סופשבועעע

Miss Tika

New member
טוביק בוביק

חמישי- חזרתי מוקדם, היה כ"כ כיף להגיע הביתה בצהריים במקום בערב שזה לא יאמן. היתי בבית עד הערב, בערב יצאתי לקפה והשלמת פערים עם אורטל ואיה... היה נחמדי. שישי- קמתי בבוקר, הלכתי עם תתי ועמית לים, היה חמודי נורא :] והשתזפתי עוד קצת!! ווהו! בסוף אני אהיה שזופה אמיתית. בערב ארוחת יומולדת לחברה, אח"כ יומולדת לפויר (עוד חברה), ואח"כ נראה מה יהיה. שבת- להגיע לבית אריה... סופ"ש רגוע וכיפי לחלוטין :]

בא לי.

אתמול - השתעממתי בבית ואז ידיד שלי שאל אותי אם בא לי לבוא איתו למקדונלדס. אז הלכתי איתו והסתובבנו בעיר אחכ והיה ממש כיף:). וקניתי בד ציור ומילוי ל0.4! היום - השתעממתי בבית, התעסקתי עם דברים של מדא...ואני אשאר בבית כי אני עייפההה. אולי אולי אני אלך לסבא. מחר - בבוקר כנראה כלום... אח"כ משמרת ערב במדא:)

המ.

חמישי- קמתי בשש ומשהו בבוקר, עבודה, חזרתי הלכתי להתקלח ולישון אח"כ עשיתי קצת כלום, בערב קפצתי עם חברה לקנות קוראסונים ואייסקפה וישבנו פה באיזור ואז הצטרפו אלינו כלמיני אנשים חמודים והיה אחלה, חזרתי בשלוש בלילה וצללתי למיטה שישי- קמתי באחת, סתם ישבתי בגינה עם הקפה והעיתונים של שבת, הייתי קצת במחשב, שעווה ואז ראיתי סרט עוד כמה דקות הולכת לשבת קצת בחוץ עם חברה אח"כ הבייתה- קידוש, מקלחת ויוצאת עם חברים שבת- לקום בעשר, נוסעים עם חברים לים, להכין דברים ליום ראשון, להתמרמר שנגמר הסופ"ש ובטח בערב שוב נצא לשבת פה בסביבה קצת אבל לא עד מאוחר כי בראשון קמים בשש ועשרים. :) שבת שלום.

AnGeL DoLlY

New member
מה מחזור עכשיו |:

אתמול - הייתי בקורס מ8 וחצי עד 11:30, ב13 היה לי שיעור פרטי של שעתיים, קראתי קצת ודפקתי שינה כי הייתי פשוט סחוטהההה. בערב הלכתי עם אבא ואחי למוזס בפיתוח [אמא בניו יורק], חזרנו, ראיתי סרט וזהו. היום - אזכרה לסבא וסבתא רבא פה עם כל המשפוחה, תיכף כוכב נולד ואולי יוצאת לקומפורט עם הבנות יותר מאוחר. כמה זמןןןןן לא הייתי במסיבה יואו מחר- הממ בתכנון ללמוד רוב היום, ובערב לסינמה סיטי עם אבא ושגיא.

N o o s h y

New member
לה לה לה

אתמול הטחתי את עצמי על המיטה שלי סופסוף והיום עשיתי סיבוב עם אימא בתלאביב תיכף אצא עם נעה ואנה לאאוטסיידר מחרררררררר יומפעילות סופסוף! התגעגעתי לשבט בטירוףףף. בערב אני לוקחת את אחותו הקטנה של ידיד שלי (עולה לי' עכשיו) בהפתעה להופעה של אביב בזאפה.

שהלהלה ../images/Emo71.gif

חמישי - סיימתי קורס מש"צים בהצטיינות
חזרתי הביתה בלילה התקלחתי והלכתי לישון שישי - קמתי ב1,השלמתי פערים במחשב וראיתי האלופה ש.ח.,הלכתי לישון שעה וחצי ובשמונה יצאתי עם חברות לאכול אוכל סיני.היה טעיםו חזרתי לפני רבע שעה ככה.עכשיו אחליף בגדים ואלך לישון כי אני עייפה שבת - לישוןלישוןלישון ניראלי המשפחה מארגנת משו בערב.לודעת>< לילה טוב :)

SNoopY 26

New member
בי מאי בויפרנדדדדדדדדדדדדדדדדד!!1

סו ואט יו גונה דו דו בוי אי לאיק יו טו טו בי מאי בויפרנד סו מאצ' סו מאצ' טוב מה חפרתי קיצ, אתמול סתם היה ערב נחמדי שכזה. חברה באה אלי, הלכנו עם עוד כמה חברות בספונטניות ועקב שיעמום גובר ללחם יין, ומשם זרמנו בעוד יותר ספונטניות שמוכיחה כמה החיים קלים כשיש אוטו, לפאב-זולה שכזו עם חברים. היה שתייה, קצת מוזיקה, נחמד לאללה ומצחיק++ אח"כ חברה באה לישון אצלי :9 והיום קמתי כזה מאוחרררר ישנתי כמו דוב...פשוט הרגשה נפאלה! כבר שכחתי איך זה כשכל יום אני צריכה לקום ב-8 בבבוקר לקורסים בבצפר. היום סתם היתנודדתי ממקום למקום, ארוחת ערב וזה, אח"כ לחברה.. ושכבר הערב היה נראה באמת חסר תקווה שנעשה משו..סתם היתקשרתי לידיד שלי והלכנו לשבת בחוות הברבור. היה כייף :) ועכשיו אני פה. ומחר אני בתיכנונים ללכת לים, ולרמת אביב. אמן שזה ייצא. זהו סבבה לי לגמריי

TiKi PooH

New member
בוקר טוב עולם (יש ברבורים באגם)

חמישי- הייתי בעבודה, סגירה איכשהו נמתחה כמו מסטיק למרות שהיינו מספיק עובדים בשביל לתקתק עניינים, וגם היינו יעילים, אבל אנשים פשוט לא הסכימו לעזוב את המקום. רבע לתשע טסתי הביתה להתקלח ולעשות צ'יינג מהיר ללוק העובדת הרצוצה והמותשת, ובתשע ורבע כבר התייצבתי מחוץ לדלת- גוררת אחריי את הרגליים שעוד נותרו לי אחריי המשמרת לעבר מסיבת הפתעה של דודה שלי. ( זה היה סידור יפה..דוד שלי היה אמור להגיע בתור הפתעה למסיבת הפתעה של אשתו מהונג קונג, ואיכשהו יצא שהיא חיכתה לו בשדה תעופה בתור הפתעה, וסבא שלי התמרמר משך כל המסיבה על זה ש"למה-לא-מספרים-לי-אף-פעם-שזו-הפתעה-ואני-הורס-הכל-וכולם-כועסים!") נו שווין. היה בסדר, בקושי ראיתי בעיניים. שישי- בוהריים לקחתי רכבת לכפ"ס, פגשתי את זיו לפיתהעםדרוזית ועשינו ביקור מהיר במרתף יינות לצורך טעימות יין עם טוני וליאור (השותפים שלו), קפצנו לכוכב יאיר לקבל את פני הקייטרינג. אחריי שלאףשטונדה שבאה לי מאוד במקום התארגנו ליומולדת של סורין וכל האורחים הגיעו סביב 20:00. היה טוב ופירטתי הרגע איפשהו באופטימיות. שבת- האמת שעוד לא החלטנו. זקוקים לבילוי של תפרנים כי התפרענו עם מרשרשים בשבועיים האחרונים; מבחינתי האופציות הן פסטיבל אמנות רחוב בפלורנטין ( לא יודעת, נשמע קצת מעפן אבל אולי שווה להציץ אם כבר יש אוטו ודלקן), או העניין הזה של יום כדור הארץ בכיכרבין, אווו שנקפוץ לבית הלנה רובישנטיין, יש תערוכה של צלם שאני מאוד מעריכה ומאוד בא לי עלייה ( עדי נס) ואז בטח גם נעבור במוזיאון ת"א וזה אחלה. זהונראהלי

למעלה