סוף סוף מצאתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ehudt

New member
התשובה לשאלתך היא

"אני לא יודע" אבל אתה גם לא יודע! אתה רק יורה שטויות בקצב. אולי תלך ותקרא ספר כמו שאמרתי לך ואז תחזור אלינו?

למה לי לקרוא ספר?

כאשר אני יודע שזה שטויות במיץ גויוות ידוע לי שהתא מסובך ידוע לי שגוף האדם מופלא למה לי ללכת לקרוא ספר שטותי?? שמטעה אנשים אני יכול לחבר ספר על איך עיפרון יכול להיווצר בתהליך של מאות אלפי שנים האם מישהו יקרא אותו האם מישהו יסכים לפרסם אותו? צריך להגיע לדרגות טימטום גבוהות ביותר בשביל לקרוא ספר שאומר שנוצרנו במקרה ואני לא מדבר על עיפרון אני מדבר על בני אדם "התשובה לשאלתך היא "אני לא יודע" אבל אתה גם לא יודע! " מה לא יודע. אני יודע שזה לא יכול להיווצר בוודאות אה כן ואני יודע שאנחנו "בראנו" את העיפרון כפי שאני יודע שה' ברא את העולם ואת היקום

dean4

New member
אתה מפחד לקרוא?!

אתה בכלל לא יודע אבולוציה! אבקשך שלפעם הבא אל תדון איתנו כלל וכלל בכול נושא שקשור לאבולוציה, אם אינך רוצה להוריד את כבודך עד עפר. ממש שיא העליבות, דן איתנו בנושא שאין לו ולו שמץ של מושג בו.. לאן הגיעו מימדי העליבות והצביעות שלך כפרט, ושל החברה שאותה אתה מתיימר להציג בכלל..

שום שמץ של מושג?

מהיתענינות קלה באבולוציה וקריאה עליה כאן בפורום ובעוד מקומות הגעתי למסקנה שהיא לא נכונה מה שלוקח למדענים מפורסמים וותיקים להבין אחרי עשרות שנות מחקר אני הבנתי תוך כמה ימים אז מי אמר לך שאין לי שמץ של מושג? ראה לאיזה תוצאות הגעתי במספר ימים

dean4

New member
רק שניה, רק שניה...

את הידע המקיף שלך באבולוציה, קיבלת מקריאת מספר הודעות בפורומים? לאן התדרדת.. מאדם שמתיימר להשכלה, לאי.קיו גבווה ולפחות ליוכלת דיון רצינית, ההודעה שלך מהווה עלבון לך ולמערכת שגידלה אותך ככה.. מדוע כינוייך הוא 150 אי.קיו? לא מוגזם "קצת"?

כן מקריאת כמה מאמרים והודעות

הסקתי שהאבולוציה היא שטות אחת גדולה ואה כן גם ההיגיון לא הניח לי להאמין בשטות הזאת

dean4

New member
אם ההיתי צריך הוכחה לכך ש..

שהדת מטפחת חוסר-חשיבה, אתה ההוכחה הניצחת לכך.

חוסר חשיבה???

חוסר חשיבה זה להגיע למצב שאתה נמצא בו כרגע זאת ממש דפיקות איך בן אדם יכול להאמין לשטויות של האבולוציה

ehudt

New member
איך בן אדם יכול להאמין לשטויות של

היהדות... או כל דת אחרת. וזאת הפעם האחרונה שאני מגיב לך.

dean4

New member
כמה אתה מוזר..

הלוא רק את זה הפרכנו לך מיליון פעמים, כמה פעמים אתה רוצה שעוד נפריך לך את זה עד שתעזוב את היגיון המתכנת לנפשו?.. אגב, איך ההית מרגיש אילו כול המשתתפים כאן לא היו יודעים על-מה אתה מדבר, ולא היו רוצים גם לשמוע ממך או לקרוא על מה שהינך מדבר.. שהם דיי מוזרים, אה.. ועכשיו נחש למי הקבלתי את זה..
(רמז: איטלגנציה).

ehudt

New member
אולי זה ככה במח שלך, אבל אין לך

ביסוס להבל הזה. אני יודע שאתה אוהב להגיד את המשפט הזה, אבל אתה יודע טוב מאד שאין לו תוקף בויכוח הזה.

L7

New member
יש ממצא שאדם נוצר מעפר?יש ממצא

המוכיח איך אתה משדר לאליל שלך וכיצד הוא מציית בהכנעה אם אתה מתרפס מספיק?

dean4

New member
שלום אפון..

אינני ראיתי את הסרט, וכנראה שצריך כמות אנדרנלין גבווה מאוד בדם על-מנת לא להשתעמם מאוד מסרט בריאתני.. מכיוון שהיושרה שלי אומרת לא להגיב ישירות לסרט אם לא ראיתיו, אשמח אם אתה תנהל את השיחות עם אדון איטלגנציה..

dean4

New member
צורת הדיבור שלך דומה לממושיקו

אם לא תדבר איתי תדבר אל הקיר, שתעשה סלטות באוויר, לרבים מאיתנו השטויות שלך נימאסו, לי רק יש עוד רצון לצחוק על חשבונך.. אין לך מה להפסיד שאתה קורא לי לא רלוונטי, הרי זה מה שממושיקו עשה רגע לפני שהסתלק מפורום "חופש", נהפך ללא רלוונטי בעצמו.. האם אתה לקחת לצומת-ליבך את טרחתי בהודעה הקודמת להוסיף "(אלא בצחוק רק)" גם את זה נשגב מבינתך לפרש? מכיוון שאינך יודע לפרש סמיילים כראוי, כנראה נשתבשה דעתך ויצאת נגדם.. אתה עושה את זה לכול מה שמפריע לגישה המוזרה שלך.. אני אומר לך מכל הלב (
), אענה לך ולו רק-משום שאתה דורש את-זה. אחכה לשמוע את חריקות המזוודה שלך בלכתך, ואנא אל תחזור ברביעית לכאן.. אתה מוריד נפלאות את רמת הפורום. מחב"ת חביב.

ממשיקו הזה עשה נכון וצדק

שאמר שאתה לא רלוונטי כי אתה באמת לא רלוונטי אי אפשר להדיין איתך מבלי שתשלוף איזה סמיילי שמראה שאתה מזלזל בבן שיחך אתה ילדותי ביותר אי אפשר לדבר איתך ולדבר איתך אתה לא תורם כלום לפורום הזה למעשה אתה כל הזמן קורא לאנשים טרולים שלמעשה אתה הוא הטרול האמיתי תסתכל על עצמך תסתכל על הדרך שבה אתה מגיב אתה הוא טרול אתה עונה על כל הדרישות ובנוסף לכל זה את המעצבן בצורה לא רגילה אתה הורס את הפורום הזה ברגע שאת מצטרף לדיון אתה הורס אותו וגורר אותו לנושאים שלא קשורים בכלל נמאסת פשוט נמאסת אני מציע לך להידיין איתי ולדבר איתי ואתה ממשיך עם האופי הילדותי שלך אז פשוט דיי תענה לעניין כבר ואני בטוח במאה אחוזים שאתאיסתים רבים גם חושבים כמוני פשוט לא נעים להם להגיד את זה לך ולפוצץ לך את הבועה שאתה חי בה אז אם להם אין את האומץ לעשות את זה לי יש כי הגעת לי עד כאן הגיע הזמן שתפנים את כל המילים האלה ותתחיל להיתנהג כמו בן אדם

dean4

New member
דווקא להפך..

בתור אדם שהיה איתי בכמה פורומים, ובכול מיני זמנים, עליך לדעת שהיני מדיין כמו שצריך בדיונים שקשורים לפורום. זילזולך במשתתפים פה גורם לכך שאתה מוריד את ערך השיחה תמיד, אבל תמיד לכעסם נגדך.. נראה שרוב הכעס שלך מנותב לדבר הפתטי ביותר.. הסמיילים של מערכת תפוז.. דבילי ביותר.. ילדותי ציינתי?.. הגיע הזמן שתשקול ברצינות לפרוש לחייך, ולהניח למרר את חיי משתתפי הפורום.. (נראה כי דווקא בפורום "חופש" שבה כולם כיד מוטה נגדך הפחד שלך להכנס עליו גדול יותר..)

החסימה שלי בחופש היתה סתימת פיות

איפה חופש הביטוי שאתר חופש מיצג אה ??(אתר חופש=אירן) אמרתי את מה שהייה צריך להגיד ואמרת אך ורק את האמת "נראה שרוב הכעס שלך מנותב לדבר הפתטי ביותר.. הסמיילים של מערכת תפוז.. דבילי ביותר.. ילדותי ציינתי?.. " לא תשמע אני יכול להבין שאתה שולח לי סמיילים שאתה מסכים לדעה שלי ותומך בה כמו ששמת סמיילי שהעלתי פיתרון לבעיית הפירסומת אבל שאנחנו מתווכחים ואתה מעלה סמיילי זה מראה על זילזול ומעצבן נורא זה ילדותי לשים סמיילי וזה מראה שהמטרה שלך היא לעצבן אותי ולא לשכנע אותי שאתה צודק מילא היית שם פעם ב.. סמיילי הייתי יכול להבין את זה אבל באמת בכל הודעה שלך אתה שם סמיילי כזה מעצבן שמראה על זילזול ומי אתה שתדבר בשם כולם אה? עד עכשיו אתה היחיד שמתחיל להגיד לי ללכת מהפורום וחוץ מזה מהי מטרת הפורום כאן אה???מהי? כאן זה אתאיזם מול דת אז מי אתה שתגיד לי ללכת מפה? אתה לא תורם לפורום אתה צריך ללכת מפה אתה רק מדרדר אותו לרמות שכאלה

למעלה