סוף סוף!!!!!!!!!!!

הטיZרית

New member
סוף סוף!!!!!!!!!!!

סוף סוף נהנתי במייפל היום!!!!! נכנסתי.. 3 דקות ופתאום התחיל X2 EXP בשניה שהוא נגמר עליתי רמה

deisy

New member
ומזל טוב גם לך!!! ../images/Emo140.gif

שיוווו רמה 90!
עבודה רביעית מתחילה להיות קרובה יקירתי...

icy woman

New member
תודה יקרה

האמת שמרמה 70 אני מתחילה לעוף ברמות (איזה כיף) תוספת +54 INT מהנשק ומהבגדים ממש, אבל ממש עוזרים וכמובן שעכשיו יש לי מחשב משלי ואין לוח תורנות מחשב עם הילדים. חחחחחח. יחד עם זאת- עוד 30 רמות נראה לי מה זה רחוק

deisy

New member
30 רמות זה כלום!

הכל יחסי את יודעת... (ואת העבודה הרביעית הפעם אני רוצה לראות תמונות!! ) את באמת טסה! הכי חשוב זה המהלך עם המחשב הנייד! נראה לי ששם טמונה התחלת הטיסה
יללה מתי את עושה לי ליץ' בספיידר וולף?

icy woman

New member
אתמול עשיתי לסיוון בכבשים

זה עדיף מהספיידר (שם אני מפחדת לזוז...)בואי נלך לליפרי- נעשה דאבל (ברגיל יש להם 1450)ונטוס!!!! איציק ואני כבר החלטנו שנעשה את הרביעית יחד חחחח

deisy

New member
תוסיפי HS

ונקבל יופי של EXP
סבבה, גם ככה אני חייבת להגיע ללפרי לסיים מלא קווסטים
קבענו!
ואם ככה אני סומכת על איציק שיצלם

Hasselblad

New member
היה ליץ מעולה! איריס את המלכה החדשה שלי../images/Emo47.gif

סוף סוף .... עליתי 40% בזכות איריס!! כבר הייתי בדרך להתבאס על זה שאני לא יכולה לשחק בדאבל כי חבר שלי לא ממש מבין שכשאני משחקת כל מה שצריך בשביל מות זה שניה, אבל בדיוק השניה שהוא רוצה לשאול משהו.... הכי מציק זה שהוא בא לתת לי נשיקה...עכשיו לכו תסבירו לו שהנשיקה הזאת תהרוג אותי
אבל הפעם סוף סוף....אני עמדתי בצד ואיריס עשתה את כל העבודה הקשה ....פשוט
אההה והלו כשאתן הולכות ביחד אני גם רוצה לבוא!!....אם רק יהיה מישהו עם HB אז אני גם אוכל להילחם!

Hasselblad

New member
יאללה תעברי לברה

מה שנקרא באנגלית The more the merrier או בעברית כל המרבה הרי זה משובח יאללה מי רוצה לעבור לברה??????

AWWWW אבל יש לי כ"כ הרבה חברים

בווינדיה שאני כ"כ אוהבת. תודה על ההצעה, אבל אני לא מוכנה לעזוב אותם
האהבה גדול מדי

icy woman

New member
חחחח.. הנשיקה תהרוג אותי

את מוזמנת תמיד ותפסיקו עם הקיצורים- זה גורם לי להרגיש כל פעם מחדש שאני נובית. מה זה לעזאזל HB? ואגב, איציק- איך ידעת שאני עושה איתה ליץ'?

Hasselblad

New member
HB זה הסקיל של הלוחמים

ספירמן שמגדיל את הHP והMP כשהסקיל ממוקסס זה ממש מכפיל אותם בקיצור HB זה קיצור של hyper body

deisy

New member
הסברתי לך במייל הכל...

ואיציק בטח בבית הספר
הוא יצא מנקודת הנחה שאת עושה לה ליצ' אחרת מה יש לה לעשות שם?

את לא יודעת מה זה HB?????? ../images/Emo2.gif

אלוהים, זה כבר באמת נוביות....
זה הסקיל של הספירמן שמעלה את ה-HP וה-MP באחוזים, כל שיש יותר HP. מעולה עם HEAL. וואוו, ואני חשבתי שאני הנובית הכי גדולה
>3

Hasselblad

New member
תאמיני לי שהיא יודעת

פשוט לא מקשרת... יש לבנים שלה בערך את כל הדמויות האפשריות במשחק... היא סתם משחק את עצמה נובית.... היא פרו שחבל על הזמן

למעלה