סופ"ששש

ram ram

New member
גם אני..../images/Emo13.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון נראה לי.. כי הייתי בחווה מהבוקר, רכבתי הרבה והיה ממש כיף..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אממ.. שלא הלכתי לבצפר ביום חמישי..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ... שנדלקתי/התאהבתי [זאת מילה חזקה מידי לא?] על מישהו... ודיברתי על זה עם חברה..
התעצבתי מעט כי.. כי זה חרא להידלק/להתאהב בו...
התעצבנתי על.. המורים.!!! מה זה השטויות האלה שהם חתמו הסכם.?! חרא.!!!
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי.!!! שיחזרו לשבות!
התאכזבתי מ... כי... מעצמי, כי הבטחתי לעצמי כל מיני דברים שאני לא מקיימת..
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אממ.. בחווה היה משעשע ביותר לראות את אבי וגלי מדברים הרבה שטויות כמו בימים הטובים..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "שו יאאבו רם רם!!!!" כמה התגעגעתי לזה.!!
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אממ.. לא יודעת חחח...
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום אתמול בבוקר, והאמת שחזרתי לישון..
הסרט הכי טוב שראיתי.. אממ... משו עם גנסטרים בערוץ יס 2... לא יודעת את השם..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לחווה.!!!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אותו, את גלי!, אבי!, סבא+סבתא, זוריק, רונה, עמית [פסח] וההורים..
התודה שלי השבוע היא ל.. ל.... הורים, שאישרו לי לא ללכת לבצפר ביום חמישי..
פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה רכיבות לפני הלימודים... שיחות שעשו לי טוב על הלב..
מאכל השבוע שהיה הוא.. ממ.. פתיתים של אמא.!!! והרבה הרבה בננות.!
|אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אמ... לא יודעת חח... מממ.. "ההנאה שלפני הסבל"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "she wants it"
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "מילה של גבר לא שווה..."
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הגשם שבגללו לא רכבתי ביום שישי...
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהיה בחווה..
ידבר איתו
יתקדם בעבודות של הבצפר
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הירוק בעיניים.!
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יומולדת..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שתתבטל לי השמינית-תשיעית ביום רביעי!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא מישהו שאני באמת יראה..
/
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): כי עשיתי סדר עם התמונות במחשב..
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו

SUFA theOUEEN

New member
יאאאאאאאאאא../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..מממ ראשון,שישבתתתתתת
ראשון-חווסניקיםםםם שישבת-אימון טובב ותחרותת-מקוםם 2
(אפילו שזה שמוניםםםםםםםםםם,שבוע הבא 90!) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..ממ התחרותת הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. גם התעצבתי מעט כי.. הפלהה מעצבנת,פיפה,נגמרה השביתההה ררר התעצבנתי על.. עמיתת החופרתת אבל בסוף סלחתי כי .. לאא פפ התאכזבתי מ... כי...אפאחד לשם שינוויי חח בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק עכשיו אצל דודים הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..מממ כל השבועע מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."שלוםם לרוכבת שלי הרבה זמן לא דיברנו(המחנכת שליי),"יופייי,יופיי","הייתי כל כך מרוכז במה שקרה שאני צוחק ממה שאת אומרתת טחח" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתיי נורמליי פעם ראשונה.(וגם לא משו) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ממממממ לתולדות האומנותת הסרט הכי טוב שראיתי..החופשה חחח 140 דקות.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ממ תחרות,דודיםםםם ובילוו משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..4 טרנינגים חח,ו-ללא זוכרת עוד משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..חוונסיקיםםםםםםםםם,אבאא,חיים,סופקיןן שלי התודה שלי השבוע היא ל..סופייי פינקתי את עצמי השבוע עם..שוקולדד שוויצריייייין מאכל השבוע שהיה הוא..קוסקוס של סבתאאא אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?second שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..ממ מיקס של רוניי חח אלבום השבוע שהיה..ממ גלגל"צ כרגיל משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אביא לך אבנים מהירחח.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום חמישיי בע הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יישן,ולאא השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..סופייי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימונים,תחרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..יילךך טובב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כולםםםםם סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):מהיוםםםםםם (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה הודגש באמצעות מדגישומטיק

SUFA theOUEEN

New member
יאאאאאאאאאא../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..מממ ראשון,שישבתתתתתת
ראשון-חווסניקיםםםם שישבת-אימון טובב ותחרותת-מקוםם 2
(אפילו שזה שמוניםםםםםםםםםם,שבוע הבא 90!) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..ממ התחרותת הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. גם התעצבתי מעט כי.. הפלהה מעצבנת,פיפה,נגמרה השביתההה ררר התעצבנתי על.. עמיתת החופרתת אבל בסוף סלחתי כי .. לאא פפ התאכזבתי מ... כי...אפאחד לשם שינוויי חח בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק עכשיו אצל דודים הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..מממ כל השבועע מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."שלוםם לרוכבת שלי הרבה זמן לא דיברנו(המחנכת שליי),"יופייי,יופיי","הייתי כל כך מרוכז במה שקרה שאני צוחק ממה שאת אומרתת טחח" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתיי נורמליי פעם ראשונה.(וגם לא משו) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ממממממ לתולדות האומנותת הסרט הכי טוב שראיתי..החופשה חחח 140 דקות.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ממ תחרות,דודיםםםם ובילוו משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..4 טרנינגים חח,ו-ללא זוכרת עוד משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..חוונסיקיםםםםםםםםם,אבאא,חיים,סופקיןן שלי התודה שלי השבוע היא ל..סופייי פינקתי את עצמי השבוע עם..שוקולדד שוויצריייייין מאכל השבוע שהיה הוא..קוסקוס של סבתאאא אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?second שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..ממ מיקס של רוניי חח אלבום השבוע שהיה..ממ גלגל"צ כרגיל משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אביא לך אבנים מהירחח.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום חמישיי בע הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יישן,ולאא השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..סופייי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימונים,תחרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..יילךך טובב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כולםםםםם סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):מהיוםםםםםם (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה הודגש באמצעות מדגישומטיק

sAp14

New member
אאא,דיברתי איתך רצת אחרי המקצה../images/Emo3.gif

הייתי על סוס לבן...

SUFA theOUEEN

New member
../images/Emo23.gifותזהריי לךך..

להתבאס עוד פעםם..הייתי מעולהה,זה שהוא הייה שובב לא אשמתך!

segev 007

New member
אחחחחח איזה שבוע../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל השבוע אבל במיוחד שני יום הודלת לי
ואימון מעולה!! היום (יום שבת) תחרות מעולה מקום שני יאייייי מזה נהנתי!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..תחרות מעולה ,ראשון אצל סלמה אחח איזו מסיבה ,שני ימון מעולה ועוד מסיבונת כפית!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. תחרות ויום הולדת! התעצבתי מעט כי.. כניראה שלא הייתי יוצא שובע הבא... התעצבנתי על.. התעצבני בכללי... אבל בסוף סלחתי כי .. ראיתי שאני כן יצא
התאכזבתי מ... כי...אף אחד<< בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..בתחרות חחחחח איזה הורים גנובים יש לנו
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..בתחרות כל מיני מילים..... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי שבוע טוב הספקתי מלא והייתי בתחרות כמו שרציתי! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לכל השובע הזה! הסרט הכי טוב שראיתי..''רמבו 3'' חצי ממנו עם זה נחשב..... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה ,תחרות ,סלמה ,מסעדה היום (בשבת) משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מלא אוכל בתחורות חיחיחי... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..כולםםםםםםם
התודה שלי השבוע היא ל..זוהר!!!! פינקתי את עצמי השבוע עם..מסעדה היום (שבת) מאכל השבוע שהיה הוא..אוכל סיני
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?''מפוצץ בלחץ''' שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אויי נוו השיר שלי ושל קפלן אבל שכחתי איתך קוראים לו חיחיחיח.... אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אף יום...... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ינוח טוב
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..זוהר ,חיים השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימון ,תחרות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..
-האדם שאתם משתוקקיםץץיש יש לא חסר

lereran

New member
הוהו מקום שני!!! יפהץץץ

היה לך מדהים ויש לי תמונות שלך

למעלה