סופש סביר לכולנו !!!

מישה,

לא הבנתי למה אתה לא יכול להיות מסז´יסט? מה הקשר בין משקל גוף ויכולת מקצועית?

taz512

New member
הבנת הנקרא

הוא אומר שבגלל שהוא לא נראה כמו אליל יווני (כמוני למשל
) אז הוא לא יכול להיות מסאזיסט. מה שלדעתי אומר בולשיט מוחלט, כי ידיים טובות זה ידיים טובות, בלי קשר למראה חצוני. טאז, השד והמראה

Michelin

New member
מדרישות המקצוע

זה עינין של אחווה מקצועית. לא נותנים להיות באיגוד לולא תהיה בעל מראה מחוטב שלא יבייש פסלי רנסנס איטלקים. או לכל פחות להראות כמו דובי גל. העינין הוא לא זה, לאמיתו של דבר. ונכון אמר טאז שידיים טובות הן ידיים טובות. וידיו של מישה שמרגישות זרות ומנוכרות בין צינורות כיורים, קרבורטורים למיניהן, או אפילו בין פלאייר ופטיש, מחכות ליישם את העדנה שלהן ביעוד אילהי. ובמסגרת פינת השחצנות השבועית (טאז, עברת את המכסה המורשת, הנושא יטופל בעתיד המאוד קרוב), מישה ירשה לעצמו לומר כי, ובכן, ידיו הסבו עונג לגביהן ורגליהן של כמה נשים (כמו גם כתפיהם וגביהם של כמה גברים, רגלי גברים לאומת זאת, זהו עינין שמצריך את אותן ידיי שרברב/טכנאי רכב שנפצרו ממישה. הסיבה למה לא אינה תמונה במראהו העגלגל והחמים של מישה, אלא יותר בסוגית, האם זה משתלם. האם זה משתלם? מחיר הקורס הינו די יקר (כ900 דולאר) ואם נהיה כנים (על אף הסלידה של מישה מהכנות) אין מישה מתכנן להיות מסאג´יסט (אז איך סוכם שמאייתים את זה?) מדובר בהאשרה כללית, שאולי לעיתים יעשה בה שימוש למתרות ממון מזדמן. לרוב מישה ישתמש ביכולתו המקצועית (אם תהיה) להסבת אושר לסובביו, ולהקל על מכאובי גבם. וגם כמשחק מקדים, במקרים ספיציפים שיואשרו מראש ע"י ועדות פדגוגיות לנושאי תעבורה, כך שאין מה לדאוג. ופינת סיכום ההודעה בשורה בודדה: האם מן הראוי שמישה יאשיר את עצמו בידע הנ"ל, למורת המחיר המאיים? את התשובות יש לשלוח על גבי גלויות עם נופים (בבקשה, נופים בלבד. גלויות עם איורים או דמויות, אנוש או חיות, לא יתקבלו) לת.ד.88888. ובפינת המודעות העצמית: חיבתו הבלתי מוסברת של מישה לסוגריים. פרט הסבר והבא דוגמאות, מן הכתוב ומן הממוסגר. פסוקו של מישה: לכובע שלי שלוש פינות, להודעה שלושים ושבע.

taz512

New member
עברתי את המכסה?

ואני הייתי בטוח שיש לי לפחות עוד איזה הודעה שתיים להיות בהם שחצן. או שההתקף שחצנות בא אחרי שראית טופ גאן ושם הקצין אמר שהוא אוהב טייסים שחצנים, וזה ידוע שטאז תמיד רצה להיות טייס אבל בגלל סיבות רבות (עיוורון צבעים) זה נבצר ממנו. אז לפחות טאז יהיה שחצן כמו טייס קרבי
וואי איך אני אוהב לדבר על עצמי בגוף שלישי, זה כזה כיף. טאז, השד והשחצנות

shellyland

New member
ראית טופ גאן אתמול בערוץ עשר?

רק על זה מגיע לך להיות שחצן עוד איזה 12-13 הודעות. חוצמזה שריאליזם לא עובר בתור שחצנות. הוא פשוט הכרה במציאות. נכון סרט פולחן (בסר לך שתגיד שלא)?

taz512

New member
בהחלט סרט פולחן

שראיתי כבר לפחות בלי להגזים יותר מעשר פעמים. ולהוכחה יש לי גם את כל הפסקול של הסרט. ושלי את צודקת, אני לא שחצן אני ריאליסטי
זה נשמע הרבה יותר טוב. טאז, השד והראליות

zimes

New member
הרשו לי לנסח את השאלה מחדש:

האם להוציא 900$ טבין ותקלין על העשרה? אם הכסף בנמצא, ואם העשרה מסוג זה נמצאת במקום מתאים בסדר העדיפויות - אז בטח! אפשר להבין למה מישה מתלבט? מה האלטרנטיבות (לבילוי הזמן ולשימוש בכסף)?

shellyland

New member
מישה, מאיפה השטויות האלה?

כבר עברתי הרבה מסז´יסטים בחיי, ובודדים מהם היו משהו שאפילו מתקרב להראות כמו אל נורבגי או פסל שיש יווני. רובם היו יותר קרובים למראה הדובי גל או טוביה צפיר, או איזו הכלאה משונה של שניהם. אבל אם הידיים טובות, אז מה זה משנה? אם אתה חושב שיש לך ידיים טובות, רצון להעניק מכישורייך לאנשים אחרים וסבלנות מתאימה (כיזה הכרחי במקצוע כזה) - אז יאללה. לך על זה! אבל כמו שצימעס אמרה: רק אם יש לך את הסכום המתאים נח איפשהו וזה לא יכניס אותך לחובות מיותרות.

ואם מישה לא בטוח

שלמישה יש מספיק כסף ו/או מספיק מוטיבציה להתעסק, ולו כעיסוק צדדי, בתחום המסאז´ים, הייתי מציעה למישה לחכות קצת, עד התבשל ההחלטה הסופית, ובינתיים לחפש אולי קורס יותר זול ואף להתעניין אצל מתעסקי המקצוע האם שווה את הכסף והאם ההכנסה שווה את ההשקעה הראשונית.

taz512

New member
אפי אני באמת לא מאמין עליך

מישה כבר אמר, שהוא לא רוצה לעבוד בזה, הוא אמר שהוא רוצה לעבור את הקורס בשביל להביא מרגוע לשרירים של האהובים אליו. ואת שולחת אותו לשאול בעלי מקצוע כמה כסף מרווחים. אפי מיום ליום אני יותר ויותר בטוח שאת קוראת חצי הודעה כל פעם. אם לא הייתי יודע יותר טוב, הייתי חושב שאת עמוסה ואין לך זמן או משהו בסגנון. תכף תכניסי עוד מנהלת איתך. באמת אפי עד לאן נגיע? טאז, השד וההגעה

סליחה, אבל מישה

אמר במפורש, שהמטרה היא גם למטרות ממון מזדמנות. (בלי קשר לכך שגם חבריו ואהובותיו יהנו מזה).

Michelin

New member
אה, ובכן...

ראשית, מישה רוצה להודות לכל אלו שנתנו דעתם בסוגיית המסאג´יסט של מישה. מישה באמצע בדיקות גזבריות של מצב ממונו (המצב בכי רע) והינו מחפש אם יש מעיין. לאחר בדיקת מצב האוברדראפט יעשה שיקלול של עד כמה מעמסה יציב העול החדש. אבל השורה התחתונה היא שמישה מאוד מתרגש מהאפשרות הקלושה שאולי ילמד מסאג´ים. ואם הוא שמח קר מהמחשבה על לילמוד מסאג´ים, אז זה לרוב, בספרו עב הכרס של מישה, סיבה טובה מספיק בשביל להפשיל שרוולים ולשלוח ידייים לעבר גפייהם וגביהם של הקליינטים. כמובן בליווי שמנים ארומטים, אור נרות וניחוחות של קטורת (אם כבר, אז עד הסוף). מישה יחזור עם תשובה סופית חמה מהתנור. ואוליי אפילו יפתח ספר קלינטים לאי אלו אמיצים שיפקירו גופם תחת ידיו. פסוקו של מישה: מאיפה הכסף?

אושר מ

New member
אני מסכימה עם מישה בדבר אחד

אם משהבו משמח אותך, תעשה הכל בשביל להשיג אותו. אפילו אם לא תצליח, תדע שניסית

maayan15

New member
גשם!!!!!

"גשם, גשם משמיים כל היום טיפות המים טיפ טיפ טפ טיפ איפ טפ מחאו כף אל כף!" אני מניחה שאחרי שבוע זוועתי מהרגיל מישהו למעלה החליט לפצות אותי....ואני נכון לרגע זה (שמי ייתן ויימשך עוד הרבה זמן) פשוט מאושרת!

De-Panther

New member
אז מה עשיתי השבוע?? ביקשתי מרוב אלו

שברשימת האייסיקיו שלי(אנשים שהיו פעם באייסיטי) להצביע לי בתור האזרח המצחיק ביותר אז למה אני כותב את זה פה?? כי ביזבזתי על זה את כל הסוף שבוע!! וגם כי זה שאני מתמודד נגדו זה לא אחר מלינקין
וזה קשה!! אני סוף סוף מצליח להתקרב אליו נוספים לו עוד כמה... אני משווה איתו את התוצאת מצביעים והוא שוב פעם עוקף אותי!! אני רוצה את החולצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכמובן את הגביע

למעלה