../images/Emo58.gif מעליי וכאן.
מצטער, אבל אני לא הרגשתי מתח בכלל. לפחות לא בהשוואה למתח התעלומות הכלליות של 2 העונות הקודמות. ואפילו כמעט נראה כאילו אין שום רצון שיווצר מתח, משהו בצורת הדיבור של ורוניקה, משהו בצורת הבימוי. מקרי האונס האלה כבר הגיחו אלינו בעונה השנייה, ולמען האמת- אני דיי בטוח שזה לא היה מאוד מעניין באותו פרק, אם לא היה מופיע טרוי והכל היה סובב סביבו. אז נכון, שבעונה הזאת מקרה האונס קורה הרבה יותר קרוב, אבל עדיין לא מספיק, בזכות הדמות המעצבנת שהם יצרו לה בפרק הראשון, פשוט מאוד לא עורר בי יותר מידי סימפטיה, וזה שזהו לא המקרה הראשון שאנחנו נתקלים בו גם כן הפחית את אפקט הזעזוע. אם זו הייתה מאק? מילא. אז אני הייתי נפגע בשמה. אז זה באמת היה עצוב. ובוודאי שאמור להיות מתח! לא רק שאמור - יש מתח - ב-2 העונות הראשונות, כמעט בכל פרק ופרק! השיא אמנם בא בסוף התעלומה, אבל המתח הקטן, המצמרר, המרתק הזה שמושך אותנו אל הסדרה מופיע בכל פרק ופרק. וכאן זה נראה כאילו הכל קורה סתם כדי להעביר עוד 42 דקות. אני מצטער - אבל אני לא הרגשתי את השנינות בפרק הזה. ורוניקה נעשתה פתאום הרבה יותר כבדה כזו, בעבר היא הייתה מתייחסת להכל בציניות ובשנינות. הפעם אני לא רואה את זה אצלה כמו תמיד. ומה זה אמור להביע? זה אמור להביע שזה לא נראה כאילו ורוניקה חוקרת כאן חקירה עונתית (או שליש-עונתית, שיהיה!!!) מצטער אבל מבחינתי לא היה הבדל בין החקירה הזו לחקירה רגילה כמו שיש כמעט כל פרק כשאיזה תלמיד (בעבר
) מבקש מורוניקה עזרה. ובד"כ יש הבדל, על החקירה העונתית (או שליש-עונתית...) יש הרבה יותר דגש, הרבה יותר מסתורין, והרבה יותר
מתח. בינתיים העונה השלישית לא עובדת לי בכלל. נקווה שורוניקה תקבל את התאוצה שלה בחזרה בפרקים הקרובים. (ובינתיים אני פשוט מתפלל שCW תודיע על עונה שלמה בשבועות הקרובים, כדי שאולי, ורק אולי, רוב ת'ומאס יחליט לחבר את התעלומה של 7 הפרקים ו-8 פרקים לעלילה העונתית האמיתית של העונה)