סוף שבוע...

eliormagick

New member
hey baby can you bleed like me?

סיכום השבוע בשני מילים: רגיל שכזה סמילי שמיצג את השבוע שעבר:
שיר שפתח את השבוע:Garbage - Bleed Like Me שיר שסגר את השבוע:Evanescence - Your Star להקה/זמר שעשו את השבוע:אונסנס וגארבג' אדם שאיכזב השבוע:אף אחד אדם שעשה את השבוע: השבוע שבפתח אדם שמצפים לראות:לאודע :p אדם שלא רוצים לראות:אין כזה שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע:Evanescence - Anything For You אירוע מיוחד שמצפים לו: מטרה מומלצת לשבוע הקרוב:לחרוש לבגרות במתמטיקה

../images/Emo221.gif

סיכום השבוע בשני מילים: הזוי, מוות. סמילי שמיצג את השבוע שעבר:
שיר שפתח את השבוע: ונתנה תוקף. שיר שסגר את השבוע: מישהו, של אהוד מנור. להקה/זמר שעשו את השבוע: אוונסנס. אדם שאיכזב השבוע: -- אדם שעשה את השבוע: מור, קירה, ליאת. השבוע שבפתח אדם שמצפים לראות: ליאט. אדם שלא רוצים לראות: ממ אין. שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: Popular של וויקד. אירוע מיוחד שמצפים לו: אני עושה יומולדת לילד חולה סרטן. זה די מלחיץ/מרגש אותי. מטרה מומלצת לשבוע הקרוב: להיות אחראי ורציני. ולישון מדי פעם.

היה שבוע

מדהיםםםםםםםםםםםםם מעלףףףףףףףףףףףף מושלםםםםםםםםםםםםם כזהההההההה כפרע עליו

../images/Emo216.gifאין היגיון באהבה אלייךךךךךך...

לא יכול לחיות בלעדייךךךךךךךךךךךךךך.... סיכום השבוע בשני מילים: משהו משהו.
סמילי שמיצג את השבוע שעבר:
שיר שפתח את השבוע: לא'דעת. שיר שסגר את השבוע: לא'דעת. להקה/זמר שעשו את השבוע: Nelly furtado
אדם שאיכזב השבוע: אין. אדם שעשה את השבוע: לאה.
השבוע שבפתח אדם שמצפים לראות: לא חשבתי על זה. אדם שלא רוצים לראות: אין. שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: מה שבא לכם. אירוע מיוחד שמצפים לו: טקס סיום טירונות. מטרה מומלצת לשבוע הקרוב: וואלה לא יודעת.

Me../images/Emo8.gif

סיכום השבוע בשני מילים: אהמ כרגיל
סמילי שמיצג את השבוע שעבר:
שיר שפתח את השבוע: עברי לידר ורונית שחר - אהוב יקר שיר שסגר את השבוע: Spice Girls - Viva Forever להקה/זמר שעשו את השבוע: עברי לידר אדם שאיכזב השבוע: ידידה שלי... אדם שעשה את השבוע: חח אף אחד... השבוע שבפתח אדם שמצפים לראות: אפחד
אדם שלא רוצים לראות: O: מישהי די מגעילה לכולם... שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: Avril Lavigne - Keep Holding On אירוע מיוחד שמצפים לו: שיחה אישית עם מישהי
מטרה מומלצת לשבוע הקרוב: אהמ... אתם לא באמת רוצים לדעת

נתושש../images/Emo189.gif

נששמה אני מתגעגעת אלייךךך מה אתה נעלםםם??. חולה עלייך Spice Girls - Viva Forever איך אני אוהבתתת:)

יאאאאאאאאאא ../images/Emo99.gif

אתה מעשן בלאק דוויל ורודדדדדדדדדד.... [= אני מעשנת את זה לפנייך ^^

למעלה