פרק 221 - הפרק של יום רביעי
1. שאול צריך למצוא תשובות
אוקיי אנשים הולך להיות כאן שמחה ששון ש ב ח ל !!! (כן! בחל) הזמן!!! עם שיקולי מערכת פעילים ביותר שלא תגידו שלא אמרתי לכם! וזה יכאב ברמת העצמות של כמה א נ ש י ם פה! ובאמת מעניין אותי מה שאול יוכל להגיד בנושא ..... רגע רגע רגע =הוא= מתעצבן ?! 2. עדן מדווחת על המצב הכספי שלהם לגולן
"העסק" שלו בהחלט יכול להביא לטביעה שלהם. 3. שירלי באה אצל ליאור מספרת לו על קופה אקפרס עוברת רק 5 מוצרים
נפלט לגברת שירלי חלק מהשרלולים שלה אצל ליאור, טוב אם הוא מתפרץ ככה הוא בטוח אשם ושלא יגיד אחרת. 4. תמר מנשנשת דוגלי בכל פה
תמר..... תמי - הולד איט ! 5. אליאן לומדת פוליטיקה מסריחה
למה לא להתחנף, אה גב' אליאן? כאילו במקרה כזה.... במקרה מקרה.... הכל לגמרי קשרים, וממתי יואב כבר חבר טוב שלה? 6. אליאן עדיין בענייני הפוליטיקה
הצביעות רצה כאן חבל על הפנאי. הפוליטיקה של אליאן וקטעים ועוד כל מיני דברים. 7. איילת סוגרת את הבאסטה רצה לאמא שלה אומרת רשף מעצבן אותי
ככה? ככה? איזה חצופה איילת הזאת - מה נסגר איתה??? כאילו קודם כל מה נפתח איתה אחר כך מה נסגר איתה? 8. תמר הולכת לבקש משאול כל מיני דברים
תמר למה עכשיו? אל תבואי עכשיו תרגיעי אין נגמר תבואי מחר שאול במצב רוח חרא עכשיו! 9. שוב איילת
איילת פשוט מסרבת לרדת מהקטע של עדן - איזה קרציה, טוב לא הגזמנו. 10. ושוב שאול...
נו טוב שאול הביא את זה על עצמו ! לשם מה הוא יצא כשהוא היה צריך להשאר?? 11. אינטימיות מעניינת משהו...
מה זה האינטימיות הלחלוחית הזאת פה באמצע ?? 12. בקופי שופ דנה וליאור
היתה לי שיחה עם אבא שלך .... 13. אמא של איילת מגיעה ונוקטת עמדה מעניינת
איזה קטע - אמא של איילת הייתה בעד רשף ואגב תתחילו לעבוד על הנכדים =שלי= ?????? זה לא חפצים!!!!!! 14. דנה מופיעה באמצע דיבור של זאב עם ליאור
אוקיי דנה דפקה כאן את ליאור Russia Style.....