סופשבוע בנאזאר !

SimsY

New member
סופשבוע בנאזאר !

אוקיי! הגיע סוף השבוע - ואתם יודעים מה זה אומר נכון ??
מאחר ומיום ראשון לא הייתי כאן וזה בגלל שממש הייתי עסוק עם העבודה ואחר כך בכלל לא יכולתי לראות כי הייתי בסידורים אני מנצל את התוכנית שלי הזאת בשביל להשלים את הפערים. להזכירכם - עזבתי אתכם עם שרלולים של שירלי (אתם רואים לא סתם קוראים לה שירלי
) עם שאול וגולן קצת נסחף עם כל מיני וכו' אוקיי - שיהיה לכם סוף שבוע נעים ותהנו !

SimsY

New member
פרק 219 - הפרק של יום שני / סיכום

מהפרקים הקודמים: שאול ושירלי במיטה > ילדים קטנים צופים בתוכנית אמרת אביחי??
1. תמר באה לבקר את שירלי ואליאן מרחיקה אותה>
בהתחלה פחדתי שתמר תכנס ותגלה את מיס שרלילה עם היחפן 2. איילת לא מוכנה לנוכחות של עדן>
הגברת איילת מרגישה שמתלטים לה על הביזנז 3. שיחה באוניברסיטה>
מלאגות ? ממתי מדברים ככה? 4. שירלי באה לשאול>
שירלי לא צריכה לעשות קטעים כאלה במכללה! עלולים לגלות אותם. 5. דיוויד מודיע לדנה על זה שהוא צריך לנסוע>
תסמכו על ליאור שיהיה שותף בלילות האלה בחיים של דנה 6. יקי בא לבקר את גולן ועדן>
כל פעם כשגולן פותח את הפה הוא דופק לעצמו. 7. פרסומות>
רצים לדירה> איך שהוא מדבר אפשר לחשוב שזה מאוננים בדירה 2.... 8. איילת עדיין מתנגדת לנוכחות מרכזית של עדן במפעל>
אני בטוח שרשף לא חשב שאיילת תתנגד כל כך 9. דיוויד בא לבקר את ליאור וגם מפזר רמזים>
זה היא תחליט ! (דנה) יופי דיוויד כמה רמזים יפה באמת... 10. אליאן מודיעה לגולן מספר דברים>
בלי אליאן אין לגולן שום סיכוי שבעולם אפילו היא ממינה בו יותר מאשר אישתו 11. איילת שמה את הקלפים על השולחן עם רשף>
הגב' איילת קוראת לילד "בשמו-ק" ! 12. דנה מוכרת סיפורים לליאור>
סיפורים סיפורים דנה הזאת מתאימה את הסיפורים למציאות שלה. 13. זאב מתקשר לדנה אבל לא מצליח להשיג אותה>
זאב, אבא של דנה יבוא למועדון צלילה ומכיוון שהסדרה כל כך צפויה הוא יתפוס את דנה עם ליאור. 14. שיחות בוטות בסדרה>
מה קרה? החרמנות עלתה לה מה קרה פה נראה לכם באמת??? שנאמר מדרש לפשט !
15. אליאן מראה ליואב את הקליפ>
לא כדאי לה להראות להם את הקליפ הוא כל כך גרוע, מה לעשות זמר שמטע הגולן הזה שיודה בזה. האיכות צילום של הקליפ גרועה ואיומה....

למעלה