סופש סביר לכולנו !!!

JoNy007

New member
ותוכניותי הן

ללמוד למבחן בספרות. איזה כייף. מישהו רוצה להתחלף?

maayan15

New member
ולסופשבוע שלי!

אני מתכוונת ללמוד, ללמוד, ללמוד וללמוד עוד קצת... אז ככה, יש לי מבחן במתמטיקה (אגב, עוד דבר שבגללו אני שונאת את הערבים...המצרים לייתר דיוק..) שאני ממש ממש שונאת...ואני ממש גרועה במתמטיקה אז אני צריכה ללמוד.. בנוסף לזה יש לי עוד כמה ימים להגיש עבודה על הספר "בעל זבוב"...עכשיו, אני בניגוד להרבה חברים שחלי דווקא מאוד אוהבת לקרוא..אני ממש ממש אוהבת לקרוא!...אבל הספר הזה פשוט מ-ש-ע-מ-ם!!...אם כל תיאורי הנוף בו אני פשוט לא יכולה להיתרכז בעלילה...ולכן, חוץ מללמוד מתמטיקה אני גם אקרא ספר ממש משעמם...איזה כיף לי!...

d@r121

New member
../images/Emo24.gifאוהבים אותך מיטל

אחחח אני נמלא דמעות כאשר אני נזכר בערגה איך בשנה שעברה אני הייתי צריך להגיש את העבודה ה****** על הספר המבחיל הזה ואפילו במסגרת תאטרון ביה"ס העלנו הצגה בנושא ויש לי עותק מהספר בבית אחחח אלו היו ימים (שנגמרו וטוב שכך...) בכל אופן אין לי אלה לחזק את ידך בקשר לספר הכה מיותר והמשעמם הזה שגם אני בתור חובב ספרים יודע הצלחתי להתגבר על גרישם למינהם אבל על הספר הזה....גורנישט עצתי היא שכל יום תקדישי לזה שעתיים עדיף לפני השינה... אגב הציון בו זכיתי היה טוב מאוד אם את צריכה אני אוכל לעלות את העבודה...

אתם מדברים על "בעל זבוב"???

יצירת המופת של ויליאם גולדינג, שהיא אחת מספרי האיכות הטובים ביותר של המאה העשרים??? על אילו תיאורי נוף אתם מדברים ?!?! אני מניחה, מעיין, שעדיין לא הגעת לחלק המזוויע והמרתק מכל, ולמען כל אלה שלא קראו את הספר המדהים הזה, לא אפרט. כמובן שעל טעם ועל ריח אין מתווכחים, אבל להגיד ש"בעל זבוב" משעמם, זה כמו להגיד שגדעון עזרא הוא מדען בעל שם עולמי.

maayan15

New member
אפי יקירתי...

אני הראשונה שיודה שיש קטעים מדהימים בספר הנ"ל...אני הגעתי לפרק מסויים שעצר את נישמתי וגרם לליבי לדפוק...ואז שוב פעם סיפרו לי שהעלים מעצי הדקל הירוקים-בהירים מטילים צל שהמעלות בינהם הוא 32.35.... ככה שספר זה מבחינת עלילה יכול להיות מדהים..אבל לא ממש מושך לקריאה..ובבקשה אל תספרי כי כבר גיליתי שחזרזיר ימות וזה ממש מעצבן לדעת...אם כבר אני צריכה לקרוא אז לפחות שאני יופתע... ודור...אל תתלוצץ על דברים כאלה!!....ואם היית רציני אני אשמח מאוד והייה חייבת לך את חיי בעבור עבודה מוכנה.....פה או באי מייל ([email protected]) אבל אם צחקת....אני פשוט ימליץ לך להיזהר...

Idan91

New member
*מתאפקת* ../images/Emo187.gif

טוב, די. מספיק התאפקתי בפורום אחר (בשרשור שנמחק..
) מעיין! גוף ראשון עתיד - תחילית א´ תמיד! הפנימי!

maayan15

New member
הופנם...

עידן, העייפות פשוט השתלטה עליי...בדר"כ אני יודעת-גוף ראשון עתיד- תחילית א´ תמיד! לא אעשה כאלה טעויות בעתיד, אני מתנצלת...

Idan91

New member
נסלח, על אף ../images/Emo187.gif

שעייפות היא לא תירוץ לטעות כה קריטית!

yuvalb9

New member
דייייייייייי!!!!!!!!!!!!1

עידן מותק סוכר חמודה שלי משוש חיי את מפחידה אותי!!!!!!!

zimes

New member
מתמטיקה זה כאן.

את מוזמנת להעזר בי. גם להבחן בשבילך זו אפשרות, אחרי שלקחו לי את עגנון ואנטיגונה מספרות.

maayan15

New member
אבל איך זה שהם ייפתרו לי בעיות...

יעזוא לי מחר במבחן המז**** עם המורה המטומטמת שלי....

zimes

New member
האמת? לא בטוח.

בתור בעלת תואר במתמטקה שמתבלבלת בחשבון במכולת, לא הייתי סומכת על מתמטיקאים בכל דבר
איפה הפורום ההוא???

Idan91

New member
מסכימה איתך בקשר ../images/Emo187.gif

ל"בעל זבוב". לא עד כדי כך, יכולתי להתרכז כשקראתי אותו, ספר נחמד, אבל.. תיאורי הנוף באמת מוגזמים. בשביל מה קיבלנו דמיון, אה? ואני הייתי בדרום הרחוק ופגשתי את האחיינים שלי, הילדים הכי מתוקים בעולם!! ולהמשך השבת אני מתכננת לכתוב כמה דברםי לעבודה בתנ"ך, ושאר ש.ב...

JoNy007

New member
המבחן

הוא על אחד מספורי עגנון, ועוד סיפור קצר. שירת ימי הבניים, שירת ביאליק, וגם המחזה אנטיגונה..מי מעוניין? דרך אגב מי שלוקח את מקומי בלימודים, לוקח גם את מקומי במבחן...תודה.

shellyland

New member
אני מוכנה לקחת על עצמי

ביאליק, עגנון והסיפור הקצר הנוסף, רק אם תגיד מה בדיוק החומר. שירת ימי הביניים ואנטיגונה אני משאירה לך, כי אף פעם לא ממש התחברתי אליהם.

למעלה