סוף עונה 2

TheLost

New member
סוף עונה 2

כרגע סיימתי את העונה ה-2, ואני מוכרח לומר שהפרק האחרון... לא היה משהו בכלל. אהבתי מאוד את כל העונה (חוץ מהפרק עם פסטיבל החורף שהיה סתם מטומטם), תעלומת האוטובוס - עם מינימום תשומת לב - גם כן הייתה דיי מעניינת, וכרגיל היו המון קטעים של בלבול וחוסר הגיון. קירסטן בל היא זו שעושה את הסדרה הזו יותר מסתם סדרה, וגם התסריטאים כמובן שנותנים לה את השורות הכי גדולות בטלוויזיה. אבל היה משהו רע בפרק האחרון. לא היה בו שום דבר מסעיר, שום נקודת התפרצות ענקית. למעשה, אם לא היו מגלים בו מי פוצץ את האוטובוס, הוא היה מבחינתי נחשב לעוד פרק רגיל בעונה. אבל זה לא פרק רגיל, זה פרק סיום העונה, וכמו שבעונה הראשונה הם הצליחו לסכם את הכול בבום אחד גדול... כאן הם לא הצליחו לסכם כמעט כלום, וגם מה שכן - הבום היה ממש קטנטן. אז נכון שבכלל לא ציפיתי שקאסידי הוא זה שגרם להכל, לא ציפיתי לזה שוודי *עשה אותו* ושהוא אידיוט שלא רצה שידעו את זה ומשם הכל התחיל, בטח שלא ציפיתי שהוא באמת אנס את ורוניקה (פשוט מאוד קטע מסעיר, ששפך דווקא אור טוב על חלק שלא אהבתי בעונה הראשונה - לא ממש מצא חן בעיניי שלא באמת אנסו אותה, זה נראה סתם טיפשי ופתרון פשוט), והקטע שבו המטוס של קית' [או שלא!] מתפוצץ בשמיים היה כל כך חזק. קירסטן בל שחקנית מעולה, הבוקר בו היא מתעוררת וחושבת שאבא שלה חי - סצינה פשוט מעולה מבחינת משחק (אבל מכמה בחינות אחרות לא, כי ההופעה של קית' הייתה יותר מידי בנאלית). אני מוכרח לומר שהפעם באמת יש כימיה בין ורוניקה ללוגאן, כי בעונה הקודמת זה היה מעט מוזר, והמשחק של לוגאן בכלל היה מעט מביש. אבל הפעם זה לטובה, וגם ההופעה של דאנקן (שבתקווה יחזור לעונה הבאה?) קצת עשתה את הפרק הזה מעט יותר טוב. [וההתחלה המקסימה של החלום של ורוניקה] הדבר הכי גדול שהפריע לי בפרק הזה - ובסיום העונה הזו - היה הצורה בה הם עשו את זה. ואני לא מדבר על זה שהם בקושי התייחסו לאטובוס, אלא לזה שהם השאירו יותר מידי קווים פתוחים. הסדרה הזאת מסובכת גם ככה, ובדיוק בגלל זה סוף העונה הקודמת היה מעולה - כי לא השאירו אותנו עם יותר מידי מתח, השאירו אותנו עם ורוניקה מארס אחת שפותחת את הדלת עם חיוך. וכאן? בלאגן שלם. בכלל לא התייחסו לזה. הפיצפאטריקס? ההסתבכות של וויביל? קנדל קאזאבלאנקס? גם ההתאבדות של קאסידי הייתה קצת בסגנון ה"פתרון פשוט" של האונס של ורוניקה. אולי יחזרו לזה בסוף העונה הבאה
אני בטוח שיש עוד כמה דברים שלא שמתי לב אליהם שעדיין לא נפתרו, וכמובן שיש את הופעתו החדשה של אהרון אקולס וזה שוודי מת וגם שצריך עכשיו להוכיח את האוטובוס. בגדול היה פרק טוב, אבל לא מאוד טוב, הוא השאיר יותר מידי קווים פתוחים ויותר מידי בלאגן עלילתי. (ובקשר לג'אקי, מה לעזאזל?!?!?! היא אימא?!?!?! זה כזה לא הגיוני!!!! היא לא מתנהגת כמו מישהי שילדה!!! לפחות לא התנהגה במשך העונה!!!! מוזר לאללה.)

גיאספס

New member
כל מה שאמרת בסוף

הפציפאטרקים, וויבל וקנדל מקבלים פתרון בעונה השלישית

TheLost

New member
אם כבר העונה השלישית -

שמעתי שבעונה השלישית אין תעלומה עונתית. האם יש אמת בדבר?
(ואם כן בבקשה לא לפרט
)

Alon XD

New member
אין תעלומה עונתית אבל יש סטים של 3

תעלומות זה מתחלק ל-7-7-8 פרקים.. למקרה שהסדרה תרד בפרק 14 אז עשו את זה ככה אני חושב. רעיון די גרוע, אבל אני סומך על רוב שיעשה משהו מעניין עם זה.

Alon XD

New member
כל הטענות שלך

זה לא בגלל שהסדרה לא הביאה תשובות זה בגלל שלא הבנת ולא עקבת - ובאמת שזה מסובך. אני אישית רואה כל פרק 2-3 פעמים ורק אז הכל מתחבר לי. צריך להיות ממש חכמים כדי לפתור את הכל ולזכור הכל מצפייה פעם אחת בכל פרק.

TeaBag

New member
ובכן,

אחלה ביקורת. מסכים איתך לגבי הקטע עם המטוס, שבהחלט היה חזק. לראות את ורוניקה בחולשה ולקנות את זה (כמובן בזכות המשחק המרשים של קריסטן) היה עוד יותר חזק. אני בטוח שאני לא היחיד שהלב שלו נשבר כשהיא אמרה "daddy?". אני גם מסכים איתך לגבי המשחק של קריסטן, והאמינות שלה בסצינת הבוקר שאחרי הייתה מדהימה. כל הקימה המוקדמת והריצה למטבח..זה היה אנושי להפליא. העונה השנייה אכן הייתה מבולגנת, אבל אם כמו שאלון אמר, חוזרים על הפרקים ועל הקטעים החשובים אפשר להבין. תמיד בצפייה שנייה שמים לב להמון דברים שלא שמים לב אליהם בצפייה הראשונה. ובכל זאת, דברים שלא נפתרים לא הופכים סוף של סדרה לגרועה. הבום לא היה קטן. אפקט ההפתעה היה רציני ביותר והרוצח התגלה בתור הדמות הכי 'לא מזיקה' ושקטה בסדרה. אם זה לא מספיק מפתיע, מה כן? אגב, איך אמורה להתנהג מישהי שילדה? ג'קי לא בדיוק יכלה להראות שום דבר בגלל שהתינוק שלה היה בקצה השני של המדינה. אז אם אתה מדבר על כמיהה לתינוקות..היא לא בדיוק יכלה.

TheLost

New member
תגובה

לא התכוונתי שסוף העונה היה גרוע בגלל שלא נפתרו הדברים. להיפך, אני אוהב שמשאירים דברים לא פתורים וקליפהאנגר עצבני שישאיר במתח לכמה שיותר זמן. אבל זה נעשה כאן בצורה ממש מסורבלת, לא היה ברור מה כן קרה, מה לא, לעומת העונה הראשונה שבה בפרק האחרון באמת לקחו את כל הקטעים החשובים ממהלך כל העונה והסבירו הכל כמו שצריך. היו יכולים לעשות את זה גם כאן, ולהשאיר את הדברים הלא ברורים פשוט מונחים לפנינו. ובנוגע לג'אקי - היא פשוט מאוד שיחקה כמו סתם נערה מתבגרת. זה שהתינוק שלה נמצא בצד השני של המדינה, לא אומר שהיא לא אימא, שהיא לא ילדה, שהיא לא צריכה להתנהג ביצ'ית כמו אחרות או חמודה כמו אחרות, והמון סימפטומים מוזרים שהופיעו אצלה - שלא אמורים להיות אצל אימא, אצל מישהי שילדה (לא משנה איפה התינוק שלה נמצא).

TeaBag

New member
לגבי ג'קי,

אני חושב שההתנהגות הטינאייג'רית של ג'קי בתחילת העונה הייתה חלק מההדחקה. שכן, היא לא סיפרה לאף אחד לגבי התינוק שלה.

TheLost

New member
לא יודע. זה לא היה נראה לי הגיוני,

שהיא אימא. כי למה שהיא תאמץ לעצמה בתחילת העונה כזו התנהגות של פרינססה ביצ'ית? היה בזה יותר מידי שטות, כאילו הם סתם הוציאו את החלק הזה כדי לתת הסבר הגיוני לזה שהיא לא ממשיכה עוד עונה או מה שלא יהיה. סתם לא נראה לי נכון לדמות הזו.

OMRICH

New member
אני חשבתי שסוף העונה היה מצויין.

אני הבנתי הכל, הכל התחבר לי. וזה בכלל לא היה מסורבל. צריך ממש לראות ברצף את הפרקים האחרונים של העונה כי אחרת אתה באמת לא תבין כלום.

TheLost

New member
ראיתי אותם ברצף, ולהיפך,

אני חושב שזה קצת הרע לי על המצב... אולי מרוב פרטים כבר היה לי בלאגן שלם.

red mosquito

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo58.gif עונה ראשונה

מצאתי טעות ! בפרק עם בחירות של וונדה נגד דאנקן בעונה הראשונה, כתוב על אחד השלטים בגדול- ליזי, וכשרואים את רשימת המתחרים היא לא מופיעה חחח.

orale12345

New member
../images/Emo207.gif פרק 302 שנוי במחלוקת?

טוב אז לא יודעת אם אתם יודעים או לא אבל פרק 302 הפך להיות פרק מאוד מאוד שנוי במחלוקת. אמ החלטתי להביא תדיון שמתפתח בפיטי ועוד פורומים כבר כמה ימים לפה ולראות מה אתם חושבים. טוב אז הנושאים העיקריים שבהם היו דעות שונות וריבים הם: המריחואנה:הטענה העיקרית היא שאין סיכוי לעולם שהדן מאטר משתמש בכל הכמות הזאת לבד, זה כמות לכמה אנשים וזה נירא אפילו כמות למכירה, יכול להיות שהיא לוקחת קצת אבל אין סיכוי שהכמות הזאת הייתה רק לזה. האנטישמיות: זה נושא שעלה ביותר בארץ אבל בכל זאת לדעתכם זה היה מוגזם או לא? כי בכל זאת בסדרה במהלך 2 העונות האחרונות היו כל כך הרבה הערות גזעניות נגד הספנים ולא הזיז לנו{בארץ} חשבנו שזה מצחיק ופתאום התעצבנו. ורוניקה מתפטרת מהעיתון והולכת לעבוד בספריה:הרבה אמרו שהם לא הבינו למה היא עשתה את זה, כאילו שזה היה קצת מחוץ לדמות מה אתה חושבים? פרקר נשארת בהרסט: הרבה טענו שהנאום הקטן של מאק לפרקר לא היה מספיק כדי שהיא תשאר והיה סתמי , מה אתם חושבים?

TheLost

New member
../images/Emo58.gif מעליי... וכאן...

לא חשבתי הרבה על נושא המריחואנה, למי איכפת, זה לא מאוד מעניין למען האמת. לפחות לא אותי. לא הבנתי - איזו אנטישמיות? את כן יודעת שאנטישמיות זו שנאת יהודים? אם הייתה שם הערה גזענית (שאותה כנראה החמצתי ?????) על היספנים... אז אני בטוח שזה לא היה מניסיון להעליב. אשמח לדעת מה בדיוק נאמר שם. בנוגע לספריה - זה דווקא נראה לי מאוד מתאים לורוניקה. היא לא עושה מה שאחרים אומרים לה. היא לא תיכנס לרשת צביעות כזו שבה מחפשים בסה"כ לתת סיפור כלשהו ולא יותר מזה. ולפי דעתי, פרק הפצצות בעונה הראשונה הוא דוגמא טובה לכך. אני מאוד מסכים בנוגע לנאום של מאק לפארקר, בהחלט לא מספק, וכמו שאמרתי - כל התסריט בפרק הזה ממש לא מספק.

guysahaf

New member
אתה ממש אנטי לסדרה

ויש לי גם הרגשה שאתה לא כל-כך מרוכז, ככה שבכלל לא נעים לי, ולא מקובל עלי, איך שאתה קוטל את העונה החדשה. היו המון הערות אנטישמיות בפרק. קודם כל, רייף אמר שהוא חושב ש"היהודי או השמנה ישברו ראשונים", אח"כ הוא ירד על כל הקטע של הכשרות ואמר על היהודים Your kind... הוא השתמש בבדיחות שואה וגם דיבר אל הורשאק בגרמנית. היו המון דברים... אחרי שבאמת תקדיש תשומת לב לפרק, אז תקטול בכיף. אחותי למשל קוטלת את כל הסדרה, כי כל פעם שהיא רואה פרק היא נכנסת בגישה של "בוא נראה מה גרוע", ובגלל זה אני ממש לא שם על דעתה.

Gadook

New member
אני לא חושבת שהאנטישמיות ../images/Emo58.gif

הייתה בכוונה לאנטישמיות. זאת פשוט הייתה דרך להראות כמה רייף אידיוט, וגם ראו שכולם התייחסו לדבר שהוא אומר בכעס. הייתה הגזמה בקטעים מסוימים, הרעיון הראשוני איכשהוא יכול להתקבל אבל למשל הקטע שהוא דיבר בגרמנית או שאמר לו שישב בארון כאילו הוא מתחבא מהגרמנים, זה באמת כבר צרם.

TheLost

New member
אני לא אנטי לסדרה.

ורוניקה מארס היא הסדרה האהובה עליי, ולהיפך - בכל פרק אני מחפש רק מה שטוב בה. את ההערות האנטישמיות כן שמעתי, הן פשוט לא נראו לי אנטישמיות במיוחד (אבל את הקטעים שדיברו ישירות על השואה - אותם כן פספסתי, זה כנראה כי ראיתי בלי תירגום). אלה סתם היו הערות גזעניות, אבל הן הופיעו בשלב שכבר הבנו שהמניאק הזה סתם עושה הצגה גדולה ואכזרית על כולם ומעליב את כולם. אם משהו מעבר לזה גרם לך לחשוב שאני אנטי לסדרה, מצטער, אבל ורוניקה היא עדיין הסדרה האהובה עליי, ואני עדיין חושב ש-3.02 היה פשוט גרוע מבחינת תסריט ואופי לדמויות. אמרו כאן שהכותבים מנסים לכתוב פרקים שיתאימו גם לצופים שלא ראו את הסדרה מההתחלה, אבל אני מאוד מצטער - אם ככה הם עושים את זה, אני חושב שהם מסלקים את הצופים אחד אחרי השני...

אממ ../images/Emo58.gif302

מי התעצבן על ההערה האנטישמית? מה נהיינו מוסלמים שעל כל בדיחה קטנה על הדת שלהם עושים הפגנות ויוצאים מגדרם?

orale12345

New member
אני לא אבל היו כאלה שכן

אני {בתור אחת שכרגע חזרה מפולין ובילתה את השבוע האחרון במסרפות , מחנות, גטאוים וראתה כמעט כל סרט שואה אפשר} קצת הפריע להקטע של אתה יכול לשבת בארון ולהעמיד פנים שאתה מתחבא מהגרמנים. ההמריחואנה לדעתי אמור לרמוז לנו משו לעתיד.

למעלה