סופשבוע!

stink

New member
well well let's see

אתמול - בוקר צהריים עבודה . בערב ניסיתי את ההליכון החדש שלנו <מעולה!> וקינחתי בטופ מודל . סופסוף היפנית המעצבנת עפה . היום - בוקר עבודה . בצהריים לים . בערב מקווה לצאת עם החבר'ה ה"מגוייסים" מחר- בוקר כושר , אחרי שלא עשיתי כל השבוע בגלל העבודה המזורגגת . ובצהריים נוסעת למחנה 80 לבקר את אהובי
שיהיה לכן סופשבוע רגוע בנות

Fragile rose

New member
בלאט

יום חמישי - עבדתי בחנות, חזרתי הביתה והלכתי לעבוד בבר. אושר היה די משעשע. המבטים היו משעשעים למדי וראיתי את האקס שלי o_O הזוי חושרמוטה יום שישי - לנקות את כללללללללללללללללללללללללל הבית לבשל כשאבא יחזור הביתה לריב איתו לישון ואז שוב ללכת לעבוד בבר. [באמאשלי שאני אומרת לו "שמע, לא בא לי בטוב"] שבת - לישון, והרבה אולי אני אראה את הבחור שלי? אני מתגעגעת

כן

אולי אראה את הבחור ואולי אראה את אנה!@?#?!@? כאילו. בטוח. את חיבת לבוא לראותותי!!!!!!!!!!

MaddyD

New member
מאמי

אתמול עיר הבירה ל10 דקות ומשם חתכנו לארמדילו באחד העםםםם, היה כל כך מצחיק היום אני עובדת עד 22:00 ובערב יש מסיבה אצל חברה שלי. או ידיד שלה. לא יודעת לא הייתי בחיים בכזה דבר אבל זה חינם ולמה לא מחר סאקייה. משהו מטורף

SuGaRBabe1

New member
קפא לי התחת מהמזגן ../images/Emo186.gif

אפשר להחשיב גם את יום רביעי? כי זה מתחבר לי לאתמול... טוב מי שואל אתכן בכלל
ברביעי הבחורצ'יק שלי בא, יצאנו עם חבר שלו+חברה של החבר+בת דודה של החברה.. קצת לא קשורה.. נסענו לשבת בלה-מר על הטיילת (לא הייתי שם מאיזה גיל 15), והמלצרית הייתה מישהי שאני מכירה אז היה צחוקים.. חוץ מזה היה לא משהו, החברה והבת דודה שלה היו קצת יצורות והרגשתי לא כ"כ קשורה... היצור ישן אצלי, הלכנו לישון באיזה 5.. התעוררנו כמה פעמים בבוקר עד שקמנו סופית בסביבות 1 וחצי.. רק ב-3 וחצי הוא הלך כי היתה איזה תקלה
[הוא ביקש חומר לעדשות אז הבאתי לו מאחותי וזה שרף לו את העין בערך. מסקנה- לא להקשיב לי יותר בחיים] ואנחנו כבר ביום חמישי נכון? ראיתן איך זה מתחבר? מקסים ממש :) קיצר הבחורצ'יק הלך ב-3 וחצי, אני נשארתי בבית לחכות לאמא שתחזור מהעבודה כדי שתביא לי כסף ואני אוכל לצאת... [ככה זה כשהכסף שלך + האשראי נמצאים בתוך החוגר, והחוגר נפל לך באוטו של חבר של הבחורצ'יק..] אז רק באיזה 5 היא חזרה, קבעתי עם חברה ב-5 וחצי בתחנת רכבת מרכז והיינו אמורות לעלות על רכבת של 6 לאשקלון. בסוף איחרתי באיזה שעה (באמת שזה לא באשמתי! תחבורה ציבורית מטומטמת), אז עלינו על הרכבת של רבע לשבע והגענו לאשקלון באיזה 7 וחצי.. משם חברה אחרת אספה אותנו ונסענו אליה למושב... יותר מאוחר הגיעו כל שאר החברה (ואם עדיין לא הובן- כל החבר'ה מהבסיס, נפגשנו בקטע של מסיבת שחרור לשתי חברות שלי) ועשינו על האש והיה טעים ממש :) הייתי אמורה להשאר לישון שם אבל בסוף החלטתי שלא אז נסעתי חזרה לת"א עם ידיד ועוד חברה, רציתי להפגש עם הבנות אבל הן כבר היו בדרך הביתה אז חזרתי גם אני הביתה והלכתי לישון. היום... קמתי באיזה 10, הלכתי עם אמא לקניון סתם לשתות קפה, חזרתי לפני איזה שעתיים ועכשיו אני סתם לא עושה כלום. בערב ארוחה אצל סבתא, ואז כוכב נולד, ואז מסיבה - או בנען או בשיבר... רוב הסיכויים לשיבר. נקווה שיהיה נחמד :) מחר עוד לא ידוע. יש מצב לים בבוקר, ובערב בטח עם הבחור [חסר לו שלא]...

SuGaRBabe1

New member
היה ממש ממש כיף :)

בשישי בסוף יצאתי עם חברה למסיבה בשיבר, באו גם עוד כמה חברות שלה מהצבא שאני מכירה, ידיד שלי שלא ראיתי כבר מלא זמן, והבחור שלי עם חברים שלו... הכרתי את הבחורצ'יק לידיד שלי (והוא אישר
) וגם לחברות של חברה שלי, היינו קצת במסיבה ואז יצאתי איתו ועם חברים שלו לשתות באוטו... שתינו קצת וודקה רדבול ואז הבחור שלי התחיל להרגיש לא טוב וכל החברים שלו נכנסו חזרה למסיבה, ואני כמו חברה טובה נשארתי איתו וטיפלתי בו :) אחר כך הוא התחיל להקיא
אז הורדתי לו את המושב של האוטו ונתתי לו לישון (ולעצמי להתייבש...) איזה חצי שעה, ואז חבר שלו בא עם איזה מישהי ושאל אם יש מצב שאנחנו מפנים לו את האוטו כדי שיוכל להיות איתה
אז אנחנו בתור חברים נחמדים התעופפנו מהאיזור וסתם הסתובבנו בחוץ עד איזה 5 בבוקר... אחרי המסיבה הלכתי לישון אצלו, הלכנו לישון רק באיזה 7 בבוקר... רצינו ללכת לים בצהריים אבל היצור התעורר ב-11 ולא העיר אותי אז קמתי רק ב-2 וכבר היה מאוחר אז ויתרנו... נשארנו אצלו עד איזה 6 ואז נסענו לרמת גן לחברה של חבר שלו לקחת ממנה את החוגר שלי (סופסוף), אחר כך רצינו לנסוע לקניון רמת אביב לסידורים אבל היה סגור, אז נסענו לארנה... הסתובבנו וקנינו בגדים בשבילו ועוד כלמיני שטויות בשבילי, היו בחוץ במרינה דוכנים ממש מגניבים (היה שם דוכן אחד שמוכר דגים חיים בתוך בקבוקי אבסולוט! איזה אדיר זה היה, אני אעשה כזה לבד בבית כשאני אסיים את האבסולוט שלי
), ואז כשהיינו בדרך הביתה חברה שלי התקשרה ושאלה אם בא לי לבוא אליה, אז ירדתי אצלה, וחזרתי הביתה באיזה 12.... וזהו... היה סופ"ש ממש כיפי... :)

little shorty

New member
אני צריכה כרית.

היום - לישון קצת, בערב חייבת לקפוץ לחברות שלי ולידידים, בלילה אצלו. שבת - ים או בריכה אמן אמן ואולי לקפוץ לסבתא, עבודה במוצ"ש.

אחרון באזרחות לשנתיים הבאות ../images/Emo2.gif../images/Emo195.gif

חמישי- עיר הבירה ואפילו קצת חפרתי על זה קצת באוף טופיק שישי- מסיבת גיוס אצלי שבת- בטח לצאת קצת מהבית ולחזור מוקדם כדי לישון טוב [כאילו שאני אצליח] לפני הגיוס

אמ

יש בית ריק עם גינה יש אוכל [בורקסים, קוראסונים] וחטיפים [פופקורן, במבה, בייגלה ושות'] שתיה קלה ואלה שרוצים לשתות דואגים לעצמם לאכוהול בטח סתם נשב בבית עם מוסיקה וידיד אמר שאולי הוא יביא סרט או משו בחיי שאני שונאת לארגן דברים כאלה אצלי בבית, אני לא הטיפוס אה בהתחלה חברה בציעה שנעשה על האש גם אבל זה שישי ואנחנו לא מדליקים אש בשבת, אם את מתכננת לעשות מסיבת גיוס באמצע שבוע נניח, על האש בערב בשעה סבירה זה סבבה לגמרי כשזה מלווה בבירות :]

©big smile©

New member
חשבתי להזמין מאהל בדואי

עם כל הכריות, השולחנות הנמוכים... נרגילות, בר אקטיבי. אני רק צריכה לברר פרטים ולראות אם זה לא יותר מדי יקר, כי ממש בא לי על זה. שיהיה לך בכיף

בדיוק אחרי ששלחתי את ההודעה

ירדתי למטה לסדר קצת את הסלון והגינה ואז נזכרתי שיש לנו כסאות גינה נמוכים ונוכים כאלה, אז הוצאנו אותם ופיזרנו בגינה וביקשתי מחברה שתביא איתה את הנרגילה ככה שזה גם מכוסה :] עזבי לברר מישהו מבחוץ שיארגן לך יש לך גינה? כמה כסאות, אולי מזרון או 2 עם כמה כריות עליהם, נרגילות בטוח יש למישהו אצלכם ואת די מסודרת או בכלליות אם עולה לך רעיון אחר ויש גופים שעושים ומארגנים את הכל, לפעמים הם לא חיוניים פשוט צריך לדעת איפה ומה לקנות, למשל בדרום ת"א את יכולה למצוא המון המון דברים בסיטונאות ככה שזה גם כמות וגם זול יותר. שיהיה בהצלחה מותק, וגם גיוס נעים :]

©big smile©

New member
אני יכולה לארגן את זה בעצמי, אבל

בא לי שזה יהיה מיוחד יותר, ושאנשים מבחוץ יבואו ויבנו ממש אוהל בדואי... נראה כמה יצא כל העסק ואז אני אחליט. תודה

Oo The Gush Oo

New member
../images/Emo9.gif

אל תעשו רעש רק בלילה, אנשים/שכנים מסויימים ינסו לישון

Oo The Gush Oo

New member
סופ"שיק.

חמישי- ברחתי מהבסיס כל עוד נפשי בי! הייתי אצל אמא קצת, באתי הביתה להתארגן. הלכתי לעידני וישנתי שם. שישי- הלכתי לסידורים במרכז. אח"כ נסעתי לסנטר עם המשפחה. עכשיו קצת פה. בערב טרבין עם החברות, ואז לישון אצל עידני. שבת- בטח ניהיה במיטה כמו בטטות, אח"כ נקום לאכול. אני יכריח אותו לראות טופ מודל והוא יכריח אותי לראות את המשחק של חיפה כמו בכל שבת. בערב זיוה בבלקי עם החברות.

OverSharing

New member
עבר כבר חצי../images/Emo103.gif

אתמול- מדריד:) שבע שעות וחצישל קניות! חח היה כיף:):) היום- בשש ועשרה הגעתי לרעות והלכתי ישר לשבט לישיבת ראשגדיות שהסתיימה בשש וחצי
עוד מעט ארוחת ערב ואז אני הולכת לסדר גבות ואח"כ יש מסיבת גיוס שנראה אם אני אלך ואני אקפוץ לראות את הבנות ולישווווון שבת- ב1000 ישיבת ראשגדיות. 2000 ישיבת שכב"ג. אח"כ אנחנו עושות מסיבת שתייה לנעמול כי היא סיימה לקחת ראקוטן! אז להשתכר מהתחתתתתתתתת- ואז ללכת סופסוף לראות את החתיךשלי שלא ראיתי מיום שלישי:(

OverSharing

New member
כן../images/Emo103.gif

אבל אסור לשתות כשולקחים את זה. [נעמה לקחה שלשוה חודשים] יותרמזה אין לי מושג כי לא לקחתי את זה מעולם:)

למעלה