עונה מוקדם יחסית [[=
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ שני. פשוט כי אנשים טובים 3> הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לעבור את השבועXD הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..האמבולנס בראשון. התעצבתי מעט כי..יום אימון,בית חולים,עצבנות... התעצבנתי על..עצמי. אבל בסוף סלחתי כי .. לא רוצה. התאכזבתי מ... כי...עצמי,יום אימון. בכיתי מעצב/אושר כי.. אממ יום אימון קצת וגם עצבנות מיותרת. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אממ חחח "אדוני סע!! -אדוני השררר" "CAAAAA",כל שיעורי מוזיקה ללא שום ספק ושיעור אנגלית "And ain't i a women????" חחXDDDDDDD ויש עוד כל כךךךךך הרבה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."התגעגעתי *חיבוק ענקענק*", "אני אוהבת אותך"
וכל מיני דברים מאנשים מדהימים
33333> הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לחזור הביתה מתישהו ברביעי XD והלכתי מוקדם יחסית לישון [23:30 חח]. לקחתי את הטלפון של המורה לצ'לו סוף סוף. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ליום אימון. לבית חולים. למבחנים. ללכת למתנ"ס ההוא. לקום בבוקר! הסרט הכי טוב שראיתי..אממ "מת לצחוק"? המקום הכי טוב שאליו יצאתי..בצפר D: משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אממ אוכל
? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורןןןןןן
. אלישבע וכל אלה
טלקקק המהממת,דאאאאני וכל משפחתי המאושרת מאוד XD, אילתוש
,לילו
יעלו,נועם,מוריההה וכל הבנות מהחווה....
התודה שלי השבוע היא ל..אממ טלק ודאאאני. פינקתי את עצמי השבוע עם..כלוםP: מאכל השבוע שהיה הוא..אמממממ פיצה D: אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..היה הרבה. The cranberries - linger, Lacuna Coil- Heaven's a lie, Evanescence- Anything for you, Within Temptation- Frozen, Within Temptation- The Cross, Leaves' Eyes - The Thorn, Lacuna Coil- Our Truth, Charmed - Theme Song, Avril- Innocence, Creed- Higher, Useless ID- It's Alright, Epica - Quietus, Epica- Cry for the moon, Evanescece- Going Under, Oasis - Little By Little ובעצם עוד הרבה הרבה מאוד
חחחח.... אלבום השבוע שהיה..אמממ נראלי Origin. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..Fly.....Forget about the reasons why you can't in life....And start to try ,Cause it's your time,Time to fly...
In a moment, everthing can change . הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום אימון. מבחנים. התעצבנויות/ריבים. בית חולים. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהנה..? השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורן. שבתוש אהובתייייי
טללק. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ליודעת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..מבחן סבבה במתמטיקה
? שיעור קפיצות טוב שבוע הבא. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כולםםםםםםםם
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): איכות של פלאפון עם המהממת