סופ"ששש

lions queen

New member
../images/Emo118.gifטנקססס.. לא היית היום!

באתי עם אחותי לרכב! היה כיף, יש לך מסנ?

shirli0811

New member
לא יש לי איסיקיו ../images/Emo122.gif

יש לי תוכנה של מסנג'ר ואין לי מושג איפה ואיך פותחים שם משתמש, אם תעזרי לי בזה יהיה לי מסנ
תשלחי לי מסר על זה

shirli0811

New member
ולא הסתדר לי לבוא היום..

מסתבר שאני לא אהיה בחווה עד יום רביעי הבא

snoeyka101

New member
מה הייתי עושה בלעדייכם...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום, לא יודעת. יום שלישי אולי...אבל לא היה משהו של שבוע. וראשון כי קפלן באה:] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..כל מניי שיחות עם צ'וצ'י, אוהבת אותה כ"כ:] וכמובן קפלןןן באההה:] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת... התעצבתי מעט כי.. אוף בחיים זהלא היה ככה התעצבנתי על.. עצמי אבל בסוף סלחתי כי .. ממש לא התאכזבתי מ... כי...עצמי. בכיתי מעצב/אושר כי.. התייאשתי ראבק כ"כ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יואוו אבא והבננות חח. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא יודעת:] אני אוהבת את היפות שלי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קמתי והמשכתי?=\ לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... אוף לא יודעת. הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לא יודעת, אולי חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..כל הבננות התודה שלי השבוע היא ל..סלמה וצ'וצ'י ואבאאא פינקתי את עצמי השבוע עם..כלום מאכל השבוע שהיה הוא..אוכל של מאמא:] אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הרכיבה היום כ"כככ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אצא מהדיכי ודחוף... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אבא. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לאיודעת, שבוע נחמד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיהיה טוב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ממ. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלת שלנו(מורן) שמשקיעה בפורום והופכת אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

2STRIPE

New member
../images/Emo23.gif

צ'וצ'י שלי אני חולה עליךך
לא תביני כמהה
ואני צריכה לדבר איתך זה לא לפה

SILVER LADY

New member
צאי מהדיכי ומהר!!! כדאי לך שאני אראה אותך עם

חיוך ולא בבכי!! אוהבת אותך הכי בעולם!!!!!

SUFA theOUEEN

New member
שיחת חפרותתתת מעודדת ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gifמתה עליךךך

belledejour

New member
היה פשוט אדיר../images/Emo6.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. רביעי כי.. יום פשוט מצחיק עם הלל סיגי נגי ותמנע, כמה שיחות עם אנשים אחרים בלילה... טיול מעולה =] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לצאת לטיול, שיחות למיניהן. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. דברים שמישו אמר. התעצבתי מעט כי.. התזמון לא היה הכי טוב בעולם. התעצבנתי על.. אמא. ועליו, הוא פשוט מגעיל אותי. אבל בסוף סלחתי כי .. מה אני אעשה אמשיך לכעוס על אמא? ולו סלחתי כי זה מירג', נו מה. התאכזבתי מ... מישו כי... יש דברים שאמורים להבין לבד. בכיתי מעצב/אושר כי.. אלרגיהה, היה לי קוצר נשימה... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. להשתכר עם נואי בראשוןן, הטיול השנתי
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. שתמיד אותי, ועוד כל מיני ממנו. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אמ לוידעת, הייתי אופטימית בטיול למרות שכולם התלוננו
נגמלתי מלהחזיר בכאפות
דברים שכמה אנשים אמרו. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... טיול הזה, באמת שהייתי ממש קרובה לחזרה הביתה לפני שיצאנו בכלל. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי בסוף. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מלחה, בבית... טיול שנתייייייי =]]] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. חבילה יותר גדולה לסמסים! וחשבון באופן כללי כל השיחות אתמול לחבר שלי מסתבר חחחחחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמיר, ירמי, תןתן, סיגי, הדסווווווו
התודה שלי השבוע היא ל.. לגמרי כנ"ל. פינקתי את עצמי השבוע עם.. גלידה בסוף המסלול
מאכל השבוע שהיה הוא.. חחחחחחח שפיך בצבעים
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אין לי מושג. משו מצחיק שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. ניו יורק רפיח. אלבום השבוע שהיה.. Simple Plan. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
I just don't want to miss you tonight... And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. מזג אוויר קר בלילה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לוידעת. מזה לא בא לי תחרות. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. נואייי אמיר ירמי הדסו סיגי תןתןןןן
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מערכותתתתת
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. כל מיני שיחות =] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל האנשים הנ"ל. ובלבל, לא חשוב שהיא לא אדם
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

PinkPony

New member
" את עושה לי טוב בלב אותך אני אוהבב :]] "

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אמ שני הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כל מיני שיחות... התעצבתי מעט כי.. =[ התעצבנתי על.. ואו כל כך הרבההה אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... הרבה אנשים... בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחח אמ " טוב שבאת דקה מאוחר יותר ולא דקה לפני " XDD בהחלט זה... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.." אם יכולתי לתת לך רק דבר אחד, הייתי מבקשת בשבילך את היכולת לראות את עצמך כמו שאחרים רואים אותך, אז אולי תגלי איזה בנאדם אמיתי ומיוחד את..." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לחווה ולקניון D: משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ממ..כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הרבה. התודה שלי השבוע היא ל.. זוהרקה..ועוד כמה.. פינקתי את עצמי השבוע עם.. הסתפרתי והורדתי תגשר...חח מאכל השבוע שהיה הוא..ממ פיצה ?! D= אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. שבועתת הנצח!! אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."אני בך התאהבתי וכל חיי אותך ביקשתי וחלמתי אני איתך רציתי לבנות עולם מלא באושר מלא באושר את גן העדן המושלם עבורי נקשרנו ונשבענו אמוניים :]" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהיה מאושרת ?! :// ושילך טוב.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. זוהר
ועוד כמה... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. תחרות.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. יהיה טוב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..

PinkHorse

New member
חחח מצטערת אבל באמת טוב שהיא נכנסה דקה מאוחר

יותרP= אחרת לא היה נעים. .

SUFA theOUEEN

New member
יאאאאא תתחדשי יפהה../images/Emo23.gif../images/Emo25.gifנראה אותך מחר../images/Emo3.gif

עונה מוקדם יחסית [[=

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ שני. פשוט כי אנשים טובים 3> הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לעבור את השבועXD הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..האמבולנס בראשון. התעצבתי מעט כי..יום אימון,בית חולים,עצבנות... התעצבנתי על..עצמי. אבל בסוף סלחתי כי .. לא רוצה. התאכזבתי מ... כי...עצמי,יום אימון. בכיתי מעצב/אושר כי.. אממ יום אימון קצת וגם עצבנות מיותרת. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אממ חחח "אדוני סע!! -אדוני השררר" "CAAAAA",כל שיעורי מוזיקה ללא שום ספק ושיעור אנגלית "And ain't i a women????" חחXDDDDDDD ויש עוד כל כךךךךך הרבה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."התגעגעתי *חיבוק ענקענק*", "אני אוהבת אותך"
וכל מיני דברים מאנשים מדהימים
33333> הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לחזור הביתה מתישהו ברביעי XD והלכתי מוקדם יחסית לישון [23:30 חח]. לקחתי את הטלפון של המורה לצ'לו סוף סוף. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ליום אימון. לבית חולים. למבחנים. ללכת למתנ"ס ההוא. לקום בבוקר! הסרט הכי טוב שראיתי..אממ "מת לצחוק"? המקום הכי טוב שאליו יצאתי..בצפר D: משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אממ אוכל
? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורןןןןןן
. אלישבע וכל אלה
טלקקק המהממת,דאאאאני וכל משפחתי המאושרת מאוד XD, אילתוש
,לילו
יעלו,נועם,מוריההה וכל הבנות מהחווה....
התודה שלי השבוע היא ל..אממ טלק ודאאאני. פינקתי את עצמי השבוע עם..כלוםP: מאכל השבוע שהיה הוא..אמממממ פיצה D: אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..היה הרבה. The cranberries - linger, Lacuna Coil- Heaven's a lie, Evanescence- Anything for you, Within Temptation- Frozen, Within Temptation- The Cross, Leaves' Eyes - The Thorn, Lacuna Coil- Our Truth, Charmed - Theme Song, Avril- Innocence, Creed- Higher, Useless ID- It's Alright, Epica - Quietus, Epica- Cry for the moon, Evanescece- Going Under, Oasis - Little By Little ובעצם עוד הרבה הרבה מאוד
חחחח.... אלבום השבוע שהיה..אמממ נראלי Origin. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..Fly.....Forget about the reasons why you can't in life....And start to try ,Cause it's your time,Time to fly... In a moment, everthing can change . הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום אימון. מבחנים. התעצבנויות/ריבים. בית חולים. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהנה..? השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורן. שבתוש אהובתייייי
טללק. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ליודעת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..מבחן סבבה במתמטיקה
? שיעור קפיצות טוב שבוע הבא. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כולםםםםםםםם
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): איכות של פלאפון עם המהממת

למעלה