סופ"ששש

MAYA 4827

New member
איזה כיףף לרכב כשחם ויפה בחוץ:]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון כי טיול רכיבה נחמד עם חברה, אייססקייטינג, שלישי וחמישי שיעורי קפיצות פרטיים שהלכו מעולה, והיום אימון ארוך וקשה.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. פיטר חזר, רכיבות, טיול, מסיבה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שאני ייקבל את הג'ינס שלי!? התעצבתי מעט כי.. אמאא מעצבנת התעצבנתי על.. אל בראייןן! אבל בסוף סלחתי כי .. לברייאן לא, לאמא כי היא אמא התאכזבתי מ... כי... מעצמי, לא הצלחתי לעשות את הקו הזה עם שש צעדים!! במקום חמש ומעצמי עוד פעם, כי הבטחתי ולא קיימתי וממש איכזבתי מישו שאני אוהבת בכיתי מעצב/אושר כי.. לא זוכרת, אבל בטח כן הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. בהחלקת קרח, שבעטתי בילד הדפוק, שיעור ליטאראטור(מילה מעצבנתת!!)עם שיר ושקד ואיתיי.. היה גדולל!! אהה וכשסרטתי את ג'קD: אהה ובביולוגיה גם היה קורעע מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "כדי שאת והחברים הגנגסטרסשלך תיסתמו תפה!"-מורה שלי חח "מה אני היחידה בכיתה שייצא לה היפר-אקטיבית? אוו זה מסביר לנו הרבה דברים מיה.. לכי שבי לבד ותפסיקי להסיט את שקיייד" "יש לך עיניים טובות לקפיצות.." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלכתי לבצפר כל השבועע!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... קום בבוקר!! הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי נראה לי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החלקה על הקרחח, חווה, מסיבה, טיול, סתם לחבררים בערב משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שום דבר תאמת הישגתי בייביסיטר ממש טוב שזה קבוע כל שבוע משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אלכס, וונדי, פיטר, ירדן, סיווני, קלי, אונדין, מגאן, הדרי מור ואיילון החמודודייםם וכמובןן כמובן השממין שליי
התודה שלי השבוע היא ל.. הנ"ל ואבא אהה וחן שחיבק אותי!! לא באמת בפייסבוק חחח פינקתי את עצמי השבוע עם.. סופגניות שמוריי ואיילון הכינו במיוחד לי עם ריבת חלב! מאכל השבוע שהיה הוא.. מיםםםםםםםםםם אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ?? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אפולוגייס אלבום השבוע שהיה.. ממ אלבום? 106.5+101.3 חחו משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. I'm happy without you, but I still need you here with me" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. משהו שאמרתי ולא הייתי צריכה להגיד.. אבל לא נורא מה שהיה היה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא ייקום מוקדם בבוקרר אבל אמא הרסה ליי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השמש
והשמנמן השקססססססססססססייי! (קסיוסס
) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מחר טיול רכיבה של ימי ראשון
, מסיבת קריסמס, אבא חוזר, ובסוף השבוע.. יוצאים לחופשש של שבועיים!!!!!!!!! אוני טסה לתהיטי ולסקייייייי:] אבל אני יתגעגע לשמייניי:// לפחות הוא בידיים טובות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאבא ייביא הרבבה מתנות כולל הג'ינס והמגפיים ומתנה מגלולל, ושהדרי תבוא לתהיטי בסוף.. וזה winter week בבצפר אז מתחפשים ייאי.. והכי חשובב דייט לwinter formal ball!! ורכיבות טובות:] ומתנות כריסמס יפות מחברים!! (כדי להםם!!) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שדובי תענה כבר
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מהאייססקייטינג
(מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

MAYA 4827

New member
ושל השמיין../images/Emo26.gif

זה תמונה מוזרה כי היחידה הכול סירטונים.. למישהו יש מוסג איך עורכים סירטונים? אני רוצה לעשות זוום ולהוציא תמונות סטיל מהסירטונים..

belledejour

New member
snapshot, לוידעת באיזה תוכנות יש את זה../images/Emo80.gif

אבל בעיקרון בתוכנה שיש לי לסרטים/סרטונים, VLC אפשר לקחת סטילס באמצע הסרט- זה מופיע באפשרויות... יש גם אני חושבת ב-windows movie maker אם אני לא טועה =] תגידי לי אם עזרתי

MAYA 4827

New member
../images/Emo9.gifחח אני ממש גרועה בדברים האלו../images/Emo67.gif../images/Emo163.gif

windows movie maker נראה לי שיש לי את זה על המחשב.. אבל איך עושים זום או לוקחים סטילס?

belledejour

New member
../images/Emo80.gif

יש באפשרויות שם איפשהו, שחקי עם זה ותגיעי כבר... זה שם בטוח
אם את עדיין מסתבכת בהזדמנות אני אכנס ואבדוק, אין לי זמן עכשיו פשוט

MAYA 4827

New member
לא../images/Emo3.gif

גנבתי לאח שלי סוודר חמוד כזה חחהחה כיף שיש ממי לגנוב בגדים צריך להיות יצירתיים:]

SNTQ

New member
משעמם במשרד../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יוםשישי כי רכיבה הכי טובה עליו עד היום,החברות חזרו מהצבא לשו"ש,סיום שבוע ראשון בש.ל
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע הוא הרכיבה עליו בשישי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע הוא המחשבה לפגוש את נעיתי ושירלי (שבסוף לא יצא לפועל
) התעצבתי מעט כי השנתיים הולכות ומתקרבות (
) התעצבנתי על האוטו שלי
אבל בסוף סלחתי כי אוטוטו היא הולכת התאכזבתי מהחבר כי לא מסתדר כלום. בכיתי מעצב כי האכזבה והבעיות עם החבר הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע חחח שישי כל השטויות במהלך הטיול רכיבה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו "אני גאה בך" (ניצן אני אוהבת אותך!!
תודה.) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי העמדתי אותו במקום לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לאימונים שוב ושוב ושוב הסרט הכי טוב שראיתי -- לא היה ספציפי המקום הכי טוב שאליו יצאתי החווה בשישי
(בגלל שהיה אימון כ-זה טוב) משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה משו שחשבתי לקנות-
אוטו חדש
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע מאיו,מעייני,אופיר,הקבוצה,ניצן התודה שלי השבוע היא לניצן וש.ל.י
פינקתי את עצמי השבוע עם רכיבה בתזונה!!
מאכל השבוע שהיה הוא פיצה דומינוס
|הדגשאם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא הייתי מוחקת מהשבוע הזה את כל החוסר ודאות איתו הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אפתור את הכל ? -
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא הם.. מפורטים למעלה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות (עם הסט היפה של ניצן
),צילומים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אימונים טובים בסטודיו ושכל העניין ייפתר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ש.ל.י
ואופירי

אפילו שכבר יום ראשוןןן

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי:ראשון- היה שכונה בחווה ובערב מסיבה אצל סלמה, אמממ שני- אימון קורע, רביעי- ענת, חמישי- חזרנו לבצפר, שישי- היה כיף בחווה למרות שהייתי חולה ושבת כמובן- תחרות!! חח ראיתי מלא מלא אנשים מהפורום והתביישתי להגיד שלום
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:כל השבוע (^^^) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: הממ.. קצת מהתחרות, פעם ראשונה עם הסוס וזה... התעצבתי מעט כי..: כי אני מפגרת התעצבנתי על.. :עצמי אבל בסוף סלחתי כי ..:כי היה אחלה וסתם התעצבנתי התאכזבתי מ... כי...:הממ ממנה... נהייתה מגעילהה... בכיתי מעצב/אושר כי.. :מכאבים ועייפות אחרי לילה בלי שינה... אוף עם השפעת הזאתתתת
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:ענת, סלמה, והאמהות שלי ושל שגב בתחרותת... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:"תותחית עלל" ו"היית מדהימה" ו"יאו איזה שמנה את"
חיים והוופלים הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: התחריתי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: לא לישון לילה שלם ואז להתחרות... הסרט הכי טוב שראיתי..:בזהות אחרת והחופשה(
) המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:סלמה, ענת חווה ותחרות משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:חסוי בנתיים משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:נייטי המתוקי שלי
, סלמה אחותי, זוהררר, חיים וכל שאר החווס"ניקים התודה שלי השבוע היא ל..:^^^ פינקתי את עצמי השבוע עם..:שבוע בנ"ז מאכל השבוע שהיה הוא..:הוופלים באימון
, טוסט מחות צח, והעוגות של סלמההההה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?טוב טוב טוב לי על הלב שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:here without you אלבום השבוע שהיה..:אמממ ביצ' בויז משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:I think about you baby And i dream about you all the time הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:את השפעת המעצבנת... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:היה בנ"ז השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:כל האנשים מלמעלההה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..:אימון, תחרות, פסטיסניף, טעם הסניף - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:שלא יירד גשם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:כולםםםםםם
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה הודגש באמצעות מדגישומטיק

SUFA theOUEEN

New member
איזזזזה יפיייייייייםםםםםםם../images/Emo99.gif

חח היה קורע עם הוופלים האלוו

SUFA theOUEEN

New member
איך אתם עושים

את המסגרת השחור הזאת בתמונה?? חח שאלה סתומה אבל אין לי שמץץ..

../images/Emo41.gif פשוט חרא ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..
שישי כי..
היום היחיד שלא ממש חשבתי על החווה, ויצאתי להופעות. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
ההופעות אנערף? הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
המגרש חימום. התעצבתי מעט כי..
כי אני פשוט הרגשתי לא יוצלחית התעצבנתי על..
כל כך הרבה אנשים אבל בסוף סלחתי כי ..
מי אמר שסלחתי? למדתי התאכזבתי מ...
עצמי ומשיינינג כי...
ציפיתי ליותר בכיתי מעצב/אושר כי..
הרגשתי חרא. שלושה ימים ברצף. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
אנערף מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
באמת שלא היו הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא הרגשתי טוב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
לסיים ת'מסלול... אבל סיימתי בחוסר רצון הסרט הכי טוב שראיתי..
אין המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
ההופעות בצוללת (בטח שלא התחרות משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
מכנס לבן משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
יערה, מטר נעה ולי מהחווה התודה שלי השבוע היא ל..
בעיקר ליערה מטר נעה ולי פינקתי את עצמי השבוע עם..
כלום מאכל השבוע שהיה הוא..
שניצל דג אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
Not Good Enuogh שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
every step you take אלבום השבוע שהיה..
אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..|התחרות בצח, את ההכנות לתחרות בצח הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
אפסיק לשים זין על מה שהולך בחווה שמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השופטים, שנתנו לי לסיים את המסלול.... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..
שההרגשה החרא הזאת תעבור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..
שיהיה לי את האומץ לעזוב את החווה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
אף אחד. סתם: - תמונה מגניבה
מהתחרות....לפחות תמונות יצאו לי.

amstelveen

New member
באיחורXD

סיכום השבוע: חחחח פליז לא להתייחס לישיבה.... הייתי עסוכה בלא ליפול ולקום ולשבת חחח אפילו שגמלא נוחא כמי כיסא אם כרית!! היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישי!!!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור ממממממששששש טוב וקפצתי אם גמלא!!! פעם ראשונה שלה בכמה שנים והיא הייתה תותח!!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. קיבלתי אישור להתחרות סוףסוף!!!! התעצבתי מעט כי.. התעצבנתי על.. אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחחח אתם לא רוצאים לדאת!!! חחחחחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לכת לבית ספר היום.... הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה ובית משפחת כספי אם עדידאאא!!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ליאור ואוהד על האירוח הנפלא ועדידאאאא!!!!! שתאמה כרפ פעם ראשונא! התודה שלי השבוע היא ל..ליאור ואוהד פינקתי את עצמי השבוע עם..שתי רכיבות על גמלא!!! (לא שזה תלוי ביXD) מאכל השבוע שהיה הוא..פסתא אם כרותונים!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..גמלא
השבוע שבפתח (מראשון):פיפ המליתההההההההה!!!!!!!!!!!!
- משהו שאתם מחכים לו השבוע..לראות את הסייח!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לא לרכב על רדפוינט -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אתם לא מכירים

למעלה