סוף סוף!!!!!!!!!!!

icy woman

New member
רק בקיצורים אני נובית

בשאר אני קוראת גם את השורות הקטנות....לדוגמא שאפשר להעביר closeness בין חית מחמד לאחרת ...חחחח בדיחה משפחתית.

LOL זה באמת נשמע מוזר שהיא לא יודעת מה זה

סתם בלאק אאוט

deisy

New member
נשיקה הורגת ../images/Emo6.gif

יש פה איזה לוחם אני חושבת... אני חושבת שהוא אפילו אצלי בבאדי.... יש לי כמה DK בבאדי, ננסה לארגן משהוא...

deisy

New member
אגב, אתן יודעות שטינקי עשתה אתמול סולו

על ביגפוט!
בזמן שאנחנו חיכינו שאיריס תעלה רמה
ואני לא הבנתי למה היא שותקת יותר מידי

Hasselblad

New member
../images/Emo2.gif

גו אמא גו אמא......... ורק שתדעו שקיבלתי איזה מיליון הצעות לבאדי אחרי הסמגה שעשיתי לאיריס......

deisy

New member
איך פיספסתי את הסמגה הזו?????

צילמת במקרה??? באסה איתי, לא יכולת להגיד משהוא?

Hasselblad

New member
מה???

אפילו איציק כתב שזה היה ממש מדליק הסמגה....עשיתי סמגה ממש בשנייה שהיא עלתה.....ולא סורי לא צילמתי....

deisy

New member
פיספסתי ../images/Emo7.gif

ראיתי שהוא כתב, אבל זה רץ לי מהר מידי בדיוק בזמן הזה כנראה... גם לקח לי כמה דקות לגיב לאיריס בכלל על העליה, הייתי באמצע התקפת דובים

Hasselblad

New member
אז בגלל שאני סתם עמדתי שם

יצא שהצלחתי לעשות את הסמגה ישר כשהיא עלתה עוד לפני שהיא כתבה לכם שהיא עלתה!!!!!! ורק שתדעו שהסיבה היחידה שלא עשיתי את הסמגה עם התמונה (למרות שממש ממש רציתי) זה שלא רציתי לעשות לכם לאגים

icy woman

New member
נראה שאני פספסתי משהו

איזה סמגה עשית? אני עבדתי ואת התפרפרת? מה עשית בדיוק?

Hasselblad

New member
מה???מה??? מה????

אני לא מאמינה....אפילו כתבתי לך שלוש פעמים : did u see the smega!!! i did u smega!!!! ואווו אני לא מאמינה לכן......אתן כאלה גרועות!!!!!!!!!!!! כתבתי לך בצאט של הערוץ שתסתכלי על הסמגה...... יווווו איזה ביזבוז!!!!!!!! בדיוק כשעלית רמה כתבתי לך בסמגה גו גו גו עד 120 (עם הניק שלך שכרגע אין לי מושג איך כותבים אותו)

icy woman

New member
בושה וחרפה../images/Emo4.gif

ראיתי את זה, אבל חשבתי שזה למישהו אחר, גם לי קשה לקרוא את השם שלי, בעוד אני נלחמת במפלצות זדוניות

deisy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"גם לי קשה לקרוא את השם שלי"
הרגת אותי מצחוק עכשיו

deisy

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

sachar123

New member
פשוט משעשע ../images/Emo98.gif

לא עומדות בקצב של "הצעירה"
גם להלחם, גם סמגה, גם לצא'טט.... אומנות המייפל בהתגלמותה................. איזה כיף שאני מכיר אתכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

icy woman

New member
זה מה שקורה שזקנות כמוני משחקות עם צעירים

לא עומדת בקצב (אבל לפחות חזקה)

למעלה