איזה כיףף לרכב כשחם ויפה בחוץ:]
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון כי טיול רכיבה נחמד עם חברה, אייססקייטינג, שלישי וחמישי שיעורי קפיצות פרטיים שהלכו מעולה, והיום אימון ארוך וקשה.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. פיטר חזר, רכיבות, טיול, מסיבה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שאני ייקבל את הג'ינס שלי!? התעצבתי מעט כי.. אמאא מעצבנת התעצבנתי על.. אל בראייןן! אבל בסוף סלחתי כי .. לברייאן לא, לאמא כי היא אמא התאכזבתי מ... כי... מעצמי, לא הצלחתי לעשות את הקו הזה עם שש צעדים!! במקום חמש ומעצמי עוד פעם, כי הבטחתי ולא קיימתי וממש איכזבתי מישו שאני אוהבת בכיתי מעצב/אושר כי.. לא זוכרת, אבל בטח כן הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. בהחלקת קרח, שבעטתי בילד הדפוק, שיעור ליטאראטור(מילה מעצבנתת!!)עם שיר ושקד ואיתיי.. היה גדולל!! אהה וכשסרטתי את ג'קD: אהה ובביולוגיה גם היה קורעע מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "כדי שאת והחברים הגנגסטרסשלך תיסתמו תפה!"-מורה שלי חח "מה אני היחידה בכיתה שייצא לה היפר-אקטיבית? אוו זה מסביר לנו הרבה דברים מיה.. לכי שבי לבד ותפסיקי להסיט את שקיייד" "יש לך עיניים טובות לקפיצות.." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלכתי לבצפר כל השבועע!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... קום בבוקר!! הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי נראה לי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החלקה על הקרחח, חווה, מסיבה, טיול, סתם לחבררים בערב משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שום דבר תאמת הישגתי בייביסיטר ממש טוב שזה קבוע כל שבוע משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אלכס, וונדי, פיטר, ירדן, סיווני, קלי, אונדין, מגאן, הדרי מור ואיילון החמודודייםם וכמובןן כמובן השממין שליי
התודה שלי השבוע היא ל.. הנ"ל ואבא אהה וחן שחיבק אותי!! לא באמת בפייסבוק חחח פינקתי את עצמי השבוע עם.. סופגניות שמוריי ואיילון הכינו במיוחד לי עם ריבת חלב! מאכל השבוע שהיה הוא.. מיםםםםםםםםםם אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ?? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אפולוגייס אלבום השבוע שהיה.. ממ אלבום? 106.5+101.3 חחו משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. I'm happy without you, but I still need you here with me" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. משהו שאמרתי ולא הייתי צריכה להגיד.. אבל לא נורא מה שהיה היה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא ייקום מוקדם בבוקרר אבל אמא הרסה ליי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השמש
והשמנמן השקססססססססססססייי! (קסיוסס
) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מחר טיול רכיבה של ימי ראשון
, מסיבת קריסמס, אבא חוזר, ובסוף השבוע.. יוצאים לחופשש של שבועיים!!!!!!!!! אוני טסה לתהיטי ולסקייייייי:] אבל אני יתגעגע לשמייניי:// לפחות הוא בידיים טובות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאבא ייביא הרבבה מתנות כולל הג'ינס והמגפיים ומתנה מגלולל, ושהדרי תבוא לתהיטי בסוף.. וזה winter week בבצפר אז מתחפשים ייאי.. והכי חשובב דייט לwinter formal ball!! ורכיבות טובות:] ומתנות כריסמס יפות מחברים!! (כדי להםם!!) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שדובי תענה כבר
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מהאייססקייטינג
(מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון כי טיול רכיבה נחמד עם חברה, אייססקייטינג, שלישי וחמישי שיעורי קפיצות פרטיים שהלכו מעולה, והיום אימון ארוך וקשה.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. פיטר חזר, רכיבות, טיול, מסיבה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שאני ייקבל את הג'ינס שלי!? התעצבתי מעט כי.. אמאא מעצבנת התעצבנתי על.. אל בראייןן! אבל בסוף סלחתי כי .. לברייאן לא, לאמא כי היא אמא התאכזבתי מ... כי... מעצמי, לא הצלחתי לעשות את הקו הזה עם שש צעדים!! במקום חמש ומעצמי עוד פעם, כי הבטחתי ולא קיימתי וממש איכזבתי מישו שאני אוהבת בכיתי מעצב/אושר כי.. לא זוכרת, אבל בטח כן הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. בהחלקת קרח, שבעטתי בילד הדפוק, שיעור ליטאראטור(מילה מעצבנתת!!)עם שיר ושקד ואיתיי.. היה גדולל!! אהה וכשסרטתי את ג'קD: אהה ובביולוגיה גם היה קורעע מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "כדי שאת והחברים הגנגסטרסשלך תיסתמו תפה!"-מורה שלי חח "מה אני היחידה בכיתה שייצא לה היפר-אקטיבית? אוו זה מסביר לנו הרבה דברים מיה.. לכי שבי לבד ותפסיקי להסיט את שקיייד" "יש לך עיניים טובות לקפיצות.." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלכתי לבצפר כל השבועע!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... קום בבוקר!! הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי נראה לי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החלקה על הקרחח, חווה, מסיבה, טיול, סתם לחבררים בערב משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שום דבר תאמת הישגתי בייביסיטר ממש טוב שזה קבוע כל שבוע משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אלכס, וונדי, פיטר, ירדן, סיווני, קלי, אונדין, מגאן, הדרי מור ואיילון החמודודייםם וכמובןן כמובן השממין שליי