סוף סוף מצאתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סוף סוף מצאתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הינה הסרט על הילד הדרוזי (גילגול נשמות) שהופק על ידי נשיונאל גיאוגרפיק מעניין מה יהיה לכם להגיד על זה אני מבקש שתראו את הסרט ורק אחר כך תגיבו

לא צריך לקנות

זה בחינם רק תציין את החיבור שלך לאינטרנט ותוכל לראות את הסרט ותגיד אתה משחק אותה ראש קטן או שבאמת יש לך ראש קטן

virus2

New member
לפני שקונים

תן הסבר קצר מה אנו צפויים לראות שם ומה זה יוכיח. בקיצר קידום מכירות, שיווק.

אוקי אעשה זאת

גבירותי ורבותי אתם עומדים לצפות במשהו בלתי רגיל. משהו שיגרום לכם לחשוב קצת בידכם האפשרות לראות דבר מדהים. בלחיצה על כפתור ההורדה אתם תפתחו לכם פתח לעולם ומלאו תרחיבו את אופקיכם בקישור יש סרט ובסרט יש ילד דרוזי עם סיפור מדהים רציתם לראות כדי להאמין נכון? אז הינה זאת ההיזדמנות שחיכתם לה הסרט הזה יזעזעז אותכם ישנה את חשיבתכם על מן הקצה אל הקצה אפילו הספקנים שביננו ישארו פעורי פה אחרי שיראו את הסרט הינה האמת עומדת לפניכם במרחק לחיצה של כפתור עשו את הצעד הזה אל האמת אל תפחדו קראתם לאנשים שהאמינו בזה "פרימיטיבים" צחקתם עליהם לא האמנתם שזה אמיתי והינה עכשיו עומדת לפניכם הוכחה מוצקה לכך שהם צדקו ושימו לב את הסרט הזה הפיק נשיואנל גיאוגרפיק ולא איזה כמה חבר'ה דתיים אז קדימה לחצו על הכפתור ותנו לעינים שלכם לראות את האמת

dean4

New member
אנחנו זקוקים למידע..

אף אחד (אולי בצחוק רק) לא זקוק ליחצנות הסתמית שהגשת כרגע.. תגיד לנו בבקשה על מה זה מדבר.. או פשוט תנהל שיחה עם מי שיש לו זמן וכוח לראות את הווידאו און-ליין או לקנותו.. לי אין זמן.. ואם לא תפרט, אני מחוץ למשחק..

כמו שגופי אומר

אני רואה שנשרת ממערכת חינוך ראויה טרם עת אם תשאל למה אז זה רק יוכיח כמה שהמשפט הזה נכון וירוס2 ביקש שאני ישווק את המוצר וזה בדיוק מה שעשיתי אני לא מכריח אותך לראות את הסרט אני ממליץ לך לראות את הסרט עשה כרצונך אתה גם ככה חסר תקנה אני פניתי אל האתאיסתים האחרים שעונים לעניין ולא שמים סמיילי בכל הודעה שלהם אתה לא רלוונטי ואני רציני לחלוטין ואומר את זה מכל הלב עד שלא תענה לעניין אתה תיהיה לא רלוונטי או שתיתבגר ותגיב לעניין או שלא תגיב בכלל

afon

New member
עטרה חוזרת ליושנה!

אינטיליגנציה אני ראיתי את הסרט ששידרו אותו! ראיתי את כולו מהתחלה ועד הסוף ובסופו של דבר יכולתי למצוא שם לכל טענה עובדה שמוכיחה שזו רמאיה או טעות. היו שם כמה סיפורים ואף אחד לא ממש שכנע אותי אם זכור לי נכון הביאו שם לפחות שלוש מקרים וכולם היו רק עם חצי עובדות והמשפחות תמיד לחצו לזה שהילד ימצא את הגלגול הקודם. אין פה שום הוכחה חד משמעית אז דיי

????

שנשניואנל גיאוגרפיק יבזבזו זמן וכסף על איזה ילד אחד שחושב שהוא מישהו אחר זה נראה לך הגיוני??? הילד נראה בטוח במה שהוא אומר וזה מראה שהוא יודע על מה הוא מדבר והוא צודק האם זה שהילד אומר את המספר האישי שלו (בגילגול הקודם) לא מצביע על כך שהוא עבר גילגול נשמות? האם זה שהילד יודע דברים על המשפחה שהוא היה פה בגילגול הקודם לא מתצביע על כך שהוא עבר גילגול נשמות? ויש עוד מלא דברים שאני יכול להצביע עליהם ולהגיד שהם מוכיחים את זה שהוא עבר גילגול נשמות ואם זה לא משכנע אותך יש לי עוד כמה שפנים בשרוול

ehudt

New member
נשיונל ג'אוגרפיק היא לא חברה

שעושה סרטים/כתבות על מדע, אלא על אנשים ברחבי העולם. אין תוקף מדעי לסרט הזה, וגם שהילד יודע מספר אישי או כל מיני פרטים אחרים, זה לא מוכיח כלום. הסרט הזה נראה כמו רמאות יותר מאשר סיפור נוגע ללב. הילד בקושי מדבר בשביל עצמו, וגם כשהוא עושה את זה כמעט שומעים בקול שלו שהוא מדקלם.

וואלה אתם משהו

כולכם אחד אחרי השני פשוט מדהימים אותי מאיפה כל זה בא אני לא מבין??? מראים לכם מוח מופלא אתם אומרים "תוצר של אבולוציה" מראים לכם עינים אתם אומרים"אבולוציה" אתה יודע מה? אם אני ימצא עיפרון פשוט בירח אז מה גם זה תוצר של אבולוציה? דיי זה ממש דפוק איך אתם עוד לא קולטים??? איך המוח שלכם נותן לכם לחשוב ככה? איך?.???? זה לא הגיוני!!!! הינה הבאתי לכם הוכחות מוצקות לקיום של נשמה ואתם ישר מסיקים מסקנות לגבי מפיקי הסרט והאנשים שהישתתפו בו יש לי עוד הוכחות לקיום נשמה ועכשיו תנו לי להבין מה ישכנע אותכם סופית שיש ה'???? כי אני לא יודע כבר מביאים לכם גוגוליי הוכחות(כן שמעתם נכון גוגוליי ואני רציני ויודע על מה אני מדבר יש לי גוגוליי הוכחות) שיש כוח עליון שברא ותיכנן אותנו ואתם לא משתכנעים איך זה הגיוני איך??? למען השם תסבירו לי את המוח שלכם קולט את זה ומעביר את זה הלאה איך הגעתם למצב שכזה אני לא מבין??? זה ממש יצא מכלל שליטה

neko

New member
ומתי אתה תשתכנע שאין אלוהים?

הוכיחו לך שברית המילה הייתה קיימת 1000 שנים לפני היהדות, וכנ"ל סיפור המבול. הוכיחו לך שהדילוגים הם בדיחה. הוכיחו לך שהאבולוציה פותרת את העולם מהצורך ב"אלוהים" ע"מ להסביר הווצרות האדם. הוכיחו לך שגם לא צריך "אלוהים" בשביל להחלות ולהרוג. הוכיחו לך שהדת גורמת מלחמות וסבל. הוכיחו לך שהתורה "נמצאה" במרתפי בית המקדש, והעם לא שמע עליה קודם. הוכיחו לך שלכל עם יש מסורות וחגים לזכר מאורעות שלא קרו (או שאתה עדיין טוען שקיימים דרקונים סיניים?). הוכיחו לך שהמפץ הגדול אכן קרה. הוכיחו לך שהתורה טועה לא פעם ולא פעמיים. הוכיחו לך שה"רפורמים" של פעם כבר הכניסו שינויים למסורות ישראל. הוכיחו לך שעצם קיום הכתות החרדיות מהווה סיכון עצום לבטחון וקיום ישראל. ואחרי כל זאת, אתה בא וטוען שלדרוזים יש נשמות, ועוד חושב שזה מחזק את טענותיך (למרות שכתוב במפורש במקורותינו שלגוי אין נשמה)? בכלל לא נכנס לשם שבחרת לעצמך... אני מאתגר אותך להתקבל למנסה ישראל, שדרישת הקבלה שלהם היא IQ של 132. למעשה אתפלא אם תשרוד את מע' החינוך הממלכתית עד סופה (בהנחה שעדיין לא נשרת, או שלא מצאת מפלט במע' החינוך החרדית שמחנכת לבורות שקרים ושנאה).

באמת לא ידעתי שהוכיחו לי את כל זה

טוב לדעת האבולוציה קרסה והיתפוררה לעפר אין שום ממצאים מדעים שמוכיחים אותה במאובנים לא נמצא שום היתפתחות הדרגתית אם אני יגיד שהעיפרון נוצר מעצמו איך תגיב?? אתה תקרא לי משוגע ומטומטם אז להגיד שבן אדם נוצר מעצמו זה כבר יצא מכלל שליטה זה ממש פיגור איך זה נכנס לכם למוח אני לא מבין התורה היא אמת וכל הטענות שלך נגד התורה הם שטויות במיץ של גויוות ואם אתה לא מאמין בתורה אז לפחות אתה צריך להאמין בכוח עליון כי ההישענות שלך על האבולוציה היא ממש טיפשית

dean4

New member
יש לך זיכרון קצר.. ../images/Emo4.gif

כנראה שיש לך נתק בין המוח למציאות.. הופרך לך אין ספור נושאים, אין ספור פעמים, ואתה ממשיך להתעקש שאתה יודע הכול ומוכיח כמה הינך מוזר.. ההיתי ממליץ לך לפרוש מןכי בין כה וכה אינך מוסיף או תחסר בשיחות כאן.. והימצאותך היא רק בגדר בדיחה מהלכת שלא יודעת מתי להגמר..

מה אתה נדחף?

לא נהלתי איתך שיחה נהלתי עם ניקו שיחה אז תפסיק להידחף כבר טוב?

ehudt

New member
זה פורום, לא שיחה פרטית

ובעוד אנחנו מטילים ספק בעדות של ילד דרוזי, אתה באופן שיטתי מתעלם לחלוטין מדפים על גבי דפים של הוכחות וויכוחים. מה שמראה את זה זאת השאלה "מה, עיפרון נוצר מעצמו?" אחרי כל מה שכתבנו לך פה אתה כבר צריך לדעת שהאבולוציה לא טוענת שפתאום נוצר אדם או עיפרון כך במקרה משום מקום. או שאתה מעמיד פני טיפש, או שאתה באמת טיפש מעבר לכל דימיון.

אני יודע שזה פורום ול שיחה פרטית

אבל דין מתערב כמעט בכל השיחות שלי ע אנשים כל פעם שאני מדבר עם מישהו הוא חייב להיכנס לשיחה ומשנה את הנושא ומתחיל לשיים סמיילים מעצבנים בשביל לעצבן סתם ואני לא מתעל מדפים על גבי דפים של הוכחות וויכוחים בפורום אני יודע מה הטענה המגוחכת שלכם לכל ראיה לכך שהתורה אמיתית ובקשר לאבולוציה פגוש בדב שכול היתכתב עם אנשים שמבינים גדולים באבולוציה ואני צפיתי בשיחה שהיתה בינהם ואני ראיתי מי נדחק לפינה למעשה גופי נדחק כל כך לפינה שלא היה לו מה לעשות ולכן התחיל לקלל את פגוש ושאני אומר איך עיפרון יכול להיווצר לבד זה רק כדי להמחיש לכם כמה התאוריה של דרווין טיפשית וזה לא היה עיפרון שנוצר זה היה תא שהיה צריך להיווצר וזה בלי אפשרי שהתא הזה יווצר ופשוט מאוד זה ממש טיפשי לטעון שדבר שלא יכול להיווצר יצר אותנו

dean4

New member
מהי ידיעתך בכלל באבולוציה?

סבר-נא את אוזננו.. כמה ספרים כולה קראת על אבולוציה? או שעשית עבודה קלה וכצאן-לטבח אלילך, הלכת לראות את המידע שאתה מציג לנו על אבולוציה מאתר שופר? רענן את זכרונך, וספר לנו על הידע הנפלא והרב שלך באבולוציה..
(סמיילי קורץ, פשוטו כמשמעותו..) אם יש לך בעיה כאן עם-מי מהמשתתפים שכנראה מאתגרים יותר מידי את שכלך, אתה מוזמן ללחוץ על ה-X בשורת-הפקודות למעלה, זה לא בושה..
(סמיילי קורץ, פשוטו כמשמעותו..) איטלגנציה.. איזה כינוי נשגב מאדם כמוך..

ehudt

New member
גם תא לא נוצר פתאום

אם אני לא טועה, הזמן שעבר מתחילת החיים על כדור הארץ עד התפתחות החד-תאיים הוא בערך אותו הזמן שעבר מאז ועד הופעת האדם כל כדור הארץ. אז אף אחד לא אומר שהתא נוצר פתאום. החיים נוצרו מהשלבים הראשוניים ביותר בהדרגה עד שהגיעו לחד תאיים, ולרב תאיים. אני אמנם לא מספק לך כל הסבר מדעי, אבל אם רק תטרח לפנות לספר שעוסק באבולוציה (אחד שמסביר את התאוריה, ולא אחד שדן באמיתותה) אני בטוח שתקבל את ההסבר שאתה מחפש (או אולי זה בדיוק ההסבר שאתה מנסה להמנע ממנו?). הרי לפני שמטילים ספק בנכונות של תאוריה מדעית, חייבים להבין מה היא אומרת (ואתה לא הבנת עדיין).

היתפתחות??

המילה הזאת לא אומרת ולא מסבירה לי כלום עכשיו תשמע עשו כבר ניסוי ובדקו ומצאו שלא יכול להיווצר מצב שבו דומם יוכל להפוך לחי ועכשיו שאלה לי אליך האם עיפרון(שפיצים 0.7) יוכל להיווצר אחרי מאות מליוני שנים??. ואני רציני אני רוצה תשובה על השאלה הזאת

למעלה