סוף עונה 2

orale12345

New member
ברור שלא הרגשתה את הצנזורה

כי לא ראיתה אותה אתה קיבלתה את הפרק אחרי שהוא צונזר. דאין מי שכתבה את הפרק אמרה שהקטע אם האסירים היה צריך להיות מאוד דומה לניסוי המקורי שנעשה בסטנפורד ב71 אבל צינזרו אותה כי אמרו שזה לקחת את זה רחוק מידי.

TheLost

New member
אז כנראה שזה היה במקום.

להיפך, הקטע הנתון היה אכזרי מידי גם ככה... לא יכולתי פשוט להאמין לכמה רגעים שהבחור הזה באמת עושה את הדברים האלה רק בשביל קורס כיתתי.

orale12345

New member
הרבה אנשין יעשו הרבה

כדי לו לעשות עבודה, וחוץ מזה לדעתי זה היה מעין GOT COUGHT UP IM THE MOMENT הוא לא יכל להפסיק בגלל הניסוי כל כל מסוכן והניסוי האמיתי{של סטנפורד} היה צריך להפסיק באמצע. כי הוא הפך להיות אלים מידי.

buffgirl

New member
../images/Emo58.gif 302 את יכולה בבקשה לכתוב

קצת יותר על הניסוי האמיתי? אם יש לך לינק לאתר שמסביר זה גם בסדר, עדיף באנגלית

../images/Emo58.gif ...

לפי דעתי הפרק הזה (302) ששראיתי חלק ממנו וקראתי כתוביות לא פרק ורוינקה מארס במיוחד. הכל היה מבוג\לגן ומוזר. לא הייתה הרגשה של ורוניקה מארס. הפרק הראשון (301) היה יותר טוב מזה...

orale12345

New member
עונה 3 ספוילר

תחשוב כי ורוניקה לא תכננה שזה יקח לה הרבה זמן, זה לא כמו משו גדול כמו הרצח של לילי או התרסקות של אוטובוס זה אנס סדרתי ורוניקה נכנסה לזה כמו כל תעלומה אחרת קטנה עד עכשיו אבל כלל שהיא תגלה יותר זה ילך ויסתבך. ולא תמיד צריך להיות מתח, קצת קלילות לא הזיקה לאף אחד אף פעם. הפרק הזה היה מעולה לדעתי כתוב מעולה שנון מצחיק ציני ולדעתי הראה הרבה דברים על הדמיות, כמו העובדה שורוניקה לא תמיד צודקת והרבה פעמים טועה, הוא הציג לנו את לאמ in all of his lamb glory- כאילו זה היה כל כך לאמב להיות כזה כלב וזה הראה לנו שבעצם הוא רק כלב לורוניקה כי הוא התיחס יפה לפרקר,הפרק השני עדיין היה צריך לעמוד בנטל של להכיר לנו דמיות {במחשבה שיש צופים חדשים שלא ראו את הסדרה אף פעם בגלל הערוץ החדש} ו2 הפרקים הראשונים עמדו בזה בצורה מאוד יפה לדעתי. בקשר לדיק אני לא מבינה למה לא אהבתה אותו אני מאוד אהבתי באיחוד בפרק 2 הסטנה שלו ושל ורוניקה הייתה הכי טובה,והיא הייתה מעולה ראין עשה עבודה מצוינת. בקשר לורוניקה ולוגאן אני חושבת שזסטנות שלהם נהדרות וממש מבינה את הקטע של לנסות להראות לנו אותם בסוג של שגרה ומערכת יחסים מתפקדת כמו כן לא הייתה יכולת להתמקד בהם מכמה סיבות: 1.זאת לא סדרת מערכות יחסים THUS אין התמקדות בהם. 2.בגלל שהם ראו את 2 הפרקים הללו כאל פילוט הם לא יכלו להתמקד בהם כי היו צריכים להציג את כל הדמיות אבל עדיין להשאיר את זה מעניין לצופים ותיקים.

CK 1991

New member
גם לי הייתה הרגשה ../images/Emo58.gif

שהתעלומה של האונס הולכת להיפתר הפרק. אבל לפי מה שהבנתי לא ימרחו אותה על הרבה פרקים אלא רק עד הפרק השביעי לעונה וטוב שכך. כמה כבר אפשר להתעסק עם הדבר השולי הזה?! ועוד בסוף נגלה שלוגן אנס אותה ...

IDOffryn

New member
אמממ.. מה זה הפרק עם פסטיבל החורף?

זה שהמורה וויבל גנבו את הכסף בסוף? (כי אם כן זה אחד הפרק שהכי אהבתי העונה)

למעלה