סוף עונה 2

גם אני הייתי בפולין

וגם אני יהודיה
302 אבל בסך הכל הוא אמר את זה כחלק ממשחק, וזה לא גרם לי לחשוב על זה שוב אחרי הפרק. למרות שכן הרגשתי כזה.. כמו צביטה קטנה ששמעתי את זה. אבל עבר מהר.

orale12345

New member
כן אני יודעת

אני אומרת שלא בגלל שהיתי בפולין אלא בגלל שיום קודם חזרתי מפולין! ואני הכי לא מאמינה שיש אבל אבל כל עניין השואה והמשטר ההיטרלי זה משו שמעניין אותי

Bruce Wayne

New member
../images/Emo58.gif 302

אותי ההערה על החזיר ממש הצחיקה, אבל זה אני הכופר. זה לא היה מוגזם בכלל, מי שיש לו בעיה עם זה מגזים.

Bruce Wayne

New member
ואגב ../images/Emo58.gif 302

זה לא נחשב להערה אנטישמית, כי זה לא נאמר מתוך שנאה ליהודים. אל תעשו מזה סיפור גדול.

TheLost

New member
חח מה? ../images/Emo58.gif

הם סתם שמו אותו בבידוד. או שפספסתי משהו. זה לא קשור בכלל לנאצים... לא צריך להפוך עכבר לפיל.

TheLost

New member
בטוח??? ../images/Emo12.gif

יואו אז זה באמת מוגזם... והוא עוד אח"כ אמר שהוא נחמד?
מוזר שלא קלטתי את זה.

orale12345

New member
הם שמו אותו בבידוד

כי הוא לא אמר להם מאיפה הוא השיג תמכנסים{נירא לי ללוגאן היה עוד בגדים בתיק שלו} אבל הוא רצה להמשיל להשפיל אותו אז הוא אמר את ההערה של תעמיד פנים שאתה מתחבא מהגרמנים.

YARDENIS11

New member
../images/Emo58.gif

כן כנראה אחד או כמה מהכותבים של הסדרה הם יהודים לכן הם מוציאים את היהודים כטובים חח בזה שהוא לא נטר לו טינה וזה..

לא.. ../images/Emo58.gif302

לפי המבטים בינו לבין וואלס, אני חושבת שוואלס הביא לו את המכנסיים..

TheLost

New member
אני אנצל את זה גם לעונה 3 ../images/Emo58.gif

ראיתי את 2 הפרקים הראשונים. הם לא רעים, אבל משהו כאן לא מסתדר לי. זה יותר מידי שונה. דיי מוזר בהתחשב בעובדה שכמעט הכל נשאר אותו דבר. ובכל זאת משהו כאן מרגיש קצת לא ורוניקה מארס (וגם התסריט לא מספק בכלל). אני מניח מכאן שתעלומת האונס והגילוח היא התעלומה ה"גדולה" הראשונה של העונה. גם החוסר במתח בעקבות תעלומה אחת ענקית - עושה את דרכו כאן. לא הבנתי בכלל את כל הקטע עם הפיצפאטריקס, קנדל וקית'. וקירסטן כזאת כוסית עם השמלה הפרחונית הזאת
אני לא בטוח שהבנתי נכון את ההתחלה של 3.02, אבל... לאמב אמר שהוא קיווה שהדיווח של אונס היה על... ורוניקה? קצת הגזמה, לא? על זה אפשר באמת לתבוע אותו. ומאק ראשית. יאי!!!
(דיק מעצבן, ולוגאן וורוניקה... האם???)

TheLost

New member
ועוד משהו... ../images/Emo58.gif

למה על פי IMDB כתוב על כל מיני שחקנים (מהעונה הקודמת) שכבר עזבו ומופיעים בפרקים הבאים (וחלק גם בפרק 3.02, אפילו שאני אישית לא ראיתי אותם שם בכלל
). למשל טסה ת'ומפסון...

buffgirl

New member
../images/Emo58.gif 3 מה ששודר וכללי

העונה יהיו 3 תעלומות ראשיות במקום אחת שכל אחת תיפתר בתורה. הראשונה, מתסבר, היא מי הוא האנס בהרסט.

TheLost

New member
כן,כבר עידכנו אותי בקשר לזה../images/Emo58.gif

ולמרות שזה רעיון חביב מאוד... הוא לא. א. עד עכשיו בכל עונה הייתה יותר מתעלומה אחת, יותר מ-3 תעלומות ויותר מ-5 תעלומות (ואני לא מדבר על תעלומות הסטאנד-אלונס). ב. לפחות לפי 2 הפרקים הראשונים, אין בכלל שום מתח או אפילו יותר מידי עניין (וזה לא כי זה לא מעניין, זה כי הם לא גורמים לזה להיות מעניין). לעומת זאת, הרצח של לילי *ונו טוב, אפשר לומר שגם האוטובוס* כן הביאו מתח... בכלל באופן כללי התסריט של 3.02 היה ממש על הפנים. הם ממש מתייחסים לתעלומה הזו כמו לסתם תעלומה של פרק אחד (ובהתחלה גם באמת הייתי בטוח שזו תעלומה שתיפתר בסוף אותו פרק).

TeaBag

New member
תגובה.

למה אין שום מתח? יש ועוד איך. זה מתחיל עם הבלאגן שמקרי האונס האלה עושים באוניברסיטה, ובכדי להפוך את התעלומה ליותר אישית, גורמים לדמות קרובה לורוניקה להיאנס. (רצית מתח? קיבלת בום. סצינת הסיום של הפרק הראשון הייתה מצמררת) ובתכלס, לא אמור להיות מתח. כלומר, השיא תמיד בא בסוף תעלומה כלשהי, וכידוע לך אנחנו ממש בהתחלה. הז'אנר שכרגע מעופף מעל הסדרה הוא 'בלשות/דרמת נעורים' והתעלומה, עד כה, עשויה טוב. אני לא מאמין שאמרת שפרק 2 היה כתוב על הפנים. פרק כתוב כהלכה, עם המון בדיחות מעולות ושנינות חדה כמו בכל פרק אחר של ורוניקה. לא הבנתי מה הכוונה שלך כשאתה כותב "הם ממש מתייחסים לתעלומה הזו כמו לסתם תעלומה של פרק אחד". מה זה אמור להביע?

TheLost

New member
../images/Emo58.gif מעליי וכאן.

מצטער, אבל אני לא הרגשתי מתח בכלל. לפחות לא בהשוואה למתח התעלומות הכלליות של 2 העונות הקודמות. ואפילו כמעט נראה כאילו אין שום רצון שיווצר מתח, משהו בצורת הדיבור של ורוניקה, משהו בצורת הבימוי. מקרי האונס האלה כבר הגיחו אלינו בעונה השנייה, ולמען האמת- אני דיי בטוח שזה לא היה מאוד מעניין באותו פרק, אם לא היה מופיע טרוי והכל היה סובב סביבו. אז נכון, שבעונה הזאת מקרה האונס קורה הרבה יותר קרוב, אבל עדיין לא מספיק, בזכות הדמות המעצבנת שהם יצרו לה בפרק הראשון, פשוט מאוד לא עורר בי יותר מידי סימפטיה, וזה שזהו לא המקרה הראשון שאנחנו נתקלים בו גם כן הפחית את אפקט הזעזוע. אם זו הייתה מאק? מילא. אז אני הייתי נפגע בשמה. אז זה באמת היה עצוב. ובוודאי שאמור להיות מתח! לא רק שאמור - יש מתח - ב-2 העונות הראשונות, כמעט בכל פרק ופרק! השיא אמנם בא בסוף התעלומה, אבל המתח הקטן, המצמרר, המרתק הזה שמושך אותנו אל הסדרה מופיע בכל פרק ופרק. וכאן זה נראה כאילו הכל קורה סתם כדי להעביר עוד 42 דקות. אני מצטער - אבל אני לא הרגשתי את השנינות בפרק הזה. ורוניקה נעשתה פתאום הרבה יותר כבדה כזו, בעבר היא הייתה מתייחסת להכל בציניות ובשנינות. הפעם אני לא רואה את זה אצלה כמו תמיד. ומה זה אמור להביע? זה אמור להביע שזה לא נראה כאילו ורוניקה חוקרת כאן חקירה עונתית (או שליש-עונתית, שיהיה!!!) מצטער אבל מבחינתי לא היה הבדל בין החקירה הזו לחקירה רגילה כמו שיש כמעט כל פרק כשאיזה תלמיד (בעבר
) מבקש מורוניקה עזרה. ובד"כ יש הבדל, על החקירה העונתית (או שליש-עונתית...) יש הרבה יותר דגש, הרבה יותר מסתורין, והרבה יותר מתח. בינתיים העונה השלישית לא עובדת לי בכלל. נקווה שורוניקה תקבל את התאוצה שלה בחזרה בפרקים הקרובים. (ובינתיים אני פשוט מתפלל שCW תודיע על עונה שלמה בשבועות הקרובים, כדי שאולי, ורק אולי, רוב ת'ומאס יחליט לחבר את התעלומה של 7 הפרקים ו-8 פרקים לעלילה העונתית האמיתית של העונה)

orale12345

New member
אני חושבת שאתה לא הבנתה את השנינות

כי הפרק הזה היה כל כך שנון וכל כך ציני, ונכתב ע"י הכותבת שכתבה את הפרקים הכי טובים! קודם כל הפרק עבר צנזורה קשה, כמו כל פרק כי החלפנו ערוץ לערוץ שידוע בכמות הצנזורה שלו, ולכן כל עניין האסירים עבר צנזורה קשה. דבר שני הפרק הזה הפך לאחד הפרקים הכי שנויים במחלוקת של ורוניקה מארס עד היום, אם כל הקטע של המריחואנה , האנטישמיות, העובדה שהיא פרשה מהעיתון{דרך עגב אני רוצה להתחיל על זה דיון} לא רק שהיה לך שנינות היה לך הרבה דברים מצחיקים אך נכונים. הפרק היה שנון וציני במיוחד ואתה לא יכול להגיד שהוא לא היה כי הוא היה !

TheLost

New member
../images/Emo58.gif מעליי (!) וכאן.

עכשיו הבנתי בנוגע להערה הגזענית והאנטישמית. מצטער שאמרתי מקודם שלא אנטישמית, לא הבנתי (לגמרי שכחתי מקטע האסירים). דווקא אני לא הרגשתי יותר מידי באיזה יד צנזורה חמורה על 2 הפרקים האלה, כי גם מעבר למעט מאוד דברים - 2 העונות הראשונות לא היו מלאות בדברים ש"צריך לצנזר". ודווקא לפי דעתי הקטע עם האסירים היה עשוי מעולה, לא היה צריך להגזים ולעשות יותר מזה, ודווקא עשו דיי הרבה. הטיפוס הזה ממש משוגע... אני מאוד מקווה שבהמשך העונה יפתחו את זה למשהו באמת רציני ומעניין.

למעלה