סופ"ששש

SILVER LADY

New member
סופ"ששש ../images/Emo9.gif

הדגש|סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

karambula57

New member
../images/Emo46.gif+../images/Emo6.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ.. שני כי היה שיעור פצצה. ורביעי כי טיילתי היה כיף. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אמממ... שראית עוד 5פעמים
מולן רןז'
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ? התעצבתי מעט כי.. דני
התעצבנתי על.. דני אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי, אני פאקינג הולכת לצעוק עליו. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. מהסרט מולן רוז' XD הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחחח אצל איילת
ושרקדנו אתמול באמצע הרחוב כמו מפגרות XD וקמה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. ---- הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ? לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... את האפשרות, להתעצבן ככה
ובגלל זה עוד לא להגיע לחווה OO" זה בחיים לא קרה מקודם. הסרט הכי טוב שראיתי..
מולן רוז' המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. עם החברות בישוב
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אממ..... מגפיים מעור, אבל בשבוע הבא. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. החברות. התודה שלי השבוע היא ל.. קמה
פינקתי את עצמי השבוע עם.. מאכל השבוע שהיה הוא.. סופגניות מרוקאיות
(ספינג') אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. the show must go on-queen
אלבום השבוע שהיה.. QUEEN
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. i wantw to break free הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. היום
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ללכת לחווה... אבל זה לא קרה בגלל המנהל הזה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. קמה ואיילת
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אמממ.. הרכיבות. בעיקר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מאיה.
וקמה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אמממ.. קורה. (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה הודגש באמצעות מדגישומטיק

netapet2

New member
לא רק לויקי מותר ../images/Emo3.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום, אומנם כאבה לי הבטן, אבל הרכיבה הייתה טובה- ואחרי זה היה כל כך מצחיק. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אמממ השיעור בשלישי, כמובן! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ לא יודעת התעצבתי מעט כי.. מעט? XD התעצבנתי על.. הרבה אבל בסוף סלחתי כי .. כי הם אנשים טובים. התאכזבתי מ... כי... עצמי, ונעזוב את זה בכיתי מעצב/אושר כי.. היום, מאושר, או לפחות מצחוק XDDD הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היום, כ"כ. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "החשש העיוור", "תאמרי לאחותך שאת יותר מוכשרת ממנה" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי הצלחתי לסיים את השיעור בשלישי כל כ"כ בכיף. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבוד היום. הסרט הכי טוב שראיתי.. מכושפת [שבוע שעבר] המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אוכלX?D משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. המדריהכ שלי, אופיר, ואחותי התודה שלי השבוע היא ל.. להרבה אנשים פינקתי את עצמי השבוע עם.. סופגנייה XD מאכל השבוע שהיה הוא.. סופגנייה XDD אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? סופגניה XD שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אין אלבום השבוע שהיה.. אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אין הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. חלק גדול דווקא הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח, מה שלא יקרה, שוב.0 השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אופיר השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אממ... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אופיר. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

SapirElias

New member
ניניניני../images/Emo3.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..ממ לא יודעת.. אולי שהתהילה והכבוד לרכב על טופז פעם ראשונה אחררי כל כך הרבה זמן שלי?
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. רכבתי על טופז.. הוא חוזר לעבוד.. אחרי בערך 4 חודשים שלא רכבו עליו!!
התעצבתי מעט כי.. המממ לא זוכרת, אבל היה מתישו השבוע
התעצבנתי על.. גשם.. אררררר אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...מממ.. בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום רביעי היה יום מצחיק
וכיפי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."היום חבצלת[כלבה] לא מקבלת עוגה השוטרת פה"
, השוטרת זאת אני
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. בסופו של דבר הצלחתי לאכף את טופז
למרות שהוא פחד מוות מהשמיכה החדשה
וכייי שרדתי כלמיני דברים.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... מממ.. הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי D: המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווהה קניון
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מתנה לקרן, והווו בהחלט היה שווה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..חווהוהוהוהוה התודה שלי השבוע היא ל..מממ.. פינקתי את עצמי השבוע עם..כלמיני חהחה מאכל השבוע שהיה הוא..היום בספגטים כל מה שאכלתי, ועוגה בחווה
שתמרי עשתהה
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..לא הייתי מוחקת =P רק את הריב עם קורל >< הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ירכב על ים!! כ"כ באלי
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..פפ כל האנשים בחווה = ] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..חווה [= - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעור טוב
יום בחווה עם כל הבנות >< -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ממ הרבה [: סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) הודגש באמצעות מדגישומטיק

MaYa505

New member
טוב להם תגידי שזאת כלבה../images/Emo11.gif

רק מאיה לא צריכה לדעת שלא החזקת מישהי כדי שלא תאכל עוגה ונאבקת איתה אפילו שהיא עשתה פרצופים מסכנים
חחחחחחחחחחחחחחחחח

SapirElias

New member
חחח נו מה אני יעשה , שכחתי שאת לא אדם רגיל../images/Emo3.gif

ובווום גדול פיצוף

ביקרתי את מושי שלי!../images/Emo99.gif../images/Emo107.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום, ביקרתי את אלפרד.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אלפרד.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הוא זיהה אותי.
התעצבתי מעט כי.. הרס"ר.
התעצבנתי על.. הרס"ר. אבל בסוף סלחתי כי .. 8-| התאכזבתי מ... כי... נעה, כי היא לא באה לחווה ורציתי לפגוש אותה.
לא נורא, פעם אחרת.
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי.
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אלפרד? (ראו תמונה מצורפת)
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "קומי, נוסעים לראות את אלפרד".
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. --- לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות תורנות מטבח שלא הייתי צריכה לעשות.
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חוות אמיר.
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום?... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אלפרד (אמדאוס). התודה שלי השבוע היא ל.. דודה שלי, שהסיעה אותי לחווה, ולחבר'ה מחוות אמיר, היה נחמד להכיר אתכם.
ולמוריה, שצילמה אותי עם אלפרד. פינקתי את עצמי השבוע עם.. סופגניה עם ריבת חלב.
מאכל השבוע שהיה הוא.. כנ"ל. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?--- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..--- אלבום השבוע שהיה..--- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..--- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. תורנות מטבח. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב, אבל זה לא יקרה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מושלמי.
והמשפחה והחברות. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיגיע יום שישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לא יירד גשם ביום שישי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אנשים מהחווה (בכ"ש כמובן
), החברות מהבסיס. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):
חמודדדד.

2STRIPE

New member
חח כן לא שמנו ../images/Emo23.gif לזה../images/Emo3.gif

מי שאיכף אותו <ובמקרה הוא גם מי שרכב עליו מאוחר יותר> כנראה לא שם לב
או שזה פשוט מהחוסר מגנים בחווה

היום בבוקר../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

ולגבי המגנים - לא מצאו זוג (לכל זוג היה אחד קרוע או משהו), כל הזוגות שנשארו שלמים כבר היו על איזשהו סוס, אז אילתרו משהו.
חתיךךךך.

2STRIPE

New member
כמה אוכל יש בבית../images/Emo122.gif

ואחים שלי בחו"ל
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישי חמישי שישי
ואני מקווה שגם מחר
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..רכיבות על טוסטוס.. השיעור בהחלט
ולדבר עם אחותי בטלפון
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיחה עם אחותי
התעצבתי מעט כי.. אני שונאת שטוסטוס עושה דווקא
התעצבנתי על.. טוסטוס אבל קצת
אבל בסוף סלחתי כי .. זאת טוסטוס איך אפשר שלא לסלוח
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי.. אחרי השיחה עם אחותי וכשאח שלי טס בראשון
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..מלא דברים
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אני לא זוכרת כלום
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי טוסטוס הייתה מדהימה וממש הלך לי בשיעור
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב אתמול
הסרט הכי טוב שראיתי..נמנמ.. "פנטום האופרה" "מולאן רוז'" שכחתי איך קוראים לסרט
ומשהו לגמור... סרט חמוד חיחי משהו ג'ון טאקר... סרט נחמד
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה בית ואממ... הבית של ההורים של גיסתי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..כמעט כולם
התודה שלי השבוע היא ל..כמעט כולם
פינקתי את עצמי השבוע עם..
נמנמ מה עוד..
מאכל השבוע שהיה הוא..ממולאים של אמא חיחי עוד מעט אוכלים אבל לפי הריח זה הולך להיות טוב
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"השבוע שמארק עזב+השיחה עם מעיין"
אחים שלי למי שלא הבין
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.... אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אני לא יגיד את זה בפומבי אבל אני לא מצליחה להתחבר למסן אז אני לא יכולה להגיד את זה למי שאחראי לזה
אהמ אהמ |רובה|2שמח הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יעשה שיעורים פףףףףף השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..טוסטוס
השבוע שבפתח (מראשון):
משהו שאתם מחכים לו השבוע..
שיעור דרסאז' טוב..(?)
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..
הרבה רכיבות ושהשביתה תימשך
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
לא יודעת
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):מהרכיבה אתמול
<כן אני יודעת מה לא טוב פה ברכיבה
> (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה