סופשבוע בנאזאר !

SweetOrSexy

New member
אאא... SimsY...כנס שניה.

תגיד, יש לך תוכנה שמצלמת תמונות מהפרקים
כי יש לי תוכנה, אך היא מעוותת את התמונות רצח..

SimsY

New member
זה תלוי בכרטיס שיש לך

יש כרטיס טלוויזיה וכרטיס וידאו. כרטיס טלוויזיה עולה בין 300 ל-700 שקל אבל אי אפשר להגיע באמצעותו לאיכויות טובות - כי הוא יותר לצפייה מאשר להקלטה ועריכה. כרטיס וידאו מיועד להקלטה של פרקים, עריכה, הוצאת תמונות ועוד אבל הוא עולה הרבה יותר יקר - מתחיל במשהו כמו 1500 שקל ויכול להגיע אפילו לעשרת אלפים שקלים (למרות שאפשר להסתפק באחד של 2000 שקל למשתמש הביתי כי כאלה שעולים 3000 שקל ויותר, זה כבר יותר למשתמש הממש מקצועי ואולפנים וכו') אני קניתי אחד ממש מקצועי - עלה לי 2500 שקל ועושה יפה את העבודה. אבל זה שוב תלוי בכמה אתה מוכנה להשקיע.

SimsY

New member
פרק 220 - הפרק של יום שלישי

1. השיחה של זאב עם ליאור
אני ממש מציע לליאור להתרחק מהדנה הזאת הוא רק יסתבך. 2. לאליאן יש רעיון לשותפות עם יקי
הם צריכים להזהר עם פתיחת המשרד כי אם זה ייכשל הם יחזרו לאותה נקודה רק עם חובות גדולים. בא לי להכנס ביקי... הנה אמרתי את זה ... אמרתי את זה כבר פעם אחת אבל אף אחד לא שם לב אוקיי אני מתריע שוב ! אני לא רוצה לשלוף לו תשובה מהממותן מי יהיה למעלה ומי למטה אבל זה יתנהל מעצמו אני בטוח .....
3. האישורים המזוייפים של שאול
הבן אדם מושחת קנה אישורים בכסף - לא מתבייש בן נעוות המרדות רחוק מרשעים ישועה!!! 4. תמר מספרת מעשיות ליואב
היי היי תורידי מהסקסי הזה את הידיים! או שבעצם תרגישי חופשי כי אני בכיוון של יודלוי. לא דוגלת בדיבורים מה, טוב! במה היא כן דוגלת ? היא כזאת כלבה שהיא בטח דוגלת בדוגלי!. למה היא לא יכולה להגיד את זה ? 5. שאול מתנהג באסטוניות מצוייה
טוב אי אפשר להאשים אותו הוא עדיין נסער מה"חיבוק" שהוא קיבל מהביריון הזה. 6. תמר ושירלי במזנון של האוניברסיטה - שירלי אוכלת כריך ותמר דוגלי
בינתיים נחמד - מה תמר? ידיד שעוזר לידיד שלו? אמרתי לכם שהיא דוגלת בדוגלי אחרת היא לא הייתה כזאת כלבה! 7. איילת ומלחמתה בגן עדן
איילת נוקמת ברשף דרך ההיריון. 8. שאול עושה טעות של מתחילים
מה הוא סתום ? הוא שכח שצריכים להביא לו היום את האישורים הפיראטיים ? הוא הביא את זה על עצמו! 9. חוג בנייה יוצרת לקבלנים מתחילים
עכשיו זה הם נגד הראש בלטה הזה..... 10. הביריון מגיע בשנית
מה הוא שכח את הארנק שלו ? כן, במקרה... 11. אבא של דנה לא מצליח להרגיע את עצמו
אבא של דנה מעצבן רצח! כאילו תרגיע חצוף! לך תמכור פושטאסשיוס בשוק..... 12. איילת והמשך מלחמתה בגן עדן
אני רואה שיש לנו קרב אוף ווילס מה שנקרא...
13. שירלי מוצאת את הארנק
WOW הנה היא מתקשרת בשביל הארנק ותגלה את כל העסק. חשבתי שזה יימשך הרבה יותר... 14. מצב מסריח של רשף
15. מצב עוד יותר מסריח של שאול

אביחי 33

New member
תודה יניב../images/Emo9.gif

התמונות יפות
אבל אני מעדיף את התמונות הקודמות שכל דמות הייתה בתמונה נפרדת..

SimsY

New member
זהו שהיו כמה שהתלוננו בפני במסרים

שזה מציף להם ומאט להם מאוד את הגלישה בפורום אז אתה יודע... מתחשבים.

אביחי 33

New member
אהה באמת../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

חבל...יותר כיף שיש תמונות לבד.. ההתענגות שווה וכפולה

למעלה