סופש סביר לכולנו !!!

סופש סביר לכולנו !!!

ואם יורשה לי בנימה אישית, חתיכת שבוע עמוס זה היה !!!
כמדומני שבמהלך הסופש הסקר ישתנה, לכן כל מי שלא הצביע לסקר הנוכחי, מוזמן ונדרש לעשות כן. מסורת ה"סופש המזוויע המחכה לי" ממשיכה, ואם אתחיל ואומר, נדמה לי שדווקא סופש זה יהיה סביר, היות ומתוכנן גשם, מה שמבהיר לכולנו שלפחות לא יכריחו אותי לצאת מהבית, יען כי רטוב בחוץ. (למרות שעכשיו זה לא נראה ככה, אני עדיין שמה מבטחי בחזאי השירות המטאורולוגי). שיהיה לכולנו סופש עמוס ובעייתי, ואם אשכחך ירושלים, לצערי אתמול בשעה 7:30 בבוקר, הזכרת לי שאת קיימת.

מיטללל

New member
כואב לי. כואב

אחרי שלוש ימים של סבל שלא יתואר במילים.. עוד כשעה אני אלך לרופא שיניים. עברתי כבר את שלב הפחד. הכדורים לא עוזרים. אני לא יכולה לסבול את הכאב הזה. כל הלילה נאנחתי. ברגע השיא גם בכיתי. אמא שלי רצתה לקבוע לי תור אצל השטן בהתגלמותו. ניתקתי לה את הטלפון בפרצוף. ואז החלטתי להתקשר לרופא של ליאן. אני עוד מעט יוצאת אליו. ממש כואב לי. אני גם מתה מפחד. בשניות אלו ממש אני בוכה. תחזיקו לי אצבעות. שאני אחזור אני אספר לכם איך היה. אני מקווה שאני לא אברח. שאני אשרוד. בחיים לא כאב לי כל כך!!

מירב ד

New member
מיטלי!!!

את לא מאמינה.... בחיים לא כאבו לי השיניים... אין לי סתימה אחת... השיניים שלי משו משו... אתמול בצהריים כאבו לי השיניים בטרוף!!! נראה לי שזה כאבי הזדהות או משהו..... אחותי בנפש....

מיטללל

New member
חחח מירבוש :)

בכל מקרה חזרתי לפני שעה וחצי בערך. אז קודם כל הרופא של ליאן באמת מקסים. הוא יודע לחייך {!}. יש משהו מאוד מרגיע בקול שלו. הוא רופא ילדים.. ובדיוק שבאתי היה עוד ילד בלונדיני מתוק בן שנתיים עם הוריו ועוד שני ילדים מתחת לגיל 10 ואביהם ניסה להסביר להם בזכות סבלי מה קורה אם מזניחים את בעיות השיניים. בהתחלה הרגשתי קצת מגוכחת, מה גם שאתה מת מכאבים הדבר האחרון שיש לך כוח לשמוע הוא "מיץ פתל". מצד שני דרך הטיפול שלו, הוא מצליח להסביר ולגרום לילדים קטנים לא לבכות, שזה אומר בכל. בהתחלה נאמתי לו רבע שעה למה אני כל כך שונאת רופאי שיניים, אחר כך פרסתי בפניו את המחמאות שליאן הביאה לו, והוא אמר ש"כעת הוא חייב להיות ככה" :). עד פה שלב הדיבורים. השלב הנחמד. בשן המדוברת התפתח זיהום קשה. יש לעשות טיפול שורש ביום שני. הוא הבטיח שלא יכאב.. אני מאמינה לו. ואפילו אם יכאב.. עברתי את שלב הפחד כאמור. מחכה ליום שני בכאב.

yuvalb9

New member
אפי שאלה לי אליך...

תגידי, מה יש בשם שלי שלא מסוגלים לקרוא לי "יובל". את עם ה "יובלב". עליסה, שאין לי מושג מי זאת ובחיים לא דיברתי איתה, קוראת לי "יובלי". מה רע בשם שלי? מה הוא בנאלי מדי? מה רע ביובל למען השם (יתברך שמו לעולמי עד)? וכשחושבים על זה... למה כולם התחילו לקרוא לבנימין בן אליעזר "פואד"? מה אנחנו חברים שלו? ולרמטכ"ל (קודקוד עולם בשבילי עוד 25 ימים) "בוגי"? אנחנו חלק מהסחבקיה שלו? יש איזה משהו בעובדה שאנחנו ישראלים שמחייב אותנו במציאת כינויים לאנשים, שהקשר שלנו אליהם... מוטל בספק?! יובל...

למה?

כי לעליסה יש ידיד שהיא נורא אוהבת בשם יובלי חוץ מזה שכשלא מכירים מישהו וקוראים לו ככה זה: א. אולי התנשאות 2. (ובכוונה לא ב´) אולי חיבה תבחר באפשרות המועדפת עליך. יש לקחת את האפשרות השניה בע"מ ולדעת ולזכור שהרי בפורומנו יקר זה, מדברים בשמץ סרקזם
ו
עליס´לה.

shellyland

New member
למה

אתה משרשר שאלה כזאת להודעה אופטופיקית? זה ראוי לשירשור שלם!

freedom rider

New member
הזכות להגדרה עצמית

היא זכות בסיסית. אם אתה רוצה להקרא יובל ולא יובלי, זו זכותך, ואני אתמוך בך במאבקך. ויש אנשים ששונאים את שמם המקורי, ומעדיפים כינוי. גם זו זכותם. יובל זה שם נפלא. בכלל לא בנאלי. לבן שלי קוראים יובל. ולפעמים אני קורא לו "יובלי", או "יוב-יוב" או "יוב". מתוך אהבה.

leeloo

New member
יובלי?! יובלי?! ושוב - יובלי?!

מזה השם חסר היצירתיות הזה? יובלי? הוספתם י´ לשם? אצלי לכל אדם שאני מחבבת מומצא כינוי חיבה זה או אחר, ואפילו שמם נרשם ככה בפלאפון.. אין מה לעשות, אני חולה על כינויי חיבה, לא יכולה להישאר עם השם האמיתי של אדם שאני קרובה אליו, כי הכינוי חיבה מייצג מעין הורדת רשמיות, וקירבה לאדם.. בגלל זה אני גם בחיים לא אוכל לקרוא לטאז - ניצן.. ניצן זה רשמי כזה.. אם אני אכעס עליו או משהו אני אפתיע אותו באיזה - "ניצן!" שכזה..
לידיד הכי טוב שלי קוראים גם יובל, ואני קוראת לו רק יובי.. אפילו כשאני קוראת לו כשהוא עומד רחוק ממני, מול כל אדם שמכיר אותו כמוני.. ושוב, השימוש בשם הרשמי נעשה רק כאשר הקריזה באה לי עליו, שזה כמעט מעולם לא קרה.. הייתה לי חברה שקראה לי בשם חיבה הכי חמוד שמישהו אי פעם קרא לי - "לית", שזה רק להוריד א´, אבל יש לו קונוטציה ממש חמודה, ואני אוהבת שאנשים קוראים לי בשם חיבה, ולא בשמי המלא, כי זה גם מראה שהם מרגישים קרובים אליי בשביל לתת לי שם חיבה, ושם חיבה, כשמו כן הוא, נוצר מחיבה מסוימת. אז אם כולם קוראים לך בשם חיבה - תשמח ותמשיך הלאה..

האמת? זה תלוי בך

יש שיראו בהמצאת שמות חיבה כאות ל....חיבה. יש שרואים בכך זלזול בשם שניתן ביום הוולדך. זה באמת תלוי בך. מפריע לך? הער והזהר. לא מצליח? קורה. אני עצמי קרויה בשם אמיתי וארוך יותר מהשם המוכר לכם, וחבריי מתחלקים לאלה הקוראים לי בשמות חיבה, ואלה שהכירו אותי בשם המפורש, וכך ממשיכים. לעתים אני מתעקשת שייקראו לי בשם הרציני (בעבודה, זה מתבקש, בכל זאת אנוכי ראש ענף חיסולים ולא ילדה מרוחה בקרמבו), אבל היו מקרים בהם לא הצלחתי לקעקע את שם הכינוי, והוא נשאר. למדתי לחיות עם זה, והאמת? דווקא לא נורא. אגב, אתה בעצמך אישרת לי לקרוא לך יובלב. לא?

yuvalb9

New member
אחרי שהבנתי שיש לי עסק עם

חלק מיחידת "כידון" החלטתי לא להתעסק איתך... את יכולה לקרוא לי משה דודו מבחינתי רק לא באלימות

אושר מ

New member
ובכן

הסופ"ש הזה ההורים לא בבית. מה שאומר ששוב אושר נשארה בתור חברת הסעות וטיפולים ל 4 אחים קטנים+בית.. היפ היפ הוריי. אבל הייתי בחנות ה DVD והבאתי 10 סרטים חדשים ונעשה סופ"ש שחיתות. יהיה טופ.. אני רק רוצה להזכיר לאנשים, או לספר להם אם זו פעם ראשונה, על תחרות ההודעות הכי מצחיקות בתפוז, בפורום מספר 22....

d@r121

New member
מיטל חמודה את במצב מעולה

אתמול התחלתי את השלב הראשון בדרך לפלטה (
) שתמשך אגב עד סוף י"ב זה החל בזריקת 550 ש"ח על מה
על צילומים בשביל לעשות בוק לשיניים שלי ואיך לא צילמו כמעט בכל דרך אפשרית ממש סבל
והפסדתי את הבכורה של הארי פוטר ואני אצטרך לראות אותו יחד עם כל בני ה5 בחנוכה
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

dana2909

New member
ייייייישששששש

הגיע, סוף סוף הגיע... כבר ממש כמעט לא נשאר לי אוויר. כן, זה היום לו ציפיתי.. יום שישי! בלי אנשים מעצבנים, ובלי הנחתות מוזרות. ואני יודעת שביום ראשון אני חוזרת לגיהנום עלי אדמות אחרי שאסרתי על העובדים במצוות המנכ"ל לגלוש באינטרנט בשעות העבודה... אני חושבת שיחכו לי שם עם חבל תליה.. כמובן שזה לא חל עלי.. ואני ממש לא מתכוונת להיות דוגמה.. בקיצור, אני עכשיו צריכה למצות את הסוף שבוע הזה, חבל שאי אפשר להקפיא את הזמן על יום שישי בצהרים, ולנצח לחיות בהרגשה שמחר יש עוד יום חופש..

shellyland

New member
רק לישון לישון עכשיו רק לישון...

מה התכניות שלי לסופשבוע? לא לזוז מהמיטה אלא אם זה בשביל ללכת לשירותים, לאכול או לעשות אמבטייה. כן, כזאת עם קצף וספר טוב. ימותו הקנאים! יש משהו טוב בטלויזיה מחר?

למעלה