סופשבועעע

Oo The Gush Oo

New member
חמשו"ש ביאצ'!

חמישי- הגעתי לפני איזה שעה הביתה. תיכף לישוני במיטה המדהימה שלי סוף סוף. אח"כ להתקלח במקלחת שלי (ולבדדד!!) סוף סוף. בערב טרבין. שישי- לישון עד מאוחר. בצהריים אולי סנטר או משהו. (יש ריקושט בסנטר נכון?1) בערב דאנס בר כלשהו עם מסיבה טובה. שבת- אני חייבת ים, צריך להעיף את השיזוף צה"לי הכונף הזה שניהיה לי בידיים. בערב אני אצא בטח עם החברות.

LimiMimi

New member
חתיכת סופשבוע.

היום- # קניות אחרונות לנשף/מסיבת סיום. בסוף יצאתי עם שלל של עגילים מקסימים, נעליים שחורות וחזיה. צריכה לעבור בבלוקבסטר להחזיר סרט. בערב יש מסיבת סיום [התרגשות] ואח"כ מסיבה בלכת. מחר- משמרת בוקר [פאק, אני הולכת לגסוס!] בצהריים אחרופ את נשמתי ואז תמיר בא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111 אז בטח נעשה איתו משהו. ואואואו, התרגשות. שבת- בבוקר עושה סדר עם אמא ואולי הולכת לים בערב יש פאקינג נשף ואועוהעוהוע. איזה סופשבוע זורם!

פשוט למדי

חמישי- כלום +בחוץ שישי- כלום+ בחוץ שבת- איזה קטע, כלום+ בחוץ לפחות יהיו כמה |מאוהבים| בין לבין

Summer moved on

New member
../images/Emo42.gif

חמישי- עבודה מ13:00-16:00 בצהרון. ב18:30 עם יעלי כנראה, וב20:00 עד הלילה בייביסיטר. שישי-הממממ כלום? בבוקר-צהריים כזה בטח ניסע לקצת קניות בקניון, ואח"כ שומדבר. שבת-פיקניק משפחתי או משהו כזה.

EVE Lights

New member
קאבווווום.

היום - חוגגים יומולדת להדרי במקס ברנר ברוטשילד
מחר - עם אביב איפושהו, לא יודעת עדיין מה נעשה (אני מנסה לשכנע אותו שנצא למסיבה, גררר), מקסימום ת"א או משו שבת - לא ידוע עדיין אבל יש לי הרגשה שזה יכלול את מאיה
סופ"ש נחמד לכולן!

shachari

New member
הווומ ../images/Emo9.gif

חמישי : ישנתי עד מאוחר , בנתיים סתם פה - אולי אח"כ נצא
שישי: הולכת לראות ת'בית החדש , קניות ליומולדת [חטיפים ודברים משמינים
] מסדרים ת'בית. בערב נראה מה נעשה.
שבת : יווווווםם הולדת

מה זה בית?!../images/Emo12.gif

אחרי ששלושה ימים לא ישנתי בבית, אתמול חזרתי וישנתי כמו סוסה 15 שעות. אז אחרי ההקדמה; היום- חג קן יבנה
ואז חוזרת לחני כפרות בראשון מחר- או הביתה או למודיעין, לא בדיוק הבנתי את אמא.. שבת- בייייייייייייייייית:)

Shusho

New member
כבר סופ"ש?

אני במחזור, היתה לי פגישה עם רופאה שביאסה לי ת'צורה (הידד, מצאו מה הפאק שלי ומה ה"מחלה" המסתורית פחות או יותר - אבל הטיפול יהיה מטומטם ולא בראש שלי לכל הדברים האלה. פלוס זה משפיע לי על מליון אספקטים בחיים וסעמק). אז היום אני ממש לא מתכוונת לצאת לשום מקום. מחר אני אמורה ללכת לעידן או משהו אבל כרגע המצב רוח שלי קצת קקי. אה ובת דודה שלי ילדה (
) בת (שניה, אחרי תאיר שהיא התינוקת הכי מדהימה שראיתי בחיי, ואני רצינית היא מושלמת) אז אני מקווה שמחר נוכל ללכת לבקר אותה (ח הבית חולים ברחוב שאני גרה בו).

THE ronch

New member
ככה--

חמישי יענטו היום- אנגלינה הייתה פה לעשות לי שעווה
, עכשיו אני נחה, ב8 עבודה עד איזה 2 בלילה. לא מרתק, אולי אח"כ לפגוש את אסף/אודליה לקטנה שישי- בבוקר קצת שופינג עם סיוני (אני צריכה תחתונים
) ואייסקפה בים, אח"כ הביתה לנוח, בערב עם כל המשפחה מהצד של אבא במסעדת דגים (יומולדת 80 לסבתאל'ה
) ובלילה עם שרה להשתכר למוות כרגיל שבת- מממממףף! כלום בתכל'ס, אולי ים עם אבא. בערב משמרת, אח"כ אסף/אודליה לקטנה (מי שלא יהיה היום
) וראשון- משפט, יומולדת לבנג'ו, אני ושרה נראה לי לוקחות אותו לאכול שוסי ובערב מסיבה מטורפתתתתתתתתתתתתת ליומולדת שלו

little shorty

New member
מה?!?!? אבל רק התחיל!

אמאלה כבר יום חמישי היום. היום - השתעממתי פיצוצים בבית ועוד מעט אני הולכת לעבודה והוא בא לישון אצלי אחרי זה. שישי - עובדת בצהריים, בערב נראה לי כלום או שבטח נקפוץ לשכונה קצת או לחבר. שבת - חייבת לקפוץ לסבתא במקרה ואני אסע לאילת אז שתדע למה אני לא מגיעה, וחייבת לסחוב את אמא שלי בערב לקנות לה בגדים.

©big smile©

New member
כואב לי הראש ;[.

היום הייתי בחדר כושר בסביבות 14:00, אח"כ הלכתי לפסיכולוגית ולפני חצי שעה בערך הגעתי. עוד מעט אכנס להתקלח וב7 ורבע אני יוצאת למסיבת סיום של חברה שלי. אין לי מושג מה אח"כ, אבל אני רוצה להשאר עם ספיר. שישי אין תוכניות בנתיים, אני רק מקווה שבערב יהיה לנו משהו מעניין לעשות. אני ישנה כל היום. שבת לא יודעת, אין לי חשק כ"כ להתעורר לארוחת צהריים עם המשפחה, אז נראה כבר. ובערב אני מקווה להיות עם חברים.

:)

חמישי:סתם הייתי בבית כל הבוקר..בערב אולי להיפגש עם מוקי :):) שישי:אין לי מושג מתי אני נוסעת למסכם :S..אז אולי אני אעביר פעולה ואז אסע שבת:יום הכנה למסכם

למה לא. ../images/Emo42.gif

חמישי (וויצ' איז טודיי) טקסיום ובסופו מסיבת סיום בהרצליה [מבאס קצת שאני לא מתרגשת מספיק לגבי זה, אבל שוין] שישי בטח אני אשן עד אחרי הצהריים כי אנחנו חוזרים מהמסיבה רק בשש בבוקר-שבע ככה בערב יש מסיבת יומולדת לבןדוד שלי ולאחריה שאלך להופעה של מוניקה סקס במועדון 24 או שלאיודעת מה אעשה שבת עוד אין תוכניות, אבל אני מקווה שנעשה דברים כייפים ושאני לא אשרוץ בבית (מקווה לראות את הבחור שלי, אבל לא רוצה לפתח ציפיות)

סוףסוווווף.

הגאולה הגיעה!@$# אחרי טירטורים על קו ת"א-בית, בית-ת"א כמעט כל יום ועוד עד מדים! ועוד כשחם!!! חושרמוטה חם. ביתביתבית, הידד. פי, נהכפנו לזקנים. זה רע! היום כלום, מחר... שאלה טובה, בטח יציאה עם חברים, או להישאר בבית כי אנחנו זקנים בלים. ושבת יםםםם. או כנרת (שזה גם סוגשל ים!). ונאמר אמן. זהו

ShiRa1101

New member
סופש רגוע.

היום-בבוקר וצהריים הייתה מנקה וגמני עזרתי:] אחהצ הלכתי ליעלי וסתם דיברנו .. עכשיו אני לא יודעת מה לעשות..אני יוצאת 100% אבל לא יודעת עם מי:|למקס/בורגוס ומשו אחר... מחר-ממ לישון:) ואין לי תוכניות יותר..כי נגמר מכבי!!:( בערב יציאה כלשהיא שבת-חברות,קאנטרי/ים או משו כזה..:)

למעלה