סופ"ששש

SILVER LADY

New member
סופ"ששש../images/Emo9.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן למנהלת שלנו(מורן) שמשקיעה בפורום והופכת אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SapirElias

New member
מה זה מולר גאד דמט?!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..רביעי, כי חווה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מממ לאדעת. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כנ"ל D: התעצבתי מעט כי.. נזזכרתי בלאקי.. קוקו.. עוד לאקי.. תולי...
התעצבנתי על.. אממממממ רועיי D: אבל בסוף סלחתי כי .. כי הוא דפוק [ = התאכזבתי מ... כי... חח אין מה להתאכזב מרועיXD אבל אפשר להגיד? חחחחח בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "אתה יודע, קורל ממש מעניינת אותי"
"הוא ממש בן זונה הא? " חחחחח חברה שלי היום דחפה אותי על ארון חשמל בבצפר והיה רעש של חשמל חחחחחחחחחחחחחח התפוצצנו מצחוק ואפחד לא הבין למה
חיחי, המתיחה שלי ושל שי על רועי[: מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. כלמייניי [ : הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. חיחי שיעור נחמד מאוד.. ביטחון חוזר אליי
[יותר מידי
] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ררר הצ'סטר הזה אחרי חמש דקות כמעט התעלפתי חחחח הסרט הכי טוב שראיתי..אממממ לאדעת. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה[ : משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ממממ שומדבר. ואפילו הרווחתי 100 שקל חחחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. חווה.. התודה שלי השבוע היא ל..מממממ לאדעת. פינקתי את עצמי השבוע עם.. כנ"לD: מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצה של אמא P; אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא יודעתת שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. ממ אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. חיחי לאדעת. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..חווה.. תחרות.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אממממ השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעוור! סופסוף תמונות! : ] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. תמונות טובות P: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לאדעתת.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):זאת לא אני עליו.. צ'סטר השובי דובי

2STRIPE

New member
How did we go wrong?

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ראשון = חופש יום אימון סנובים אצלנו =], שני - סיימנו מוקדם, לעיר עם אמא חח, שלישי - סיימנו מוקדם, חמישי - שיעור עם המושלמת לראות את צ'וצ'י שלי והנסיכה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לסיים מוקדם מבצפר.., חווה.. שאמרתי לה הכל.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחות למיניהן עם צ'וצ'ו התעצבתי מעט כי.. ממש לא מעט.. התעצבנתי על.. עצמי, אנשים שחשבתי עליהם דברים שגיליתי שהם טעות אחת גדולה.. ועל עצמי כמובן הכי חשוב אבל בסוף סלחתי כי .. הם זונות ואני צבועה בדיוק כמו כולם.. התאכזבתי מ... כי... מהם.. בכיתי מעצב/אושר כי.. שיחות עם צ'וצ'ו.. רק המחשבה על זה.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום ראשון בהחלט
יום שני משעשע ביותר XD שיעור אחזרות ואנגלית משעשים ביותר
צ'וצ'ו
שיחות ועידה למיניהן כמובן חח =] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. כל מיני מצ'וצ'ו
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא הרגשתי טוב עם זה אבל אני שמחה שאמרתי לה את הכל.., הלך טוב היום =] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להוציא עליה את כל זה.. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא זוכרת המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה, עיר, שוק
ומחר אצל צ'וצ'ו
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא גרם למינוס אבל נעליים חח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..צ'וצ'ו, מאיוש, סלמה, קפלן, כאפות, נסיכהההה, גלצ'י ועוד כמה לא זוכרת התודה שלי השבוע היא ל.. צ'וצ'ו ולנסיכהה
כפרוש כמובן
פינקתי את עצמי השבוע עם.. אמממ כלום D: מאכל השבוע שהיה הוא.. נירא מה יחכה לנו מחר אצל צ'וצ'ו
אה וסלמי בפיתה בדרך לאוטובוס אחרי השוק עם אמא
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?Somebody's Me שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Somebody's Me
אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. You will always be in my life even if I'm not in your life cause you're in my memory you when you remember me הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אחח מחשבות למיניהן כמובן הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יפסיק לחשוב על זה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. צ'וצ'ו, נסיכהה, מי שכתוב למעלה =] כמובן כפרוש
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מחר אצל צ'ו'צו חח אממ תחרות =] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שילך טוב.. שיחות עם אנשים למיניהם.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מי שכתוב למעלה =] יש לי כמה מקלות אוזניים לדחוף לאנשים!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): התמונה הכי יפה מהיום אימון חיחי (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו הודגש באמצעות מדגישומטיק

gili600

New member
מתה עלייך! ../images/Emo23.gif

יש לי תמונה מעניינת שלך מהשיחת וידאו אבל אני א אהיה זונה
נעלי מתמטיקה שליטע!

2STRIPE

New member
../images/Emo6.gif

חח תיזהרי
אם את תיהיה זונה את תקבלי על זה ביגור
ולא את לא תקבלי כסף
אכן נעלי מתמטיקה שליטע
נירא לי שהן עזרו היום
אה ואני מוסיפה שהשיחת וידיאו במסן עם כאפות הייתה משעשעת ביותר
מעניין ביותר מה קורה כששמים 2 כפאות במסן עם מצמלמת אינטרנט כשאת מהן לא רואה אייקוניםXDD

gili600

New member
ממ..

יש לי תמונה מעניינת של כאפות כלשהי עושה אייקון משופם
את חייבת לי פחית

גולע

New member
אתן כאלה יאפות../images/Emo99.gif!

שייהיה לך בהצלחה בשבתP: לא נראלי יצא לי לדבר איתך:/

עונה

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. ראשון ורביעי כי.. בראשון הייתה לי את הרכיבה הכיפית שהייתה לי בחצי שנה האחרונה! וביום רביעי את השיעור הכי כיפי שהיה לי בחצי שנה האחרונה! וגם בשישי היה כיף עם חברות... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הרכיבה ביום ראשון.. לגמרי לבד
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא משהו מיוחד התעצבתי מעט כי.. סוסים גדולים וטרוט ישיבה לא הולכים ביחד
התעצבנתי על.. מלאמלא אנשים קרציות שאוהבים לצעוק אבל בסוף סלחתי כי .. -- התאכזבתי מ... חברות כי... הן פתאום נהיו לא נחמדות. בכיתי מעצב/אושר כי.. -- הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שישי בערב
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אותם קליינטים XD הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי טוב. פשוט טוב. מזמן לא רכבתי ככה... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות מבחן בתנ"ך... הסרט הכי טוב שראיתי.. ג'ונו המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא משהו מיוחד.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. חווה
התודה שלי השבוע היא ל.. מדריכתי היקרה, שסבלנותה ראויה לסגידה. פינקתי את עצמי השבוע עם.. חופש מב"ס
מסעדה וכו' וכו'... מאכל השבוע שהיה הוא.. אנרג'י? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? פיינלי שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. כביש מהיר/מוניקה סקס אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "את דומה לכלב, נובחת בלי סיבה לא רוצה להרגע גם לא לרגע..." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. יום חמישי בערב! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב. אבל לצערי אני אכין עבודה בביולוגיה במקום... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כל הסוסים בחווה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אחים שלי

lions queen

New member
../images/Emo118.gifיאללה שיהיה.. בא לי

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי כי היה אימון והיום כי עברתי את הפוליגרף המסריח הזה =]] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יומיים חופש הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. עברתי את הבדיקה :] התעצבתי מעט כי.. כל החבר'ה שלי מהבסיס הקודם משתחררים ונשארים רק אנשים לא מוכרים התעצבנתי על.. המירס שלא מפסיק לצלצל ומתפוצץ לי הראש אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... אפאחד נראה לי בכיתי מעצב/אושר כי.. סתם שטות הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חיילים צעירים מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אמרתי לו שאת בין התותחיות מזה הרבה שנים שהיו פה" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סה"כ בגדול הכל זורם לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לצאת היום, ותכלס אין לי הסרט הכי טוב שראיתי.. לא זוכרתא ת השם, משהו מצחיק.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הביקור היום בקריה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא משהו מיוחד משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. =]] התודה שלי השבוע היא ל.. מיתתת פינקתי את עצמי השבוע עם.. יומיים חופש מאכל השבוע שהיה הוא.. טוסטים בכמויות אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? החופש המיוחל הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את יום שני הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנצל כל רגע השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. :) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיחת חשיפה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעבור בכיף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כולם

shirli0811

New member
איזה כיף לראותך אותכן בחווה ../images/Emo13.gif))

בהלחהה לשתיכן בהמשך אצלנו

למעלה