סוף שבוע...

moshe butt

New member
אוייי...מלא זמן לא הייתי כאן../images/Emo24.gif

השבוע שהיה
סיכום השבוע בשני מילים: מעייף ומתיש
סמילי שמיצג את השבוע שעבר:
שיר שפתח את השבוע: אהוב יקר
שיר שסגר את השבוע: ריטה- לפני שהלילה נגמר
להקה/זמר שעשו את השבוע: ריטה
אדם שאיכזב השבוע: אפ'חד
אדם שעשה את השבוע: צחר, טלי, חן, הדס, מאיר ושיר השבוע שבפתח
אדם שמצפים לראות: מממ...כולם
אדם שלא רוצים לראות: אין מישהו כזה
שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע:
אירוע מיוחד שמצפים לו: לא משהו מיוחד
מטרה מומלצת לשבוע הקרוב: להפסיק לישון
שבוע טוב לכולם- תודה

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif יא זונה%$#@#$@#

מה נעלמת מה!? איפה נעלמת?! לאן?! אני מתגעגעת;[
.

moshe butt

New member
אוייי הדסי ../images/Emo201.gif ../images/Emo24.gif

יוו אני מזה מתגעגע אלייך...
מה נעלמתי? ממממ... סתם לא אוהב כ"כ את הפורום כמו פעם... אוהב אותך המון המון.... דירבאלק, אני רואה אותך מפגש הבא
... (אם אני אבוא
)
*משה*

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif נו מילא

סיכום השבוע בשני מילים:same shit סמילי שמיצג את השבוע שעבר:
כמו כל שבוע. שיר שפתח את השבוע:Mr Jones שיר שסגר את השבוע:Singed Sealed Delivered להקה/זמר שעשו את השבוע:Counting Crows אדם שאיכזב השבוע:no one אדם שעשה את השבוע:אותם אנשים נפלאים השבוע שבפתח אדם שמצפים לראות:סיימון אדם שלא רוצים לראות: שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע:EveryBody Hurts אירוע מיוחד שמצפים לו:חזרות על סצינה [?]XD ואמריקן איידול :) מטרה מומלצת לשבוע הקרוב:אמריקן איידול.והרבה!לייק דה.

Cant Cry

New member
מרובע|

השבוע שהיה סיכום השבוע בשני מילים: היה נחמד :) סמילי שמיצג את השבוע שעבר:
(גלית
) שיר שפתח את השבוע: נו באמת נראה לכם שאני זוכר? שיר שסגר את השבוע: כנ"ל להקה/זמר שעשו את השבוע: אנעארף. הילדים בעבודה שרו איזה שיר דבילי על פרות והכנסה מאחורה, זה הצחיק אותי. אדם שאיכזב השבוע: אחד רע כזה. אדם שעשה את השבוע:
השבוע שבפתח אדם שמצפים לראות: אממממ לאיודע. אדם שלא רוצים לראות: אמממממממ גם לאיודע. שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: Fergie - Here I come אירוע מיוחד שמצפים לו:
מטרה מומלצת לשבוע הקרוב: לחייך.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif נאני ../images/Emo23.gif

XD "להקה/זמר שעשו את השבוע: אנעארף. הילדים בעבודה שרו איזה שיר דבילי על פרות והכנסה מאחורה, זה הצחיק אותי." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOL כפרעליך.

Atticus Finch

New member
חזרתי, נורמלי מתמיד.../images/Emo12.gif

סיכום השבוע בשני מילים - זוועה מתמשכת. סמילי שמיצג את השבוע שעבר:
שיר שפתח את השבוע: Mariza Ikonomi - Ku eshte dashuri שיר שסגר את השבוע: Tina Karol - Pupsik להקה/זמר שעשו את השבוע: מריזה איקונומי. אדם שאיכזב השבוע: אני, את עצמי. אדם שעשה את השבוע: אחותי. אדם שמצפים לראות: לא מישהו מיוחד. אדם שלא רוצים לראות: המורה לגיאוגרפיה. שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: Infinity - Hooked on you. הומואי ומגעיל אבל מעלה חיוך. אירוע מיוחד שמצפים לו: טיול של הנוע"ל. מטרה מומלצת לשבוע הקרוב: להקפיד על התכנונים.

SarcaSeriouS

New member
"עכשיו תורי...גם לי מגיע..."

2 מילים: מתיש מאוד... סמיילי:
שיר שפתח וסגר: keep holding on זמרת: אבריל לאבין... אדם מאכזב: ידידה מהעבודה שטענה לאי שפיות זמנית... אדם שעשה את השבוע: ידידה אחרת שלי שהגיעה לבקר אותי באילת אדם שמצפה לראות: ידידה אחרת שלי, שניקווה... אדם שלא רוצים לראות: את הבוס... שיר לפתוח את השבוע: keep holding on אירוע מיוחד: מתנות שקניתי לאחייניות שלי ליומולדת...אבל כבר הבאתי להן היום... מטרה לשבוע: להתקבל לצוות בידור ומהר.... שבוע מצוין וקל לכולם!!!

the l girl

New member
../images/Emo203.gifגם אני עונה!../images/Emo203.gif

השבוע שהיה סיכום השבוע בשני מילים:
שורטי מהפנטת סמילי שמיצג את השבוע שעבר:
יותר פרוזן יוגורט מגלידה אבל לא משנה שיר שפתח את השבוע:
לאלף את הסוררת של שורטי! שיר שסגר את השבוע:
שיר ללא שם אבל הגירסה מהסרט מישהו לרוץ איתו להקה/זמר שעשו את השבוע:
שורטי! אדם שאיכזב השבוע:
הצוות קצת אדם שעשה את השבוע:
שורטי השבוע שבפתח אדם שמצפים לראות:
אין מישו מיוחד אדם שלא רוצים לראות:
אממ יש אחת שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע:
שיר ללא שם אירוע מיוחד שמצפים לו:י
ציאת צוות מטרה מומלצת לשבוע הקרוב:
למצוא מחליף שבוע טוב לכולם

טוב נו../images/Emo3.gif

השבוע שהיה סיכום:משובח השבוע בשני מילים: חביב ביותר סמילי שמיצג את השבוע שעבר: |בלבול| שיר שפתח את השבוע: אביב גפן ועברי לידר -האם להיות בך מאוהב שיר שסגר את השבוע: עורי עור -אביב גפן להקה/זמר שעשו את השבוע: אביב אדם שאיכזב השבוע: אין אדם שעשה את השבוע: ליאת השבוע שבפתח אדם שמצפים לראות:אולי מישהו מכאן ..מי רוצה לבוא אליי? אדם שלא רוצים לראות:את כל המחזרים שלי למינהם
שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: תמיד איתך-תמי אירוע מיוחד שמצפים לו: אין בתכלס מטרה מומלצת לשבוע הקרוב:תעשו חיים? שבוע טוב לכולם

למעלה