קפא לי התחת מהמזגן ../images/Emo186.gif
אפשר להחשיב גם את יום רביעי? כי זה מתחבר לי לאתמול... טוב מי שואל אתכן בכלל
ברביעי הבחורצ'יק שלי בא, יצאנו עם חבר שלו+חברה של החבר+בת דודה של החברה.. קצת לא קשורה.. נסענו לשבת בלה-מר על הטיילת (לא הייתי שם מאיזה גיל 15), והמלצרית הייתה מישהי שאני מכירה אז היה צחוקים.. חוץ מזה היה לא משהו, החברה והבת דודה שלה היו קצת יצורות והרגשתי לא כ"כ קשורה... היצור ישן אצלי, הלכנו לישון באיזה 5.. התעוררנו כמה פעמים בבוקר עד שקמנו סופית בסביבות 1 וחצי.. רק ב-3 וחצי הוא הלך כי היתה איזה תקלה
[הוא ביקש חומר לעדשות אז הבאתי לו מאחותי וזה שרף לו את העין בערך. מסקנה- לא להקשיב לי יותר בחיים] ואנחנו כבר ביום חמישי נכון? ראיתן איך זה מתחבר? מקסים ממש

קיצר הבחורצ'יק הלך ב-3 וחצי, אני נשארתי בבית לחכות לאמא שתחזור מהעבודה כדי שתביא לי כסף ואני אוכל לצאת... [ככה זה כשהכסף שלך + האשראי נמצאים בתוך החוגר, והחוגר נפל לך באוטו של חבר של הבחורצ'יק..] אז רק באיזה 5 היא חזרה, קבעתי עם חברה ב-5 וחצי בתחנת רכבת מרכז והיינו אמורות לעלות על רכבת של 6 לאשקלון. בסוף איחרתי באיזה שעה (באמת שזה לא באשמתי! תחבורה ציבורית מטומטמת), אז עלינו על הרכבת של רבע לשבע והגענו לאשקלון באיזה 7 וחצי.. משם חברה אחרת אספה אותנו ונסענו אליה למושב... יותר מאוחר הגיעו כל שאר החברה (ואם עדיין לא הובן- כל החבר'ה מהבסיס, נפגשנו בקטע של מסיבת שחרור לשתי חברות שלי) ועשינו על האש והיה טעים ממש

הייתי אמורה להשאר לישון שם אבל בסוף החלטתי שלא אז נסעתי חזרה לת"א עם ידיד ועוד חברה, רציתי להפגש עם הבנות אבל הן כבר היו בדרך הביתה אז חזרתי גם אני הביתה והלכתי לישון. היום... קמתי באיזה 10, הלכתי עם אמא לקניון סתם לשתות קפה, חזרתי לפני איזה שעתיים ועכשיו אני סתם לא עושה כלום. בערב ארוחה אצל סבתא, ואז כוכב נולד, ואז מסיבה - או בנען או בשיבר... רוב הסיכויים לשיבר. נקווה שיהיה נחמד

מחר עוד לא ידוע. יש מצב לים בבוקר, ובערב בטח עם הבחור [חסר לו שלא]...