סופשבועעע

JuSt A GiRl 94

New member
...

היום: התבטלות גמורה מחר: להתכונן לפסנתר, שיעור פסנתר, ללמוד בעל פה ביאליק- להתקשר בבוקר למאיה! שבת: להמשיך ללמוד לביאליק, לעבור שוב על סטאבט מאטר?, לצאת עם בנות אולי...

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אוחחח אני מתה עליוווו ../images/Emo99.gif

יש לי את החבר הכי מושי בעולםםםם!!!!
מחר עובדת בציפורי מ9 עד 6 ארוחת ערב אצל סבא וסבתא אולי נצא עם הבנות
שבת עובדת בציפורי מ9 עד 6 אמממ לא יודעת יותר מזה

Lost Lullaby

New member
עבודה!

מחר בוקר לא יודעת מה, צהריים לא יודעת מה... אולי אקפוץ לאורנג' עובדת מ22:00 עד סגירה שזה איזה 6 בבוקר שבת גם לא יודעת עובדת מ17:00 עד ס"ק שזה בערך חצות... אולי אחרי זה אשב עם ידיד איפשהו [אני כל הזמן מבטלת לו;<] אבל לא יודעת כי בטח אהיה סחוטה ולו יהיה משהו טוב יותר לעשות הפעם

זורם.

יצאתי רבעוש כי לקחתי חופש
ווהו.
אתמול
חזרתי מהצבא ובמקרה ראיתי בקניון את רעות והדס.. צחוקים. הלכתי לקנות מתנה לרותם, בלי הרבה הצלחה. בערב סתם שרצתי בבית.
היום
נסעתי לחיפה, לאזכרה של אורלי /: היה כזה עצוב.. ופגשתי שם אחת שהיינו חברות באותה תקופה - נוסטלגיה לפנים. אני לא מאמינה שעברו כבר חמש שנים, ג'יזס. גם היום מתוכננת שריצה בבית.
יום שישי
בבוקר הולכת לקנות כבר מתנה לרותם, ולקנות גם מסכה לשיער אצל הספר. בערב חוגגים לקרבית שלנו
, עדיין לא ברור איפה.
יום שבת
יםםםם! עם הבנות. בערב נראה כבר. אחלה סופ'ש שיהיה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהו D:

שישי- עבודה אצל אבא שרק 3 סופסוף עם חברות בערב שבת- ים D::::: בצהריים במרינה עם המשפחה, הולכים למסעדה בערב חברה באה לישון אצלי

רייל

New member
הופהופה.

חמישי - היום הייתי עם הילה שלי בתל אביב והיה מה כיף. כאילו, באמת, הרבה זמן לא היה לי יום תל אביבי נהדר שכזה. וגם קניתי שתי שמלות חדשות. שישי - סבא וסבתא. בערב אני עדיין לא יודעת. שבת - בבוקר אני נוסעת לדניאל ומשם להופעה של איגי פופ והסטוג'ס בייבייביד!@#$%^*&!@$#@$%^*&%WAD$RF%G&T*&U^%YWS$BHY^EVD יואו אני מתרגשת בטירוף אין לכן מושג!#$%^&*^%$ יאוואואועיורכיק'וכיודכינדלג אני אבכה];

Liraz 6q

New member
אחלה סופ"ש! :]

היום- עבדתי עד 8.. הלכתי למול עם נטל וקניתי מלללללא דברים יפים:] 7 גופיות מאינטימה יפות כאלה חצאית מיני שחורה ממנגו וגופיה לבנה ממנגו 2 פיג'מות לי ולאמא חזיות ותחתונים תכף מתארגנת והולכת לויו עם הבנות.. הופעה של הראל מויאל השאף הזה חחח
מחר- אקום עייפה מוות! אלך לרופא להביא מרשמים.. עובדת ב9.. עד 6 ככה.. בטח בערב נלך לאכול במלון כל המשפחה ובערב יוצאת עם הקטנטנות!
שבת- אקום מסטולה! הולכת לעבודה ב10.. עד 6 ככה.. ומארגנת מזוודה..נפרדת מכולם חחח יום ראשון אני כבר לא אהיה לכתוב תכנ"ש.. טורקיה שבוווווווווווע שלם עם הקטנות!!!!!! הולך להיות נדיר:]

EROTOMANIA

New member
בתחת

שישי: בבוקר לישון כמו שמנה, ואז עבודה מ1 עד 9, ואז אלוהים יודע מה אני אעשה. נראה לי שאני אשאר בבית כי... שבת: עבודה מ7 עד 3. חרא. לא יודעת מה אני עושה הכל אצלי קורה בדקה האחרונה. אין כזה דבר תיכנון.

להלהלה

היום היה לנו נשף סיום לא ממש נשפי. אבל כולם השתכרו ונמרחו על כולם כמו בכל מסיבת-שכבה עם אלהוכול והיה דיי משעשע רוב הזמן. חוץ מכמה מקרים של חברות שותות יותר מידי ולא מגיבות כשמדברים אליהן ]: בכל אופן- עצוב. זה ה"אירוע" האחרון עם כל השכבה. אוף. מחר (שזה כאמור שישי) אני ודימה נוסעים לעבודה בטח בסביבות הצהריים, עובדים שישי, בשבת עד הצהריים ככה ישנים שם ואז עובדים שבת ובראשון בבוקר חוזרים הביתה. אני מקווה שזה יסתדר ויהיה בסדר והכל. שיהיה סופ"ש נעים.

עכשיו חזרתי מת"א!

היה לילה מממממש נחמד!:) וכרגיל בנסיעה חזרה ברכבת מישו הציק קצת אבל הוא היה חמוד ואפילו דאג להעיר אותי לפני התחנה:) היום - עכשיו לישון, אולי ביג עם ההורים, בערב סבתא ואחכ נוסעים לאן שהוא ונסיים תערב בחוף:) שבת - יש סיכוי גדול שים, ובערב אצא:)

yellow cheese

New member
סופשבוע רגוע בגללגלגללגלגלגללגל"צ../images/Emo3.gif

אתמול: חינה של חברים של אופיר. היה נחמד. גיליתי שאני די מחבבת את החברים שלו ושזה אפילו נוטה להיות הדדי. זה חתיכת הישג אחרי שנתיים אני מניחה... היום: כנראה בערב אצל אופיר כרגיל, ישנה איתו. אם יהיה ילד טוב יקבל אפילו סקס. (אני חתיכת כלבה). מחר: אצל אופיר עד איזה 12 בצהריים (במידה והוא לא יתעצבן עליי שאני 'בורחת' מוקדם). לאחר מכן בריכה (
, לא רציני) וכנראה קסטן ה100ממת. אמן כן יהי רצון.

SuGaRBabe1

New member
היא אומרת זה טוב, זה ההפך מרע

חמישי - אחרי שאני והבחור התעוררנו בבהלה ב-6 וחצי, הוא התקפל הביתה ואני קצת סידרתי את החדר והתקפלתי בחזרה לישון עד 12 בערך. כל היום לא עשיתי שומדבר מיוחד, חזרתי קצת לישון לעוד איזה 3 שעות, ובערב הלכתי עם אחותי ועם חברה לטקס סיום של הבצפר שלי.. משנה לשנה זה נהיה יותר מעאפן תאמינו לי
חבל על הזמן שלי. קיצר באיזשהו שלב זה נהיה משעמם אז אני וחברה שלי הלכנו לפגוש עוד חברה ונסענו לנו לתל אביב... ישבנו באיזה פאב ממש חמוד בפלורנטין והיה נחמד :] שישי - התעוררתי באיזה 12 אחרי הפאב, עכשיו אני כאן ולא נראה לי שאני אעשה משהו מיוחד עד הערב... בערב ארוחה אצל סבתא כרגיל, ואז הביתה לראות כוכב נולד [נהייתי מכורה, זה קצת עצוב] ואז למסיבה במקום החדש ההוא בתל אביב. אמור להיות שם נחמד, נלך לבדוק... שבת - במשך היום אני בטח אשן כמו בהמה... בסביבות אחה"צ הבטחתי לחברה שאני אבוא לבקר אותה בשבת שהיא סוגרת, ובערב נפגשת עם החבורה הישנה של הבנות מהבסיס.... שאף אחת מהן כבר לא בבסיס חוץ מאחת
אבל יהיה כיף כי לא נפגשנו ארבעתנו כבר מלאן זמן :)

Fragile rose

New member
לה לה לה

חמישי - עשית סידורים בעיר. קניתי חולצה של ג'ק
והשלמתי שעות שינה שישי - יומולדת לאבא, באים אורחים הביתה. כל היום בישולים \ נקיונות \ חרא שכזה. נשב עם כולם ונצא בערב לשתות כנראה [שזה די מבאס בהתחשב בעובדה שאני לא שותה. אבל פסדר] שבת - אלוהים גדול. באמת שאין לי מושג

Bitch47Percents

New member
בלו בלו בלו

חמישי- קמתי מוקדם מידי ונסעתי לירושלים למשרד, חזרתי הביתה באזור 6 ובערב פגשתי את לילוש בת"א [בבית שלה נו, אבל שם היינו בסוף
] והיא דירדרה אותי ובגללה עישנתי מלא
[
] שישי- קמתי באיזה 10 וחצי, עדיין מתוסכלת שהבחור לא מראה סימן חיים.. צריכ הלהתלבש ולצאת לפיקניק מורות לסיום שנה כזה.. כזה זקן אלוהים. בערב בא לי סרט עם בתדודה שלי שפה בבית שבת- לקום מאוחר, לפגוש את עינב אחרי שבועיים שהיא סגרה, נראה מה נעשה. בא לי יייייייייים!!! [חודשיים שאני אומרת את זה. אלוהים ישמור.]

מיאו...

חזרתי מסיבוב משפחה- רמה"ש אצל סבתא וביקור אצל הדודה שילדה ביום רביעי דבר כ"כ קטנההה וחמודדדדה! אח"כ נסענו לקבר של סבא ז"ל...לא הייתי שם מאז הלוויה-לפני כמעט שלוש שנים... היום? לומדת עד הערב, אני מאמינה...צריך לדעת כל כך הרבה דברים, זה מחרפן.. מחר? קמה בבוקר, לומדת, ים עם חברות [אני מקווה שיצא לפועל] ושוב ללמוד...צריך לחרוש טוב טוב... בערב שוב נצא כולנו לאנשהו...חייבים! יאללה...סופ"ש אחרון בצבא לא צבא שאני עושה
יהיה סבבבבה...

yaeli87

New member
שוב אני מוצץ גבעול תחת גשר מט ליפוללל

חמישי- חזרתי מהבסיס בסביבות 11 הביתה,הלכתי לחדר כושר עד רבע ל1,הסתובבתי בבית עד 4 ואז הלכתי לספר לעשות פן,קניתי לאחיינית בייגלה וחזרתי הביתה לאמא,אחותי והאחיינית. ראיתי פרוייקט וואי 2 ואז נסעתי למאמי,הגעתי אליו בסביבות 8,סתם קשקשנו לנו,ראינו קצת טלויזיה התארגנו וב2200 ככה סתם נסענו לאיזה פאב,חזרנו בסביבות 0015 ועשינו עניינים עד איזה 0200
שישי- קמנו ב1030 עשינו קצת עניינים,ב1230 הלכנו לשתות נס+סנדויץ' עם שוקולד
ואז הוא הסיע אותי לרכבת,הגעתי ב1515 בערך... המשפחה פה,עוד מעט א.ערב... בערב אולי צוף? לא יודעת,אבל עם כל הגאנג של הבנות כי כולן בבית תודה לאל!!
שבת- ב1200 קבעתי עם חברה,למרות שלא ממש בא לי אבל קבעתי אז נראה מה יהיה...ובערב בעיקר מאמי. סופ"ש רגוע ליידיז וגוד שבס!!!

למעלה