוני הים. אל תשאלו אותי איך אני יודע את כל זה, יש לי המון ידע מיותר בראש :-S

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifאוקי, אז אנחנו שותים את המים שהדגים

מפרישים בהם דברים. זה באמת נשמע לך יותר טוב? XD

נכון. ../images/Emo3.gif ולא נשמע יותר טוב, אבל הדגים

מפרישים במים עוד דברים חוץ מזה. הם מחרבנים במים וסוג-של משתינים בהם. הם ועוד המווון יצורים אחרים. P: לפחות המים מסוננים, כששותים מים מאגם צלול וקסום באמצע יער לא חושבים על זה.
(כן, גם אני לא מצליחה להיזכר מתי בפעם האחרונה עשיתי את זה. P:)

ZuLi90

New member
אביעד נואש ל- ( . )( . ) ../images/Emo6.gif עונה:

שיר השבוע של וויתין: IPH
שיר השבוע לא של וויתי'ין: שלום חנוך - לאט לאט , אהבת נעוריי שלום לתמימות בהשפעת כוכב נולד XD אלבום השבוע: Radiohead- On Rainbows אלבום מעולה :) להקת השבוע: Radiohead נראלי המלצת השבוע: לשמוע דרסדן דולס. חחח סרט/סדרה/ספר השבוע: דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: סיימתי תיכון
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: סיימתי תיכון
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: בגרות אחרונה באזרחות. ציטוט השבוע: "אנחנו במאה ה-21 תהיה קצת יצירתי" :) ידידה שלי.... "אבל אמא , אני מתחנן אני עדיין ילד טוב של מאה שערים" -מתוך שיר שכתבתי השבוע. אתר השבוע: אנונימוס... כי אני רוצה להיות חייל צמחוני שלא לובש נעליים מעור :| קליפ[במידה ויש] השבוע: תמונת השבוע: נתתי לשאלון של ר"ח. אחר: מה אתם שומעים עכשיו: XAMAVAR - Older Pink

Learn To Fly

New member
נהנהנהנההההנהנהנהה

שיר השבוע של וויתין: אין שיר השבוע לא של וויתי'ין: Jackson Waters - Come Undone (Acoustic Version) אלבום השבוע: Eatliz - Violently Delicate להקת השבוע: איטליז המלצת השבוע: תגררו אותי למטאליסט מתישהו:'( אני לא מצליחה כבר לסוע לת"א בלי לבזבז את כל הכסף של הדיסקים על דברים אחרים סרט/סדרה/ספר השבוע: סדרה - מסכים, נובוריצ'ים. מסכים זה פאקינג ממכר דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: ת"א, הרבה אנשים היו מרוצים מהדיוידי שעיצבתי אז זה נחמד דבר רע במיוחד שקרה השבוע: ערב מגמה משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: רק לעבור את מועד ב' באנגלית. ציטוט השבוע: זה לא ממש ציטוט אבל סתם כי זה מצחיק - לפני הבגרות בהיסטוריה ניסיתי לשכנע את המורה שלי לקולנוע במשך רבע שעה להקרין בערב מגמה מחווה אחת שערכתי, בסוף הוא נשבר תוך כדי שהוא דופק את הראש בקיר: "זה שוב פעם קורה לי, שכחתי, היא אישה! היא אולי צעירה אבל היא אישה!" ככה במשך שעה ואח"כ הוא הלך למישהו שלומד בכיתה י' "עכשיו אני מבין אותך, לא משנה מה תגיד הן תמיד ינסו לגרום לזה להשמע לא נכון" והמשיך לחפור לו פה זה לא מצחיק אבל הוא דפק הרבה את הראש בקיר ודיבר לעצמו ואני נפלתי לרצפה מרוב צחוקP: תמונת השבוע: אין לי כוח מה אתם שומעים עכשיו: נגמר עכשיו הפרק של מסכים, השיר מהסוף - Rosey - Love

עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של וויתין: ג'יליאן בעיקר, אבל אחרי תקופת יובש לא מבוטלת- גם המון מ-THOE. אני ממש אוהב את האלבום הזה
שיר השבוע לא של וויתי'ין: rammstein- mein herz brennt
זה נתקע לי בראש ומסרב לעזוב. אלבום השבוע: הממ כל מיני להקת השבוע: גם כל מיני חח המלצת השבוע: לא ללכת לפרילנד
סרט/סדרה/ספר השבוע: החיים זה לא הכל דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: סיימתי את י"א סופסוף. וגם כל מיני דברים טובים בדרך
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: כל מיני דברים.. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אין לי מושג למען האמת ציטוט השבוע: אתם מכירים את זה שיש יותר מדי לכתוב אז שוכחים את הכל?
אז זה המצב
אני אוסיף אח"כ חח. אתר השבוע: אין קליפ[במידה ויש] השבוע: amy winehouse-rehab?
תמונת השבוע: גם אין אחר: הלילה לבן היה אכזבה
לעומת זאת הדים סאם באלנבי היה נחמד
מה אתם שומעים עכשיו: distorted- one last breath
סופ"ש נעים לכולם

Learn To Fly

New member
בגלל זה רציתי לדעת אם זה היה ברצינות../images/Emo3.gif

לגמרי עושה מצברוח אני לתומי חשבתי שאנשים מתקשרים אליי כי אני נחמדה, אבל לא! זה בגלל איימי!:'(

Brombit

New member
ציף ציף ../images/Emo115.gif

שיר השבוע של וויתין: The Dance הוא כל כך קסום
(הכרתי אותו רק לפני חודש אז זה עוד טרי לי
) שיר השבוע לא של וויתי'ין: אין
אלבום השבוע: Tarot - Suffer Our Pleasures, Crows Fly Black להקת השבוע: - המלצת השבוע: לא לקחת המלצות ממני סרט/סדרה/ספר השבוע: 'שמש', שוב בגלל אחותי דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: מסתבר שאין... דבר רע במיוחד שקרה השבוע: - משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לעשות את מה שעשיתי השבוע בפעם הראשונה ולא נכנס לקטגורית "דבר טוב במיוחד" ציטוט השבוע: - אתר השבוע: - קליפ[במידה ויש] השבוע: של השיר השבועי שלי :] זה מ-2008, אז אולי יש סיכוי קטן שהם יעשו אתו גם אצלנו אם יהיה להם מצב רוח טוב... תמונת השבוע: אני לא בבית אחר: לפחות יש סוליטייר עכביש למצבי חירום מה אתם שומעים עכשיו: פרסומת בטלויזיה

Brombit

New member
איזה 2008, זה מ-2003 ../images/Emo69.gif ../images/Emo115.gif

רק העלו את הסרטון ב-2008... ואני כבר קיויתי

Brombit

New member
נראה אם הוא ישלח הפעם ../images/Emo69.gif ../images/Emo115.gif

כתבתי הודעה ושלחתי. אח"כ כתבתי עוד הודעה והגעתי לדף שגיאה. ("חלה טעות"
) כתבתי שוב את אותה הודעה אחרי פתיחת tab חדש, והגעתי שוב לאותו דף. כשרעננתי את הפורום אחרי שהגעתי לדף השגיאה בפעם השניה, ראיתי שגם את ההודעה הראשונה הוא לא שלח. כל הזמן הזה הייתי ב-Firefox אחרי שהאקספלורר נתקע, ועכשיו נכנסתי לאקספלורר שוב, בתקוה קטנה שאולי הפעם לתפוז יהיה מצב רוח טוב, והוא ישלח אפילו הודעה שבה אני מלשינה עליו אז הגעתי למסקנה. באמת שלא רציתי להגיד את זה, ותמיד סלחתי, אבל לא עוד. תפוזבל!!!

למעלה