סופ"ש בפורום ( . )( . )

It Snow In Hell

New member
ללא נושא

שיר השבוע של וויתין:Dark Wings,Hand Of Sorrow שיר השבוע לא של וויתי'ין:Astarte-Black At Heart אלבום השבוע:Astarte-Sirens להקת השבוע:- המלצת השבוע:- סרט/סדרה/ספר השבוע:דמדומים דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:אימא שלי חזרה מאיטליה. דבר רע במיוחד שקרה השבוע:- משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:- ציטוט השבוע:- אתר השבוע:Awakened.de קליפ[במידה ויש] השבוע:- תמונת השבוע:- אחר: מה אתם שומעים עכשיו: את אחותי שרה.

Endogenisis

New member
זה שהיא לא לובשת מחוך לא אומר שהיא פאקצה P:

חוצמזה אתה לא רואה אותה פה שמה את הזרת בפה ומשרבבת שפתיים ונראית כמו זונה מתחילה >_>" ]:

../images/Emo6.gif

זו תמונה ממש ממש יפה שלה. אסור כבר לחייך למצלמה בלי להיחשב פקאצה?

ZuLi90

New member
לול לא יודע אין לי בעיה עם החולצה XD

יותר השיער האיפור והפוזה... נו סתם אסוסיאציה ותכלס הכי חשוב מה שבפנים ושרון שלנו מדהימה

האיפור דווקא נורמלי, השיער יפה והפוזה היא

פשוט פוזה לצילום והיא נראית נורא נורמלית P: (באמת שזה נאמר באובייקטיביות ובלי קשר לזה שהיא שארון)

D:

שיר השבוע של וויתין: לא שמעתי P: שיר השבוע לא של וויתי'ין: Dark Moor-Before the duel הו שיר שחרשתי השבוע! אלבום השבוע: שמעתי המון נייטויש במיוחד AFF להקת השבוע: נייטוויש וDark Moor המלצת השבוע: תשמעו דארק מור! לזמר יש קול מדהים! סרט/סדרה/ספר השבוע: מטאלוקאליפסססססססססססססססססססססססססססס הסדרה הכי גאונית בעולםםםם DDD:
דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: הרבה כוכבים נפלו!!! DDD: דבר רע במיוחד שקרה השבוע: כלום משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לודעת ציטוט השבוע: נממ אתר השבוע: פייסבוק פח קליפ[במידה ויש] השבוע: קטע קורע מסאות' פארק...מוכר אבל עדיין קטלני פההה תמונת השבוע: D: אחר: נמ מה אתם שומעים עכשיו: 3rd Stage Of Decay של Decadence

s u c a r i a

New member
../images/Emo191.gifאני מאכזבת. not nice.. עונה!..

שיר השבוע של וויתין: mother earth שיר השבוע לא של וויתי'ין: violet hill של קולדפליי (וגם viva la vida יחד איתו... ) אלבום השבוע: אין לי.. להקת השבוע: השבוע בהחלט ווית'ין. המלצת השבוע: לא לעשות בגרות בספורט. זה כואב. סרט/סדרה/ספר השבוע: בוסטון ליגל, כי לפעמים רוצים משהו שפשוט יצחיק אותנו=] דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: קניתי שמלה חדשה לנשף הסיום המתקרב
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: למזלי ניחנתי בזיכרון כל כך גרוע (או יש שיאמרו, סלקטיבי) שכרגע הראש שלי ריק ואני לא זוכרת דברים רעים. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מועד ב' במתמטיקה. פחד. ציטוט השבוע: ממיטב הציטוטים של המורים שלי מספר המחזור: "אין דבר העומד בפני הרצון. חוץ ממורה לפיזיקה." אתר השבוע: לצערי הרב אתר אזרחות. אתם לא באמת רוצים לינק. קליפ[במידה ויש] השבוע: נופ אחר: אני אוהבת את הטרול
מה אתם שומעים עכשיו: our farewell

Nights Unseen

New member
כי זה הכי מגניב לענות בדילאיי ../images/Emo152.gif

שיר השבוע של וויתין: שאלה טובה. אני מניחה שאקווריוס - גרסת האורקסטה שיר השבוע לא של וויתי'ין: אקוויליבריום של טריסטניה. עוד מעט הוא יימאס עליי P: מה לעשות, תמיד מתחילים עם השיר הכי פופי של האלבום. [במיוחד שתכלס אשס אלבום לא משהו] אלבום השבוע: WW של טריסטניה להקת השבוע: טריסטניה ואפיקה i think המלצת השבוע: אהע. בית זה טוב. גם חופש. ועוד 3 ימים אין יותר כיתה ח'. סרט/סדרה/ספר השבוע: אבק כוכבים + אמת מטרידה [@#%^!@# כולכם לראות את זה] / סאותפארק כמובן / מלאכים ושדים - דן בראון דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: כנרת, אני מניחה + בערך יצאתי לחופש!:] דבר רע במיוחד שקרה השבוע: המ.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: NO MORE 8TH GRADE *___* ציטוט השבוע: ואי. לא היה
עברתי גם באסמסים ואין כלום|: שלחתי גג 30 אסמסים מה26.6. אמאלה ]; אתר השבוע: http://www.climatecrisis.net/ כווולם להכנסוש@#% קליפ[במידה ויש] השבוע: - תמונת השבוע: אלוהים אחר: כולם להכנס לאתר הזה עכשיו!
מה אתם שומעים עכשיו: Heart In Chains - Elis

למעלה