היה פשוטטט מעולה ברמות!!!!
באתי להתחיל מאתמול ואז נזכרתי שגם שישי בערב היה לא רע בכלל.
אחרי שישנתי איזה 3 שעות בצהריים והייתי מלאת אנרגיות, נסענו דרומה לדודים שלי לחגוג יומולדת 50 לדוד הכי חמוד בארץ. והכי מצחיק. הייתה ארוחת ערב סטייל דרום-אמריקאי (צ'ילי קון קרנה, קצת אסאדו, המון סלטים לא קשורים חח) שהייתה טעימה לאללה. אחרכך כל נציג מהמשפחה הקריא ברכה שהוא כתב, הייתה הפסקה קלה, הלכתי לראות קצת מהחצי גמר של כוכב נולד (סעמקקק אני פשוט בשוקקק שחן עף ;[[[[ מה העלו את שלומי!!!! אוף), וכשיצאתי שוב החוצה הופתעתי לראות כמות אנשים כפולה ממה שהייתה שם קודם.. הגיעו כל החברים הקרובים והותקנה בחוץ מערכת של שירה בציבור ומקרן גדול. הראו לנו מצגת שקצת פישלה, הקריאו שוב ברכות והתחלנו לשיר בציבור. לקראת הסוף העבירו אליי בכוח את המיקרופון אז גם אני הפגנתי ביצועיי
כשקמתי ללכת אנשים שאני בכלל לא מכירה "אחלה זמרת, איזה קול יש לך, מדהימה, איזה יופי את שרה,מקסים וכו'.. היה ממש כיף לשמוע. אפילו בבוקר אמא שלי התקשרה ואמרה "את לא מבינה כמה מחמאות קיבלתי עלייך!!" [: בחצות בערך נגמר שם, קרוב לאחת, ואז כבר פרשנו לסבתא שלי לישון. הכלבה של דודים שלי העירה אותי בבוקר בליקוקים מגעילים כאלה חח ואחריה סבתא שלי באה להעירני באמצע חלום!! חח איך אני שונאת כשמעירים אותי בחלום..ובעיקר כשהוא יפה כזה. בכל מקרה, אכלנו ארוחת בוקר קלה ונסענו לחולון למוזיאון הילדים. סבתא שלי התעקשה לקחת אותי יחד עם אח שלי ובתדודה שלי בני ה13.. לא סירבתי כי לא היה לי משהו מיוחד מדי לעשות בבית בשישי בערב השבוע, וגם חשבתי שלסבתא השנייה מגיע קצת לבלות איתנו. אז נסעתי איתם. הגענו למוזיאון, "דיאלוג בחשיכה" קוראים לתוכנית שסבתא בחרה לנו.נכנסים למערה חשוכה כזאת שאשכרה לא רואים בה כ-ל-ו-ם למשך שעה וחצי. יש לצידנו רק מדריך, שגם הוא עיוור מלידה, והיו לנו מקלות מכוונים כאלה כמו של העיוורים. היה ממש מגניב דווקא.

היו כיסאות זזים סטייל ספינה בלב ים, שוק כזה שהיינו צריכים למשש ולזהות את הירקות, ג'ונגל ועוד דברים מגניבים. היה אפילו קיוסק-בחושך שממש קנינו ממנו שתייה וכאלה. סיימנו את הסיור בסביבות 12 בצהריים וסבתא החזירה אותי ואת שגיא הביתה. התקלחתי, אכלתי ועפתי לישון שוב ל3 שעות. חח בחודשים האחרונים אני לא יכולה בלי לישון צהריים! זה ממכר. בקיצור אחהצ קמתי, הייתה פה ארוחה משפחתית קלילה עם סבתא, סבא ודודתי היקרה ענבל [אלה, זו שחשבת שהיא אחותי..
] ובעיקר פרידה ממנה לארבעה חודשים עד שהיא תחזור מבוסטון סופית לארץ. יותר מאוחר ויק התקשרה ואמרה שהיא תבוא לאסוף ב9, אז התייפיפתי קצת ויצאנו. הגענו לסביון, בהתחלה היה טיפה מעפן כי לא היו כזה הרבה אנשים אבל שתיתי 2 כוסות של וודקה רדבול+טקילה ותפסתי אחלה ראש שבעולםםם:] ואז התחיל להיות יותר כייף.. הגיעו עוד אנשים, רקדנו קצת, כמה ידידים שלי היו חמים עליי (שניים מהם בעלי חברה), והייתה לי אחלה הזדמנות להתנשק עם אחד מהם אבל כמובן שלא עשיתי את זה. פרס לחרמנית המתאפקת או משהו..P: בכלזאת ישבתי עליו רוב הערב וסתם התגריתי בו. היה כיף לאללה. העיפו אותנו משם בערך ב2, תפסנו מונית למחסום ומשם חברה לקחה אותנו לבומר, בית ריק. ישבנו אצלה ופתאום ויק זורקת רעיון "יאללה אתן באות לבריכה של דודים שלי?!" לא חשבנו פעמייים וכבר כולן היו עם מגבות, בגדי ים חלקיים, קפצנו לאוטו של אליה ונסענו לבריכה. היה ממממששש כיייף.. ובעיקר-ממש במקום!!

) לסיכום, באמת שהיה סופשבוע טובבב לאללה. אבל הכי הכי משמח:
דודה שלי ילדה!!!!!
אתמול ב1 בצהריים:]] מזלטובב. כנראה שהיום ניסע לבקר אותה.