סוף סוף מצאתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Governor

New member
הקלטת מזויפת. תן קשור לאתר של

National Geographic שם אפשר לקנות את הקלטת. אתה מבין שלאמנון (=147) בין-לאדן (=147) אין זכות למכור חמר של National Geographic. משמע, הקלטת אינה של National Geographic, אלא אם תוכל להצביע עליה באתר של National Geographic... ואגב, בא אזכיר לך איך שקרת לנו בענין מחקרי NDE... 0284392000

אפשר להוריד את הקלטת!!

לא צריך לקנות אותה ואם היית נכנס ורואה את הסרט היית רואה את הסמל של נשיואנל גיאוגרפיק ואומרים בן לאדן ולא בין לאדן עלג ולא שיקרתי אז בעניין במוות קליני אז אל תנסה ליצור מצב ששיקרתי רשום בפרוש שיחקרו האם יש חיים אחרי המוות אז מה קשה לך כל כך לקלוט אה? רשום שאם המתים הקלינים יראו דברים בחדר אז יש חיים אחרי המוות אז מה אתה מנסה להוכיח אה? וחוץ מזה מה נשמע לוזר.. איך זה להיות הצד המפסיד לא ראינו אותך הרבה זמן בפורום היכן היסתתרת? אה ותגיד האם המחשב שלך נוצר גם בתהליך אבולוציוני?

ehudt

New member
יחקרו אם יש יציאה של הנשמה מהגוף

בזמן מוות קליני, ולא חיים לאחר המוות. אבל בכל מקרה, מילת המפתח היא "יחקרו". זה אומר שאין עוד תוצאות מדעיות לשום כיוון, אז אל תמהר להסיק מסקנות. חוץ מזה, דווקא אומרים בין לאדן ולא בן לאדן. השם שלו הוא בין לאדן (bin laden)

נווווווו ומה עוד לא קלטת?<<

אם הנשמה יצאה מהגוף וראתה דברים סימן שיש חיים אחרי המוות ובעברית אומרים בן לאדן ולא בין לאדן אף פעם לא שמעתי אף אחד שאומר בין לאדן(חוץ מגופי כמובן)

dean4

New member
>> המשך..

משמע, שאם נשמת דרוזי יצאה מהגוף (באופן היפוטתי, כמובן), הרי לך, איטלגנציה, הוכחה בלתי מעורערת, מנוצחת ולא משתמעת לשתי-פנים כי אללה קיים!.. והוא כועס מאוד על מה שאתה עושה לו! מעליב אותו עם אליל עלוב שלא-קיים, ומכעיס אותו מאוד בזלזולך במאמיניו הקדושים!.. אני ממליץ לך, איטלגנציה, להתאסלם במהרה, ולשרת לשארית חייך את אללה הגדול. כך אולי הוא ירחם עליך ותזכה למשהו בעולם-הבא..
(סמיילי קורץ, פשוטו כמשמעותו..)

dean4

New member
הובסת שוב, בשקריך העלובים..

(סמיילי לועג, צוחק) תהנה מכל-רגע..

ehudt

New member
מה שאתה מתאר זה

חיים בתור איזה "רוח רפאים" בעולם הזה. אם כך, אין כזה דבר "עולם הבא"?

ehudt

New member
א אפשר לנהל איתך דיון

הדיון איתך הוא פשוט עקר. אתה לא מתייחס למה שכתוב, אלא רק למילים שפועלות כמו טריגרים (trigger). יש מילים שברגע שאתה רואה אותן התגובה שלך כבר ידועה מראש. אתה מביא איזה טיעון או ציטוט או קלטת. כל עוד לא תענה על ההודעות שלי, אני לא מתכוון לנהל איתך דיון.

dean4

New member
בדיוק כמו רבים ואחרים...

איטלגנציה, איך לומר?..אתה לא רלוונטי מתמיד..
(סמיילי קורץ, פשוטו כמשמעותו..)

dean4

New member
כמה פעמים אתה משנה גירסאות..

לפחות תיתמקד על אחת, ותפסיק עם הצביעות..

אני!!!!!!!!!!!!!!!!! לא צבוע!!!!!!!

אמרתי לך כבר אני לא אחד כזה ובחיים לא יהיה אחד כזה! ויאלה כבר נמאסת עליי תענה כבר לעניין תענה!!!! מה כל כך קשה בלענות לעניין!!!

dean4

New member
שאתה צבוע, צבוע זו לא מילה..

לפני שעוד הספקנו לתהות על קנקנך, טרחת להבהיר לנו כי היקף הידע העצום והמטען שאיתו אתה מתווכח עם אנשים על אבולוציה הוא 0, גורניש! ואתה עוד מתגאה בחוסר הידיעה של הנושא עליו אתה דן.. ממש עליבות וצביעות.. אפילו לדון איתך אי-אפשר מכיוון שאתה משנה גירסאות כול הזמן.. שפל המדרגה שבה אתה נמצא מעודדת את השפלות וחוסר המצפון המלווים את הודעותיך מיום שהגעת לכאן, ועל-כן להתווכח איתך שקול ללהתווכח עם אדם שמתעקש לנעוץ ראשו בקיר.. העיקר שלא תריב על הסמיילי שאני אציב פה.. הרי זה הדבר הטוב-ביותר שאתה יכולת להתווכח איתי עד עכשיו..
(סמיילי שמח). איטלגנציה150..
(סמיילי צוחק/ לועג).

הצבוע מבין שנינו הוא אתה

ואתה מנצל את זה שאני שונא את התכונה הזאת כדי לעצבן אותי בהודעותיך הריקניות מה אתה יודע על האבולוציה דין? כמה ספרים קראת?

אני לא מבין גדול בנושא הזה

אם אתה רוצה לבחון את ידעך בנושא זה תיתווכח עם אנשים כמו פגוש בדב שכול שהוא בקיא בנושא ויוכל ללמד אותך דבר או שנים על אבולוציה והיה כבר שירשור על נכונות האבולוציה אז הינה אתה מוזמן לעיין בו

למעלה