סופשבוע!

EVE Lights

New member
מיאווווו.

היום - בצהריים הלכתי עם אמא לצמרות לקנות דברים בדליקייק והיא עשתה שופינג וגם אני הרווחתי גופייה מהממת
ב- 16:00 הלכתי ליריד המותגים (שלל באחד השרשורים) והיה ממש נחמד וחזרתי לא מזמן, עכשיו מקלחת, סידור כביסה ולישוןןן. הייתי אמורה לצאת עם בלה אבל זה לא בא לי בטוב כ"כ היום אז בפעם אחרת
מחר - ב- 11:30 קבעתי לשבת לקפה עם מישהי בקפה ג'ו בעזריאלי, אז אני משערת שאחרי שנסיים אני אסתובב לי קצת ואולי אבדוק מה התחדש בחנויות
(לא ביקרתי שם איזה חצי שנה מאז השחרור!) בערב כרגיל עם אביב, הפעם יוצאים לת"א כי הוא הבטיח בשבוע שעברררר. יום שבת - אביב יילך בצהריים, אני אולי אנמנם לי קלות ובערב (סביבות 7) נוסעים למשען ברמת אביב לחגוג את היום הולדת של סבא עם כל המשפחה. נדמה לי שזהו, אלא אם כן יצוץ משו בלילה.

moruush

New member
../images/Emo90.gifme

חמישי כלום, פשוט בטטה
העוזרת העירה אותי ב12:00, עשיתי קצת עבודה במתמטיקה, וסידורים של סופר+בית מרחקת. אני רוצה לצאת
שישי בטח לעשות מתמטיקה. אולי לקפוץ לקניון דרורים לכמה דברים קטנים ב17:20 נוסעת להרצליה - כוכב נולד, חוזרת לא יודעת מתי. שבת אין לי מווווווו
שג. אולי ים, אולי חברות ביום ראשון מתחיל הקווווווווווורס
wish me luck

כבר??!!? הזמן ט-ס

היום- לקחתי את האישור מהרופא בשביל הכרטיס עבודה,הלכתי לדואר,עשיתי כרטיס עבודה (סוף סוף!) אבא הגיע וקניתי עדשות ראייה. ידיד התקשר סתם להזמין אותי לשבת איפשהו אבל ממש אין לי כוח
שישי- בבוקר,ישר לעיר לקנות נעליים שחורות לעבודה ואז ב-16:00 עבודה עד 00:00 משם נראה כבר, כי ידידים שלי עובדים שם אולי נעשה משהו אח"כ. שבת- לנוח,לישון ובערב סוג של דייט ברבעייה!

SNoopY 26

New member
COME ON BARBIE LETS GO PARTY

היום יום חמישי, רייט? אז הלכתי עם 2 חברותיי היקרות לקניון לקנות מתנה לחברה שעברה ניתוח להקטנת חזה! קנינו לה כוס יפה כזו מהפנינג שמצוייר עלייה בחורה עם ציצי ענק, והציצי בולט כזה..חח ובפנים שמנו מלא שוקולדים וגומי וגם קנינו חזייה כזו שעשויה מסוכריות!! חח גם מהפנינג :] נדיר ביותר עוד מעט אולי אלך לחברה שלי יש לה בית ריק מחר אין לי מושג מה יהיה שבת-ראשון-שני אני בצפון עם המשפחה המורחבת, סבא בן 70 והוא מזמין את כולם לצימר
עושים קיקיים וזה. בטח יהיה מוי כייף בין לבין אני צריכה לפדות את הצ'קים שלי זהו
סופשבוע נעיםםםםם לך

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהו הו הו D:

היום-ישנתי, היה לי שיעור תופים, סידרתי את החדר. הא כן וגיליתי ש"חברה" שלי גנבה לי 200 שקל. איכס ._. שישי-מרססים בבית אז אני בחוץ כל היום DDDD: ת"א סופסוף DDD: ואחרכך אצל חברה ובערב סרט שבת-לעשות רשימות, לארוז, לסדר את החדר, לנסות לסיים כמה שיותר שיעורים ו.. למחרת בבוקר-אילת D:

EROTOMANIA

New member
הוהוהו

יום שישי: עבודה מ13:00 עד 21:00, ואחרי זה אני מאד מקווה לצאת לרקוד ולהוציא קצת אנרגיה שבת: עבודה מ7:00 עד 15:00 ואז אלוהים גדול.

©big smile©

New member
אוווו להלהלהלה.

היום הייתי כל היום בת"א עם ספיר [ובאמצע גם חן ורעות :]. אח"כ גם הלכתי קצת לסבתא וחזרתי הביתה לא מזמן. עוד מעט אני אצא עם מור, ואח"כ אפגש עם השאר. ולישווווווון, המון. שישי אין תוכניות ליום, רק נראה לי שאלך לחברה לתכנן משהו שיקרא מסיבת גיוס משותפת, כי זה לא נראה לי הולך לצאת לפועל בלי באמת לשבת ולטחון טלפונים למועדונים וכל האפשרויות. בערב אני מקווה שמשהו מכל התכנונים יצא לפועל, ואם לא נראה לי שאני אקפוץ לבקר במוסד
. או שסתם, עם החברות. שבת גם, אין תוכניות. ואולי זה יהיה היום של המסיבת גיוס, אז... רק נקווה לטוב.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif חוזרת לעבודה..

מי היה מאמין
מחר ב8 טיפול א-ח-ר-ו-ן!!!!!!!!!!!! מי היה מאמין שאני אתחיל עם קמצוץ של תקווה ואצא שזופה אש
עבודה מ10 [עד שמגיעים לירושלים מפתח תקווה..] עד 4/5 ככה בטח ארוחת ערב אצל סבא וסבתא בתל אביב אולי עם הבננות/רק בננה אחת/עם החבר אם הוא יחליט להישאר בשוהם
שבת עבודה מ9 עד 5/6 מפה לא ידוע שומדבר

moruush

New member
../images/Emo90.gifברי, איזה טיפולים?../images/Emo13.gif

אף פעם לא הבנתי

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אממ אני אסביר לך בובה ../images/Emo13.gif

לפני שנכנסתי לכיתה ב' התחילו לי סימנים כמו של פריחה על הבטן והידיים... עברתי מלאמלא רופאי עור ולאף אחד לא הייתה דיעה נחרצת בעניין. בסופו של דבר הכניסו אותי לטיפול בבלינסון שלא עזר [בגיל 7/8 ככה]. בגלל התפתחות הטכנולוגיה, רופאה חדשה שראתה אותי אמרה לי שכדאי שאני אעשה אותם, זה על אותו עיקרון של המכונה הקודמת אבל יותר חזקה ממנה. המכונה תכלס היא נראית כמו חללית [
] ,נכנסים עם חזייה ותחתונים [במקרה שלי כמובן] עם מקפיים כדי לא לפגוע בעין, ומתחילה קרינה אולטאט סגולה על הגוף. לאט לאט מעלים את הזמן+הרמה של הקרינה בכל טיפול. וזהו, עכשיו אני שחורה
חחח סתם.. הטיפול הצליח, אין לי יותר את הכתמים ההם על הגוף
*גרר חפירה
*

moruush

New member
../images/Emo90.gifואת שזופה עוד.../images/Emo6.gif

איזה עיסקת חבילה
סתם, בובה אני שמחה בשבילך
אני יותר לבנה מהשלג.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif חחח זה הקטע בטיפול ../images/Emo9.gif

קרניים אולטרא סגולות הן אותה קרינה של השמש אבל שמכוונות אך ורק על המטופל בתוך המכונה [/חללית
]. תודה יפה שלי
וצאי כבר לשמש!!!

RainbowL

New member
../images/Emo2.gif קרינה אולטרא סגולה?

זה הקרניים בשמש שעושות סרטן.

AnGeL DoLlY

New member
אזזזזז ככה.

היום קמתי בבוקר, היה לי שיעור נהיגה ראשון מוצלח וכיפי
התאהבתי במורה! חח. וגם לקחתי טופס אגרה סופסוף ככה ששבוע הבא אני אוכל ללכת לשלם. חזרתי הביתה, עבדתי קצת על המצגת והלכתי לישון שעתיים. אחרכך באנו לחברה שעשתה ניתוח להקטנת חזה וקנינו לה מתנה סופר מגניבה (כמו שספיר אמרה). התוכניות לנסוע לעיר הבירה קצת כשלו אבל לא נורא. ראיתי הר ברוקבק ותיכף אני אמשיך ללמוד לתאוריה. מחר בסביבות 11-12 אני צריכה ללכת לתיכון למגמת קולנוע כי המורה הבטיח לעזור לי בהכנסת סרטים למצגת וכאלה. גם התגעגעתי אל יונתן כפרעליווו. בצהריים שומדבר מיוחד, בטח לישון, ובערב נוסעים ליומולדת 50 לדוד שלי. תיכננו שם איזו הפקה מעניינת, ארוחת ערב וחצי גמר של כוכב נולד.
. רוב הסיכויים שאני אשאר לישון שם כי בשבת סבתא תיכננה לקחת אותנו לאיזה מקום שאני אסביר עליו מחר אחרי שאני אבקר בו, כי גם אני לא בדיוק יודעת על מה מדובר.. חח ווירד. שבת במקום ההוא, חוזרת הביתה, ובערב יש מסיבת בריכה אצל ידיד מסביון. :) סופשבוע נחמד שיהיה

e l u l a

New member
:]]]]../images/Emo153.gif

חמישי-כללל היום הייתי בת"א. מהבוקר עד אחה"צ כזה, חפרתי קצת באופטימיות למי שזה מעניין אותה. ב21:00 היה לי בייביסיטר עד 02:00 ואז הלכתי לחברה במכבים והייתי אצלה עם עוד חברה. אח"כ הלכתי לפגוש חברות שהיו במכבים אבל גרות ברעות, והיינו בבית של ידיד שלהן שקטן מאיתנו בשנה[גם מאיה snow fairy הייתה שם!
], הגעתי הביתה עכשיו ותיכף הולכת לישון. שישי-ישנה קצת, ארוחת צהריים במסעדת חומוס ברמלה[;]], בערב מסיבת גיוס אז בטח לשתות קצת. שבת-16:00 אני וחן[הראש"צית השניה של צפ"ה] בשיחה עם המרכז שלנו:],20:00 ישיבת שכב"ג ראשונה, ואח"כ לצאת אבל לא עד מאוחר כי יש לי שיעור נהיגה בראשון בבוקר.

למעלה