סופש סביר לכולנו !!!

אוקי, אז אני אקח את השאר

אנטיגונה, משהו על קבר, אבא, וטרגדיה - אפשר להסתדר עם זה, ואבן גבירול משירת ימי הביניים תמיד היה הרחוב החביב עליי.

resputin

New member
אמ..

הסיפור של ש"י עגנון הוא אממ... נו,שכחתי. עם הדלת כמוטיב סיפרותי- השם יעלה לי מחר (נו, עם השומרת והמפתח הבן אדם שהדלת מסמלת חיים חדשים- זהו, נזכרתי!!! פרנהיים!!!*)? שירת ימי הביניים, שירת ביאליק ואנטיגונה. אני יכול ללמד אותך את כל אנטיגונה, פרנהיים ושירת ימי הביניים לבערך תשעים וחמש (מה? הממוצע שלי בספרות.*) ובקשר לשירת ביאליק, בקרוב... ... ...

אושר מ

New member
השירים בתוכנית הלימודים: (רשימה)

צנח לו זלזל גבעולי אשתקד טוב שכחתי את השאר. אוסיף כשאזכר. אבל אינ אתצ הבגרות שליכ בר עברתי (ולא בהצלחה יתרה לצערי)

freedom rider

New member
יש ספר שנקרא "ביאליק וטשרניחובסקי"

שבו יש את כל מה שמחברי הבחינות רוצים שהתלמיד הממוצע ידע על השניים הנ"ל. לא מומלץ לצרכי חינוך ותרבות, אבל לצרכי מבחן זה לגיטימי.

ומדוע אינך מפנה אותם

גם לספר המופת "צ´רצ´יל, אייזנהאואר ואפי" בו ניתן למצוא חומר רב אודות מלחמת העולם השניה, ההיסטוריה של העולם המערבי במאה העשרים, וגם אנקדוטות מחיי הפרטיים ?!?!

ליאן.

New member
אפי, מה עוללת לחברי הפורום?

בכל פעם את מאחלת לכולם בעיות וזוועות שונות.. נכנסתי היום לפורום ומה אני מגלה? - הכל מתגשם!!! פיתאום כולם כאן מתלוננים ודואבים.. האם ייתכן, כי זהו המשכו הישיר ליכולת המדיום שלך בצ´טים!? האם עליהם לרוץ כעת לשוק בראש העין בכדי לקנות קמיעות לסגולות שונות? האם ייתכן כי זוהי קנוניה ובעצם עשית יד אחת עם מוכרי הקמיעות בשוק וכי הינך מקבלת אחוזים על כל קמע, ברכה, חרוז כחול, חמסה, כישופים ועל כל שום שנמכר ?? ...או האם מתוכננת בקרוב מכירת קמיעות אפי היקרה לאומללי הפורום אותם כבר דאגת ´לברך´.. האם הפורום באמת מביא מזל רע בהזמנה!? חברים, ראו הוזהרתם.

ליאן נשמתי

והלא שכחת את הסגולות המטיבות של הפורום: את כמות החברים העצומה שמצאה אהבה תוך היותה חברה בפורום, את כמות חברי הפורום שנהפכו מנהלים בתפוז (ושוב, לא אפרט, אבל כולנו יודעים מיהם וכמה הם עולים לנו). ברור לכולנו שישנה גם עין רעה: כל מי שממונה להיות ראש גדול זוכה בתקלות טכניות במחשב, בשבוע עמוס לעייפה ובצרות משפחתיות, אבל הלא לשם כך התכנסנו: "יש לך בעיה? פורומנו ימצא לך תשובה, פתרון יעניק בחדווה, וייצור לך סמטוכה חדשה".

maayan15

New member
תצחקי...תצחקי...

אבל בשיא הרצינות..יש איזשהי קללה!!....את לא יודעת כמה צרות המחשב עשה לי השבוע!!...ומספר הפעמים שהתקשרתי לתמיכה טכנית...אני חושבת ששברתי שיא!....

shellyland

New member
נו, לא סיפרתם פעם על אחד

שחושב שמישהי עשתה לו עין הרע או השתלטה על הנשמה שלו דרך האינטרנט? כבר סגרנו שזאת אפי. אפי... אפשר בבקשה לא להיות יותר ראש גדול לעולם?

ENZO

New member
אם אשכחך ירושלים תשכח ימיני

וכל הערבים יודעים לאן הם יכולים להכנס לי.....

shellyland

New member
אני מבקשת לרשום לי הרבה מאוד

נקודות על איפוק, כי ההודעה הזאת פשוט מזמינה תגובה צינית מרושעת. (ערבים... להכנס... נו, הבנתם למה אני מתכוונת)

Michelin

New member
ההטלבטות.

האם על מישה לקחת קורס במאסג´ים (או אולי מאסז´ים?) או לא לקחת קורס. ךמישה יש אופציה להתחיל ביום שלישי קורס הכשרה למסאג´יסטים, ועל שהוא אינו שוודית בלונדינית תמירה עם חזה גדול, והוא גם לא בדיוק נורווגי מסוקס עם ידי אל יווני, הוא שוקל (הרבה, אבל זאת לא הנקודה) אם משתלם לרדוף אחרי קרירה באומנות המגע. שווה? האם על מישה להיות מסאג´יסט צמרת? כי אם כן, עליו להכנס לדיאטה ספרטנית, ולגדל שפם, וכמובן, לנמוך בכמה [עשרות] סנטימטרים. איך אחרת ידמה מישה שלנו לדובי גל? היה הרבה יותר קל לנסות להדמות ליודה ברקן, אבל אין קורסים ב"איך להיות אבא גנוב". דילמות, דילמות. אולי ההארה תבוא בלווית השוט הרביעי של הטאקילה. מישה יוצא להטלבט בינו לבין משקאותיו. קרוב לוודאי שיחזור עם כאב ראש, אבל גם עם מסקנה מרחיקת לכת. פסוקו של מישה: להיות או להיות [מסאג´יסט]?

d@r121

New member
מעיין במיוחד בשבילך..

הוציאי את החלקים המעניינים וכאלה שתוכלי לעשות בהם שימוש אל תשכחי לתת קרדיט לגדעון עזרא נותן ההשראה ואפי Let´s face it הספר משעמם רצח
הגעתי למצב שבניתי עליו גרסה פורנוגרפית משהו...

למעלה